Un pas mic pentru ei, un protest gigantic pentru televiziuni

20 Responses to “Un pas mic pentru ei, un protest gigantic pentru televiziuni”

 1. Nea says:

  Zeci de bucureşteni s-au adunat în troleul 85 ca să meargă la trebile lor, fără să ţină seama de ninsoare.

 2. Red says:

  25 ian 2012, 15:15
  Realitatea.net

  Bucureşti, Piaţa Universităţii.

  Zeci de bucureşteni au fost daţi jos din troleibuze de către echipele de control RATB pentru că n-aveau bilet. 99 dintre ei au plecat mai departe pe jos, ţinând cont de ninsoare. Unul (vezi foto) a rămas protestând pentru dreptul lui iviolabil la bilet gratis. El e 1%.

 3. Red says:

  Dezinformare mincinoasă!

  N-a avertizat oficial pe nimeni. Încă! Abia acum comitetul lui de organizare redactează o listă de revendicări, dar încă nu şi-a ales un comitetul de organizare. E greu să şi centrezi şi să dai cu capul şi să dai gol de unu singur.

  Pe această cale postul nostru de televiziune invită toţi oamenii de bine, antifascişti, antiimperialişti, anti[fill in the blank] să susţină revoluţia, să ignore rigorile iernii care nu-s ca rigorile verii, să vină în piaţă şi să-l ajute pe acest tânăr vizionar să-şi numere votul.

  Update: Asta nici nu era pe ordinea de zi, universul dacă nu face bine şi nu complotează… (ăsta e un cuvânt antirevoluţionar, vă rog rectificaţi cu ‘se avântă cu nădejde spre viitorul luminos şi victoria finală’.) dă de mama dracu’.

 4. Yeba says:

  near-topic
  Azi e ziua mea, mi-a dăruit-o dna Grapini (ce vă uitați așa, she made my day), i-o dau cadou lui @nedo, că parcă îi era cicisbeo.

  Deci dna G. a declarat la postul nostru de televiziune (mai mult al ribelalului)
  ”Uitați-vă la El, nu demisionează, n-are pic de inimă, nu-l doare că-i ține pe oamenii ăia în frig.”

 5. Nea says:

  La mulţi ani, Yeba, şi la cât mai puţini politicieni marca Grapini & Co.
  Dar, de unde îi scoţi, soro, ai sistem de monitorizare a scurgerilor sociale?

 6. Yeba says:

  @Nea, a fost ziua mea în măsura în care mi-a făcut-o dna Grapini; n-am sistem de monitorizare, ce haz ar mai avea?! Am intuiţie pisicească, intuiesc unde găsesc absurdul live, neprelucrat, fără să fac vreun efort.

 7. Yeba says:

  Si cum stateam eu linistita, trece ambasadorul Danemarcei pe langa mine si zice:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/crin-antonescu-nu-s-a-trezit-pentru-intalnirea-cu-ambasadorii-vezi-ce-scuza-scolareasca-a-963.html

  Indurati-va careva si trimiteti-i asta nu lui Iaru pe FB, il cred cam nesimtit, ci altor penelistoizi pe care ii banuiti de buna-credinta. Intre ei trebuie sa fie si de-aia cu IQ > 70 care sa inteleaga ca trebuie sa-si canalizeze eforturile pentru a sustine pe altcineva.

  Nu imi pun problema acum ca va fi ales, ca va intra Angela peste el sa-l stropeasca cu apa rece ca sa inceapa Consiliul, dar pur si simplu trebuie eliminat din peisajul politic.

 8. Yeba says:

  http://www.rtv.net/aproape-100-de-manifestanti-s-au-adunat-in-capitala-in-cea-de-a-14-a-zi-de-proteste_12683.html

  nu-mi iese numaratoarea si-i incredintez problema lui @Nea sau lui @Elcucui, care mai stiu mate pe aici. Ca mi-e ca se fasaie.

 9. Red says:

  Acum e şi mai uşor la numărătoare. Nici măcar zecile de protestatari din poza realitatea nu mai e/sunt. Totuşi s-au obosit că planteze bannerele, că dacă mai ninge un pic or să trimită doar e-mailuri.

  http://www.mediafax.ro/social/vocea-pietei-universitatii-demisia-lui-boc-necesara-dar-nu-suficienta-sa-plece-si-basescu-9210196/foto

  • 😆 ))))
   mi-a plăcut asta cu e-mailurile.

   acum e Vocea. şi e studiată, elaborată, nu-i oricum, la voia întîmplării. şi zice enormităţi, ca asta, de exemplu:

   “Cetăţenii vor să fie demni şi puternici, împreună, dar mai degrabă fără partide”

   • “Primul partid care a căzut victimă turbulenţelor este Mişcarea Verzilor-Democraţi Agrarieni. De fapt, un partid în curs de înregistrare condus pînă săptămîna trecută de copreşedinţii Remus Cernea şi Claudiu Crăciun (fost coleg cu mine la LSE şi omul cu portavocea de la Fîntînă). Pentru că Remus Cernea a participat şi vorbit la mitingul USL, Crăciun şi parte din conducere i-au cerut demisia. Cernea a refuzat, ceilalţi au plecat. Comunicatele de pe miscareaverzilor.eu sînt savuroase. Bibliografie obligatorie de context: Istoria lui Mayta a lui Llosa. Îmi pare rău şi pentru Crăciun, şi pentru Cernea, sînt amîndoi simpatici (cînd nu se iau prea în serios), dar situaţia e absolut ridicolă. Disidenţii au deturnat pagina partidului, contracomunicatul lui Cernea are ca P.S.: „După ce ne vom recupera parolele site-ului vom reveni cu poziţii oficiale ale partidului nostru postate pe site şi pe pagina noastră de Facebook“. Revoluţia se încurcă în parole!”

    http://dilemaveche.ro/sectiune/editoriale-opinii/articol/sa-ridem-revolutie-oscarul-pancartelor

    dar se iau în serios. Şi Cernea şi Crăciun.

 10. Red says:

  Acuma’nţeleg de ce s-au deplasat în carne şi oase: n-au putut să trimită e-mailuri!

Leave a Reply