Senzaţional! Antena 3 dezinformează!

Păi bine, domn’ Voiculescu, se poate, matale de-aia-i plăteşti? Ia să zică de 100 de ori, la fiecare buletin de ştiri, “Mi-rel, Mi-rel, Mi-rel…”, poate se-nvaţă minte, că ţinere de ea văd că au.

Başca nu se pun de-acord cu colegii de la jurnalul.ro. Păi de conflicte-n trust mai ai mata nevoie acum, cînd oamenii-s la revoluţie, în studio?

 

10 Responses to “Senzaţional! Antena 3 dezinformează!”

 1. Mih. says:

  “Minerii” mamei lor de securisti!
  In ’90 aveau pozele la purtator.
  Acum au presa la dispozitie si aceleasi ordine.

 2. Nea says:

  Articolul despre boi (http://www.blogary.ro/2012/01/explicatie-pentru-toti-boii-din-tara-asta/) a apărut pe Blogary vineri, 13 ianuarie, deci mult înainte ca muiahedinii lui Felix să iasă pe meterezele democraţiei, devenind protestatari.
  Deci, sau Bleen nu i-a jignit pe protestatari (care încă nu existau), sau îşi confirmă din nou faima de vizionar şi cititor în viitor.
  Toate Zăvorencele să apeleze la Bleen, lăsaţi-le pe Vanessa şi Melissa.

 3. Yeba says:

  Mi se pare halucinant, la prestanța lor!

  Si Andreea Raicu tot la bleen sa apeleze, asa-i corect!

  Daca n-as fi timida, i-as propune lui Dragos sa-si mai deschida sufletul, e imposibil ca doamnele de la A3 sa-l lase indiferent…

  Șocant! RoTV a gasit o persoana care toooocmai la a treia propozitie a dovedit ca nu stie de ea, pina atunci parea o pesedista simpla, de la oras. Romanii din țară să traiască la fel ca ăia din străinătate. De muncit n-a zis, că era în timpul liber.

  • ba existau protestatari, dar pe Facebook, Nea. ăia de-l căinau pe arafatu’ naţional, jignit de proiectul legii sănătăţii.
   aşa că nţ! da’ faimos rămîne. 😀

   Yeba, persoanele care au fost/sînt sub influenţa lui T Chirilă nu ştiu cum ar mai putea fi consiliate. ghicite, da, cu uşurinţă.

   şi hai, că ştiu că vă place. deci, la RTV vorbeşte din off unu’ care zice c-a fost violat moral de jandarmi. a fost percheziţionat în fiecare seară, i s-au verificat cărţile şi pastilele. a mai fost strîns de gît, dar cît să nu rămînă urme, lovit la coloană, dar tot fără semne, totul într-un loc întunecos. dar există speranţă, i-a dat unui jandarm o portocală.
   a, şi nu vrea să-şi facă publică identitatea, de frică. Laura Chiriac vorbeşte practic singură-n studio. doar din cînd în cînd, Remus Cernea confirmă violenţele jandarmilor.

 4. Yeba says:

  @Florina, te-am prins, îți place de Cernea, nu vrei sa-l faci de râs! Laura-i făcea temenele purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, ca sa extraga naibii de la el ca nu-i cu fundu-n 2 luntrii, ci doar cu „oamenii”, iar Remusică intervine, se recomandă și îi atrage atenția că Biserica e finanțată incorect!

 5. Alexa says:

  Florina, vrei sa spui ca presa condusa de un securist dovedit, ataca blogeri ? Asa de jos a ajuns ? 😀

Leave a Reply