Jurnăluţ de căzărmioară

Ce face o jurnalizduţă cînd nu ştie ceva? Se documentează. Ce face o ziarizduţă cînd nu vrea să ştie ceva? Se face că-ntreabă ca o inocentuţă. Cît să iasă de-o manipuluţă pentru păpicuţă. Şi din publicituţă.

 

 

10 Responses to “Jurnăluţ de căzărmioară”

 1. PAH says:

  buey, care ai sters articolul in care o faceam de c.a.c.a.t pe viitoarea mea colega si sefa simona tache???

  http://www.arhiblog.ro/2009/07/sa-ne-despar%C8%9Bim-de-impostura-zambind-amar.html

 2. PAH says:

  pfff, credeam ca l-au sters si p-asta. baietii de la sapt financiara sint mai greu de pacalit decat prostul ala de metin rahatmetcea.

  http://www.sfin.ro/articol_6752/integrul_domn_ivanciuc___.html

 3. Yeba says:

  Florina, de ce ești răutăcioasă?
  Poate e sinceră, atâta înțelege.
  Eu sunt sigură, citind blogul, că (1) atâta înțelege, și cam tot atâta din orice subiect serios, documentarea fiind muncă grea și persoana dovedind tot atâta inteligență și în raționamentele spontane; (II) înțelege că înțelege mai puțin decât ăia care au păpică în societățile fără hidrant și deci (C) că e în interesul ei să pescuiască vreme cât mai îndelungată în ape tulburi.

  Niște pauerpoinți miștocari acuma, cât se poate. Ia să vină Bombo, să vezi cum se repliază pe poziția ”Voi ce țineți în gentuțe?”, ca e simplu și merge vânzarea.

 4. Nea says:

  PAH, am dat în multe gropi (semn de inteligenţă) şi încă şi acum vreau să mai cred că tot ce zboară se mănâncă (măcar în China). Oricum, îţi datorez nişte scuze.

 5. Yeba says:

  @Nea, pai formuleaza-le, scuzele alea, ca ma faci curioasa. Cat poa sa sufere o pisica la curiozitate?! Aud?!

  La blog in poarta/O pisica moarta…

  PAH nu poa sa fie PAH sau daca e PAH sa ia calea dlui Lalu, ca resorgimentos astea periodice de constiinta nu par in regula.

 6. Nea says:

  Ştie el cărui PAH îi cer scuze.

 7. Pataphyl says:

  Pah @ Jan 15, 9:12

  Păi mi-am adus aminte că numitul CI a trecut și pe la vechiul blog Bleen, îi zicea Max, apoi s-a băgat primele 2-3 luni în Madama B., a venit cu comentarii și pe ILD, acuma se mai alintă ca Leon cel (cică) Treaz.

  ______
  @Florina

  Despre Simona nu poci zice nimic rău, există încă nenumărate alte situațiuni cu mult mai importante care totuși trebuie luate/lăsate exact așa cum sînt. No change = no hope 🙁

  • Pata,
   aşa e cu Leon, numai că aici sau de aici nimeni n-a zis ceva la modul ăsta despre el.

   cît despre ST, de acord că sînt situaţiuni cu mult mai importante 😉 ăsta fiind, de fapt, unul din cele două motive pentru care aici e găsită atît de rar.

   şi-i răspund şi Yebei, că tot sînt la subiect, am avut şi eu foarte scurte momente cînd am crezut că poate-i cum zici tu. dar mi-a trecut repede, e suficient să vezi cîteva răspunsuri la comentarii. deci nu, cu tine nu sînt de acord.

   iar faptul că au scos articolul lui PAH, de pe blogul lui Arhi, după mai bine de doi ani, e nu numai ridicol, dar arată şi deranj mare după ce a reintrat în atenţie în decembrie 2011. tot din cauza lui PAH. ironia soartei.

Leave a Reply