Dormiţi liniştiţi, uselişti, Ponta încasează pentru dumneavoastră

O bancă pentru speranţele lor, una de spermă pentru restul.

 

15 Responses to “Dormiţi liniştiţi, uselişti, Ponta încasează pentru dumneavoastră”

 1. Sare'n Ochi says:

  plangea unul intr-un bar aflat peste drum de o banca de sperma. “de ce plangeti?” – l-a intrebat barmanul. “de ciuda”. “numai citeste ce scrie pe usa bancii de sperma: 50 USD pentru 20 ml de sperma… ce de dolari mi s-au scurs printre degete!”
  noroc ca numirea Pontanacului a fost confidentiala

 2. Nea says:

  Ador pupincurismele astea. În câteva secunde se smulge poleiala depusă cu trudă şi oamenii îşi arată brusc adevărata faţă. Şi pe regele Mihai l-aş fi crezut onorabil dacă nu-l “declara” omul anului pe Bombo, când ăla era în apogeul puterii sale putrede.

 3. Yeba says:

  Mie Mircea Diaconu mi se pare intrat in rolul de vomitiv-retard, de toate felurile, cu nevasta-sa regizor, cu fi-su asistent de regie, cu stilul lui de autodidact simplu, de la țară, cu slujbele de la buget, cu argumentul, solid in nesimtirea-i, ca Crin, Geoana si Johannis erau o mandrie pentru tzara fiindca erau atit de inalti si frumosi pe culoarele Cotrocenilor.

  Genul ala de vomitiv manierist, din care nu mai poate iesi, chestia aia pt care Andrei Serban i-a aratat usa lui FLorin Piersic, fiindca nu voia sa joace roluri, ci voia sa se joace pe sine in roluri.
  In rolul omului de cultura, Mădălin Voicu (Medelin pt tema lui Nea de dinainte de vacanță)
  In rolul vomitivului-cu-spectru-larg, Mircea Diaconu.

  Gala Confidențial, auzi! Păi cine să fie politicianul anului pe un palier din Casa Scânteii?

 4. Nea says:

  Prin 90-91, Andrei Şerban montase Troienele la Naţional. Cu 3 cearceafuri şi 10 scânduri care erau ba corăbii, ba palate, o adevărată magie. Apoi câţiva actori de la Naţional n-au mai suportat, i-au scris o scrisoare de pâră lui Iliescu, că ce-i aia, vine ăsta din America şi ne pune să ne spălăm pe dinţi şi să facem gimnastică de înviorare, pe noi care de la şaişopt îi recităm ode lui Ceaşcă?! Printre revoltaţi era şi Dan Puric (Yeba, ăsta-i vomitivul perfect, merge şi ca supozitor), dar ar fi interesant câţi dintre semnatari sunt acum liberalo-pesedişti cu carneţel.

 5. Yeba says:

  Dan Puric a semnat o scrisoare de protest contra demiterii/pensionarii lui Dinu Sararu, e de neuitat.
  Dar inteleg ca strange niste bani pt memoriale detinuti politici, ceea ce ii schimba statutul in ochii mei, desi din ce vorbeste cu o parte nu-s de acord si o alta n-o pot urmari.

 6. Nea says:

  Cred că e o formă postumă de a le suge deţinuţilor sângele şi gloria, de a se cocoţa pe umerii lor pentru a vi mai vizibil.

 7. Sare'n Ochi says:

  AHO, AHO! si LA MULTI ANI!
  http://sareinochi.com/2011/12/31/aho-aho-si-la-multi-ani/
  Sa ne vedem cu bine in noul an!

Leave a Reply