Despre Guerrilla

“Un demers Marius Vintilă pentru o Guerrilla normală” scoate la lumină războiul de gherilă  din interiorul postului de radio. Pe scurt, despre modul ilegal în care sînt ocupate posturile, despre, poate, nici măcar bănuite avantaje materiale ale unor vedete ca Mihaiu şi Dobrovolski şi despre caracterele lor atît de minunate încît e bine să fugi mîncînd pămîntul dacă-i întîlneşti, despre un om capabil, dar care-şi arogă la beţii crunte funcţie şi statut de filosof porno în dauna postului, despre competenţa recompensată cu un şut în cur pentru a nu cumva periclita poziţia incompetenţei plătite gras, despre muncă şi despre cine-i dator să o facă şi cine doar să se împăuneze cu ce nu-i aparţine, despre colegialitate, responsabilitate şi, nicidecum nu în ultimul rînd, despre respectul faţă de ascultători. Despre oameni atît de prostiţi de lăcomie şi de propriile ego-uri încît îşi închipuie că aceste lucruri nu se pot afla şi că-şi  mai pot vinde statuile de rahat pretinzînd că sînt din bronz.

Pe larg, despre facerea de bine şi inevitabila ei consecinţă cînd ai de-a face cu asemenea indivizi, vă invit să citiţi rînd cu rînd scrisoarea deschisă a lui Marius Vintilă. Merită!

 

UPDATE:  Contactat de Reporter Virtual, Marius Vintilă nu a dorit să facă niciun comentariu, susținând că scrisoarea era destinată doar colegilor lui din radio. Liviu Mihaiu a declarat pentru Reporter Virtual: ”Ceea ce se întâmplă în popota internă a Radio Guerrilla nu e demn de competența marelui public”

7 Responses to “Despre Guerrilla”

 1. Nea says:

  Or fi fost murdăriile alea ascunse sub preş, dar, pe vremuri, când aveam ficatul destul de rezistent să mai aud câte o emisiune de-a lor, le vedeam din avion. Ba chiar, în pofida altitudinii, le simţeam şi mirosul de hazna.
  Mai puneţi o batistă peste preş, băieţi.

 2. snapshot says:

  era si timpul sa se intample ceva cu tiriplicii aia.

 3. Contactat de Reporter Virtual, Marius Vintilă nu a dorit să facă niciun comentariu, susținând că scrisoarea era destinată doar colegilor lui din radio. Liviu Mihaiu a declarat pentru Reporter Virtual: ”Ceea ce se întâmplă în popota internă a Radio Guerrilla nu e demn de competența marelui public”

  http://www.reportervirtual.ro/2011/12/scandal-intern-la-radio-guerrilla.html

 4. Yeba says:

  Cine sunt ratații ăștia? Că ratați tb să fie ca să lucreze cu Mihaiu (până la proba contrarie, eu mă revendic dela categoria Mobgirl)!
  E posibil să aibă audiență?

  Florina, eu i-aș fi pus titlul „Să-i îmbrăcăm pe cei goi”, pe baza barterului. (înțeleg că fiecare vine cu titlul ce-l reprezintă.)

  sintagma „incompetență plătită” și mai multe prepoziții pe care le-am folosit eu vorbind despre Crin în postarea din 23 august le regăsesc aici intacte.

  However, efectul stilistic e chiar reușit – mă rog, pt cine are exercițiul lecturii, fiindca fraza care începe cu „Pe larg…” are 31 de cuvinte și 152 de semne, iar aia cu „Pe scurt…” are 109 cuvinte și 576 de semne.

 5. para says:

  Ăsta e dezavantajul netului. În realitate, mai dai o palmă, mai arunci un pahar cu apă-n freză, ceva.

 6. nedormitul says:

  domnu’ para, am vărsat eu o ceaşcă de cafea sîmbătă dimineaţă, da’ nu eram la calculator.
  se pune?

 7. […] a grupului Realitatea-Caţavencu. Au mai existat cîteva răbufniri în interior (vezi cazul Marius Vintilă), dar problemele au rămas – piaţă de publicitate în scădere, vechi probleme […]

Leave a Reply