Dermatoveninerologie – simptom acut

De la min. 1.27.00 pînă cînd rezistaţi.

6 Responses to “Dermatoveninerologie – simptom acut”

 1. Yeba says:

  FORMULAR DE CONTACT
  Stimata administratie a bestiarului, @Florina ne pacaleste. Sau Elan. Sau Ghita. Sau in studiouri se refac luptele de la Sirte. Sau de la asediul Vienei. Pai pot sa dau click pina miine dimineata pe linkul indicat si tot jurnalul de la 18.00 (ceva cu Lazareasca si Cristi Citre) intra, drept pentru care solicit despagubiri sub forma de rezumat cu citate.

  • Stimată doamnă,

   Urmare a reclamaţiei dvs cu nr. de înregistrare 1/25.10/2011, vă comunic următoarele: eu nu păcălesc pe nimeni, păcatele mele, iar Ghiţă taman ce se văzu în secret cu Elan, zice adevarul.ro, aşa că nu văd de ce, cum, în ce scop şamd. De văzut, dacă tot veni vorba, i-au văzut cei de la publicaţia mai sus menţionată şi le-au făcut şi poze. Iaca: http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/EXCLUSIV_Dupa_ce_Realitatea_TV_s-a_rupt_in_doua-Elan_si_Ghita_s-au_intalnit_in_taina_in_aceasta_noapte_0_578342881.html

   Şi acum vă rog să urmăriţi cu atenţie instrucţiunile, întrucît, în urma sesizării dvs am făcut verificare şi pe mine link-ul mă duce fix unde trebuie.
   Deci: “Deschide lumea”, ediţia din 24.10. Play. Deasupra butoanelor play/stop, sunet, dimensiune ecran şi-ncă unu’, nu contează, e o linie albă. Nu vă gîndiţi la prostii! Plimbaţi cursorul cu încredere pe linia respectivă pînă ajungeţi la ora, minutul şi secunda indicate. Sau pînă cînd ceasul de pe ecran, din timpul emisiunii, arată 19.27. E, acolo e!

   Cu stimă, în numele administraţiei şi, în acelaşi timp, loc, mod, al meu personal, că-i tot aia,

   Florina

 2. Nea says:

  Mostră de jurnalism a la adevărul:
  G şi S s-au întâlnit ÎN TAINĂ luni noapte într-un restaurant din Centrul Captialei.

 3. snapshot says:

  Realitatea s-a înmulțit precum râmele – prin divizare… operă de inginer !

 4. Sare'n Ochi says:

  de cu dimineata rad intr-una si nu ma pot abtine. o proasta de la ProTEMBEL, trimisul special, sau cam asa ceva, transmite in direct despre mareata vizita in Parlament a lui Mihaita al Regelui Carol al II-lea. si zice toanta: “regele va primi colanu, pardon colonul Parlamentului”…
  in final mi-am dat seama, la ce clisma s-a executat in Parlament, ca fata a avut dreptate – Mihaita al Regelui Carol al II-lea a primit “colonul” Parlamentului de la cel mai comunist cu spume parlamentar PSD, Zgonea. sa fie primit!

 5. Nea says:

  Poate colantul lui Bombonel, “omul anului” după cum a decretat maiestatea sa

Leave a Reply