realitatea.net a făcut treabă

37 Responses to “realitatea.net a făcut treabă”

 1. ANG.C. says:

  De aia miroase in zona “realitatea”!

 2. Nea says:

  Mare, mică, bine că a făcut ceva.

 3. blind coroner says:

  doar nu era să scrie “radu cel mazăre” şi “gabriel opărea”!

 4. ribelalu` says:

  @ snapshot:
  d-aia nu se insoara asta…inca are prieteni imaginari gen al-tamara al-nastase ben ilici

 5. Yeba says:

  Veeeezi, Florina, daca-ti placea matematica, azi serbai ziua lui Fermat cu Google. Cred ca o sa maninc o inghetata pe chestia asta si o sa-l rog pe @Nea sa treaca pe la caaptiiul lui Stamate.
  La realit. (zic repede, pina nu ma pune @nedo in filtru) au fost in delir, se tavaleau pe jos ca de ce a dat Laza procente, ce ne intereseaza pe noi ce culoare au, o da pe politica cind el e ministrul muncii, plus ca mersi, cu asta n-a rezolvat nimic, nu de-aia il platim!
  Deci supereficient (pt cine are n>=3 neuroni), eu nu cred ca a fost repetent la mate dupa cit de bine le-a calculat pe toate, astea-s pârâciuni!

 6. Yeba says:

  căpătâiul lui Stamate, adică.

 7. Nea says:

  Bravo, Yeba, tocmai voiam să vin cu un tort de ziua Stamatelui Franţei.
  De unde să ştiu că eşti huhurez?
  Şi se pare că căpătâiul lui Stamate a rămas fără cap, umblă zvonuri tot mai insistente că i l-a furat un repetent.

 8. Yeba says:

  Fermat cu Fernet, pentru cunoscatori.

 9. Nea says:

  Suprarealist cât ţi-ar părea, Yeba, dar există rezolvitori care au vărsat o picătură de fernet în memoria lui Fermat. Şi apoi, fără nici o glumă, au pus la cale o ieşire în provincie, în căutarea lui Stoian, speranţa cenuşie a ştiinţei româneşti.
  Şi, ca să nu crezi că bat câmpii, vei primi un semn la ceas de seară.

 10. Nea says:

  ACU, ACU, ACU
  PE CULTURAL, SOLOMON MARCUS VORBEŞTE DE STAMATE ŞI STOIAN!!!

 11. Yeba says:

  @Nea, am ratat, evident. O sa caut inregistrarea, multumesc. Sa te verific, nu de alta, ca poate el vorbea de altceva si tu, Batman, Batman!

 12. Nea says:

  N-o lua chiar mecanic, ideea era că matematicienii sunt de două feluri, stamaţi şi stoieni. Caută oricum înregistrarea, era fascinant.
  Dar o să mai primeşti încă un semn

 13. Yeba says:

  Ia uite la el, daca s-a dus la umanioare, umblă cu metafore…Ăia de la tele se dau peste cap ca să nu înţeleagă metafora lui Lăză cu bogaţii, iar mie mi-a fost aşa de uşor să nu mă prind de asta cu Marcus.

  Da, win-win, nişte nenorociţi.

  • Nea 9.42 pm, Yeba,
   unii s-au gîndit că Fermat merită categoric mai mult de-o picătură vărsată, iar Stoian nişte căutări mai ample, riguroase şi cu forţe sporite. şi-aşa osteniră după-un asemenea efort, că uite abia acum se-apucă de scris raportul. 🙂

 14. Yeba says:

  Hopa! Deci dau peste Daniel Savu, senator, spunind in trecere despre Laza-faza-cu-bogatii ca, las’ca e un Goebbels, dar nu intretine o familie si nu are de unde sa stie ce inseamna sa intretii o familie “din 8 milioane”. Deci asta cu insuratoarea devine deja un issue politic. Da’ stie dumnealui mai bine.

 15. Yeba says:

  Ce se mai intimpla?! Parca sunteti toti dusi la nunta lui Lazaroiu.
  Ăsta e în stare să se și însoare pe banii noștri… 😆

 16. Nea says:

  Nu ştiu, să mă mai gândesc, poate îl votez totuşi pe Ponta&Crin. Grea alegere

 17. Nea says:

  Păi l-a zombificat pe Stamate, îi ţine capul în sertarul din stânga sus al biroului şi stă cu palma pe ţeasta ăluia când are de făcut calcule mai grele.

 18. Yeba says:

  😆 , nu e chiar aşa!De ce-i judeci pe toţi după tine, crezi că astea-s calcule grele pentru Lăză?
  După ce frumos a vorbit despre Pepsi, cred că se ducea la Năvodari în tabără de merit şi că era tare la mate, logică şi aferentele. După ce i-a asimilat pe Coşniţă şi Turtoiu, l-a integrat spiritual pe Stamate, n-are nevoie să-l zombifice.
  Sunt puţin neliniştită, nu mai ştiu nimic de Austoian.

 19. Nea says:

  Yeba, stai liniştită la locurili voastre. Am un plan machiavelic, îl voi scoate pe Stoian şi din gaură de şarpe. Voi apela la Solomon Marcus, la Urania, la Vanghelie şi tot îl găsesc.

 20. para says:

  Ăştia m-a citit!

 21. Nea says:

  Cine, Para?
  Apropo, eşti om cu carte, ai idee unde dăm de coada lui Stoian?

 22. para says:

  Nea, chinta mea e spartă. Pataphyl e de mate.

 23. Yeba says:

  @Florina, in calatoriile mele masochiste, am trecut iar pe la Cricatac. (Geme de tâmpenii scandaloase dpdv logic și constat științific ca au rămas cu terminologia din 1911, să zic, fără nuanțe, nu mi-a venit să cred că n-au mai observat nimic o sută de ani.). Dar am găsit o chestie simplu de citat, o scriu și eu aici, să rămână consemnată, cine știe când ne vine la îndemână, ai văzut că pe @cristihan l-am deservit prompt.

  Deci citatul:

  ”A devenit evident că este absurd când nu îți găsești loc de muncă să existe bogăție păzită de firmele de pază și poliție pe rafturile magazinelor. Că nu e normal să avem abundență de marfă fără puterea de a folosi această bogăție socială. Marfa a fost defetișizată. AICI AVEM DE A FACE CU un MARX PRACTICAT.
  A devenit problematic când sustragerea a vizat marfă de pe rafturile micilor afaceri de familie.”

  ( 😆 Si asa a rămas in articol, problematic.)
  Norbert Petrovici, săracul.

 24. Nea says:

  Aici avem o problemă teoretică: Dacă proprietatea e furt (Marx), furtul de proprietate ce este?
  Poate doar Mihai Neamţu să ne desluşească asta.

 25. Yeba says:

  @Nea, numai la mate iti sta gindul!
  Iti dai seama: proprietatea = furt, furtul de proprietate = furtul de furt, functie de gradul doi, f(f(x)), unde x e un televizor. Ia poftim de rezolva!
  Florina si cu mine ne vom delecta cu faza aia cu proprietatea nepazită.

  Să mai spun ceva: de ani de zile primesc in spam o fițuică ”La Riposte”, a unui grup de anarhisti (se declarau acum 10 ani, cind citeam) rupti din PC francez la stinga, voiau să răstoarne tot, chiar și mesele din berării. 🙂 Vreo 300 de haiosi care tin alegeri interne si se acuza de deviationism trotskist.
  Au fix acelasi vocabular, ăștia nu-s stângă normală.

Leave a Reply