Cine a spart-o pe Creţuleasca la vilă?

În condiţiile disponibilizărilor din Poliţie,  RTV vă poate oferi  ocazia să vă spuneţi părerea! În condiţiile crizei economice, premiul poate consta în ceea ce i s-a furat realizatoarei.  Miza este deja cunoscută.

32 Responses to “Cine a spart-o pe Creţuleasca la vilă?”

 1. Gregorie Casă says:

  Vibra.. scuze, făcălețul electric.

 2. snapshot says:

  re: un “pretin” !
  aidoma lesinului doar ca n-a fost in direct. aceeasi facatura. si asta doar pt : ” …. Pe noi cine ne mai protejează?”.

 3. ribelalu` says:

  pai hotii era` mai multi? n-a fost basescu singur?

 4. snapshot says:

  “realizatoarea” ar trebui sa schimbe titlul emisiunii in “Realitatea ma priveste”

 5. snapshot says:

  muierea asta e in primul rand sparta la gura. de ce mai era nevoie la vila ?

 6. Red says:

  Cănd am văzut (în timp ce mă îmbrăcam) ştirea despre fostul apărător al patriei de 59 ani ieşit la pensie în 1988 m-am oprit din trasul nădragilor pe ţurloaie pentru că deşi nu eram atent la TV ceva nu suna bine. 2011… 59 ani… 1988… nu se ciocneşte de nicio culoare. Am dat din umeri după câteva secunde şi am decis fie că eu n-am fost eu atent fie că e o greşeală pe prompterul Andreei Esca. Se pare că nici una nici alta. Totuşi mă bucur să aflu că omul e bine sănătos. Pentru că dacă aş fi auzit că a avut nevoie de tratament medical gratis da pe banii mei, următorul protestatar “sinucigaş” de la Cotroceni aş fi fost eu:

  http://improveverywhere.com/2005/12/10/suicide-jumper/

 7. ribelalu` says:

  @ florina:

  “mai ceva şi ca piloţii.”

  sau “chilotii” din Moldova (aia care “chiloteaza” avioanele)

 8. Red says:

  Deşi despre articolul cu tov. Iliescu los Indignatovichi aş putea comenta (dar mă abţin), cel cu D-na Cornea m-a luat prin surprindere. Într-adevăr, tristă alăturare… 🙁

 9. Yeba says:

  Poate ar trebui sa ne spuna @nedo ceva. Din cite stiu eu, dna Doina Cornea e afectata sever de Alzheimer si, dupa ce am vazut cum se prezenta live cind il lauda pe Tariceanu, ca liberal, in campania lui Crin, sunt convinsa ca este exploatata mediatic clasa intii, ca si bietul Sobaru. Pentru ei se sesizeaza nici un ONG.
  Asta este si mai trist decit daca s-ar fi alaturat lui Ilici in stare lucida.

  • dacă exploatarea media e clară şi da, e revoltător că absolut nimeni nu se sesizează în cazul acestor “eroi”, în privinţa Alzheimerului am dubii. sau, mai degrabă, în ceea ce priveşte severitatea bolii. înclin către degenerescenţă neurologică. dar diagnosticul contează mai puţin, contează expunerea.

 10. Sare'n Ochi says:

  in ce o priveste pe Doina Cornea, va recomand aceste doua articole si comentariile:
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/05/31/doina-cornea-dupa-22-de-ani/
  (le pun aici pe amandoua, ca oricum intru la moderare si numai pentru 1 legatura :))
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/02/02/doina-cornea-in-clestele-securitatii/

 11. Nea says:

  Spre deosebire de Doina Cornea, Creţuvrâneanuciutabadea suferă de Alzheimer de când s-au născut şi nu se pot lăuda cu multe momente de luciditate.

 12. Red says:

  Exploatarea media este evidentă, la fel de evident este că D-na Cornea este în vârstă. Ceea ce este tragic este că în anno domini 2011 încă mai e posibil ca acelaşi aparat de partid şi de stat care se folosea de numele dânsei în ’90 când înfiera “golanii legionari” se foloseşte de aceleaşi nume în 2011 dar din motive diametral opuse şi nimănui nu i se pare ciudat. Lozinca “noi muncim nu gândim” este la fel de actuală ca şi în ’90 deşi generaţiile s-au schimbat. (Poate mai puţin pe partea cu “noi muncim”.)

 13. Red says:

  Creştineşte este să-ti fie milă şi să-i ierţi. E a doua zi de Rusalii. Dacă în trup sunt la calculator, în creieri, spirit şi-n gândire au oficial zi liberă. Şi sunt cu trupul la calculator din singurul motiv că e avertizare de cod galben care nu se potriveşte cu micii la grătar de la pădure.

  Să dau cu basca de pământ dacă pricep ce mesaj au ei de comunicat, în afară de “la modă e să nu semnezi articolele pe care le pui pe internet”.

 14. Yeba says:

  Bineninteles ca n-am de unde sti exact diagnosticul, am citit intimplator pe un forum, ideea este de senilitate, oricum.

  Ia uite la @Nea, de cind a venit vacanta si nu mai trimite la Gazeta, a devenit mai ingaduitor cu Cretuciutagadebdea, le gaseste scuze! @Nea, sa nu le dai si scutire de la ore, ca ma distreaza!

 15. Nea says:

  În schimb, apreciez curajul cu care Cretuciutagadebdea rosteşte răspicat: Da, stăpâne!

 16. Nea says:

  Şi uite şi pentru gazetă:
  Trei ziarişti şi jumătate mănâncă trei căcaţi şi jumătate într-o zi şi jumătate.
  Cerinţă: Câte articole scrie un ziarist într-o zi?

 17. Yeba says:

  Nu e asa raspicat, ca e prin batista. Scrie si el, ziaristul, cite poate, initial scria in functie de cite credite avea, a = f(c). Acum tb sa intervina specialistii in psihopsihiatrie sa deceleze mecanismul scrierii.

  @Florina, @red este prea blind, miine nu mai sunt Rusalii deloc. Vrem postare elaborataaa, nemiloasa, pah e gretos in recidivele lui si recidivist in greata care o provoaca.

Leave a Reply