Un prost la cîştig

Dinu Patriciu, locul 1 top Forbes România 2011.

14 Responses to “Un prost la cîştig”

  1. Nea says:

    Putea şi ceaşcă să facă o faptă bună înainte să-şi ia la revedere.
    În loc să pună soldaţii să tragă în populaţie, să-i fi dat ordin lui Postelnicu (onorată instanţă, am fost un dobitoc) să slobozească câteva kalaşnikoave în cadrili de nădejde din jur, poate apuca să-l secere şi pe tov. Particiu, Severin, Felix, etc.

  2. Yeba says:

    Putea si ceasca sa nu mai fie ceasca, da? Asta vrei sa spui. Se cunosc de 30 de ani, ce interesant. Ca sa vezi cine pe cine cunostea pe la revolutie, “eu am fost repartizat la liberali, da, te-nteleg, n-aveai cum, ca te stie lumea de la Fane, n-ai vazut, bietul Petrina?!”

    Deci astept sa mi se sufle rezultatul. Nu ma duc la aia cu matematica, doamna, ca rid copiii de mine, nici probleme cu soldatei nu stiu sa rezolv…

  3. Yeba says:

    Uau, tare ribelalu!
    Deci da, dupa scrisoarea lui Margineanu se intimpla din nou, pt chestia asta chiar ca ar trebui sa se sesizeze procuratura. Golaneli penale, Vadim e mai dibaci, mai oral si fara amprente, ca e mai vechi in meserie.

    Ce pedeapsa, ce pedeapsa?
    Iti dai seama, @Florina, cum sta @Nea in crucea noptii sa rezolve sisteme cu un kil de ecuatii si doar trei necunoscute si sa-i dea cu rest?

    • 😆 ))) dragul de Nea…

      de la Vadim mulţi iau lecţii în ultima vreme. subiectul ghicitorii din postarea precedentă se străduieşte aproape zilnic. că de, dacă dispare publicaţia în care scrie, unde să găsească post liber în presă?

  4. Nea says:

    Mea culpa, am scris gresit o problemă care oricum n-avea sens (Tesediste/3= Violate; Violate = Tesediste x 4)
    În schimb, ceva mai gustos aici, cu o cerinţă suplimentară: se se identifice urmele trecerii domnului Văcăroiu prin local.

    Sortant du buffet de la gare de Pétouchki, lord Chamberlain, premier ministre de l’Empire britannique, glisse sur une flaque de dégueulis non identifié et renverse dans sa chute la table voisine. Sur cette table, il y avait avant la chute: deux gâteaux à trente-cinq kopecks, deux portions de bœuf Stroganoff à cing kopecks, deux portions de pis de vache à trente-neuf kopecks et deux carafons de xérès de huit cent grammes chacun. Tous les débris des plats ont pu être sauvés, mais les portions étaient irrécupérables. Avec le xérès il s’est passé la chose suivante: l’un des carafons est resté intact mais s’est vidé jusqu’à la dernière goutte; l’autre s’est brisé en mille morceaux sans qu’aucune goutte ne soit perdue. Compte tenu qu’un carafon vide coûte six fois le prix d’une portion de pis de vache et que le premier gamin venu vous dira le prix de xérès, trouvez à combien s’élevait l’addition présentée à lord Chamberlain, premier ministre de l’Empire britannique, au buffet de la gare de Koursk.

  5. Yeba says:

    Omul fara insusirile date de cafea:
    1. Nu trebuie pornit de la premisa ca multimea violatelor este identica cu multimea TSD-istelor, sunt multimi intersectate, puteau fi membre ale PNL (au o fauna dezvoltata) ba chiar, sa nu zic vorba mare… Nu rezulta de nicaieri ca toate 428 sunt membre ale ACELUIASI partid.
    2. urmele trecerii lui Vacaroiu: nu mai stie unde a auzit povestea, la Petuski sau la Kursk.

    Restul il scriu mai incolo, ca sa nu creada lumea ca-s faible d’esprit si sa ma confunde cu Patriciu.

  6. Nea says:

    1. Ba da, doar că eu făcusem o localizare anapoda. De fapt, fiind la Petuski şi fiind cândva, între 1917 şi 1990, toate erau membre ale aceluiaşi partid, anume cel unic, doar că unele erau comsomoliste din cauza vârstei fragede. Doar soluţia banală ar merge, TSD = V = 0. Brunete PSD neprihănite = 428

    2. Urma lăsată de dl. Văcăroiu şi, chipurile, neidentificată: une flaque de dégueulis non identifié.

  7. ribelalu` says:

    Sarutmainile si multumesc pentru ca mi-ati apreciat mica demonstratie.
    Pacalicii astia sunt in stare de orice pentru a-si atinge scopurile si mai ales pentru a scapa de puscarie pentru ca latul se strange.
    Acum, pe baza “dezvaluirilor” lui Ciutacu, Felix cere demisia lui Kovesi. Tocamai el, care a facut toata viata ce o acuza pe procuroare, adica a “ciripit”.
    In alta ordine de idei, profit de ocazia ca este si domnisoara Yeba prezenta aici si tin sa o anunt ca celebra proprietate a dansei din Paris a crescut in valoare, conform propagandei USL-iste, de zece ori, ajungand acum la valoarea de 900.000.000 euro desi acum un an nu valora decat 90.000.000. Eu nu stiu de ce nu o vindeti acum ca sa va umpleti de bani cinstiti, mai ales ca este, conform fotografiilor propagandistice o amarata de casa de tara cu etaj, si nici decum palatul Versailles.

    P.S. Salutari lui Nea

    • demonstraţia este extrem de binevenită şi cred că merită să circule întru stîrpirea dăunătorilor din presă.
      în ceea ce priveşte casa din paris, însă, sînt profund dezamăgită, zău dacă mai dau doi bani pe ea. 🙂

  8. Yeba says:

    Bata-te sa te bata, riberalule, mersi ca mi-ai adus aminte, uitasem de casa aia.

    Si zi asa, 900 de milioane! E momentul, da, si o cedez baietilor astia de la USL, ce sa ma mai complic!

    Adrian Moraru de la IPP pare in grava deriva logica. Parca e picat din Kursk in machiavelicurile lui @Nea.

  9. Nea says:

    Florina, pune te rog două panouri la Bestiar, ca pe gard la Miliţie:

    AŞA NU AŞA DA

    Şi, la AŞA DA, lipeşte:
    Cum l-au cumpărat cu aer pe “profetul neantului” de Skorpion, la Reportervirtual.

  10. Emil says:

    Putin derutat de comentarii (credeam ca se refera la altceva), eu tot nu pricep: unde e dasteptu’ aici? Ca si eu ii stiu pe amandoi de mai bine de 30(treizeci) ani da’ nu mi-a parut nici unul dastept. Doar escroci iar Patriciu sub protectia securitatii.
    Emil
    Poate imi arata cineva cu degetu’ sa ma prind si eu.

    PS2 Prostu’ sunt eu, da’ tot la paguba, asa ca…

Leave a Reply