Şi tot degeaba!

El neagă, ea confirmă. Ce să faci cu ăştia? Dacă n-avem şi noi gemeni, ca-n Polonia…

7 Responses to “Şi tot degeaba!”

 1. Nepriceputul says:

  Păi, de ce n-ai dat şi restul ?
  Era ceva de genul că străbunica Elenei era verişoară de gradul al patrulea cu naşul cumătrului unchiului bunicii lui Predoiu.

 2. Nea says:

  Domnule Director,
  Subsemnatul Serban Ioan Traian, cu domiciliul in str. Sibiu, muncitor in cadrul atelierului X, va aduc la cunostinta cu respect urmatoarele:
  In urma cu multi ani m-am casatorit din dragoste cu o vaduva care avea o fata de 18 ani. Tatal meu, dupa casatorie m-a vizitat de mai multe ori, ca pana la urma sa se indragosteasca de fiica vitrega, cu care in cele din urma sa se casatoreasca, fara a-mi cere consimtamantul. Deci fiica mea vitrega mi-a devenit mama vitrega, iar tatal meu ginerele meu. Sotia tatalui meu, adica fiica mea vitrega, care in acelasi timp este mama mea vitrega, a nascut un baiat, care este nepotul meu, fiindca eu sunt sotul mamei fiicei mele vitrege, dar acest baiat este si fratele meu. In acelasi timp, sotia mea a devenit bunica, deoarece este mama sotiei tatalui meu, iar eu sunt nepotul sotiei mele. Nu mult mai tarziu, sotia mea a nascut un baiat care a devenit cumnat cu tatal meu, fiind fratele vitreg cu sotia tatalui meu si in aceasta calitate este si unchiul meu. Copilul meu este fratele mamai mele vitrege, iar prin mama mea vitrega, sotia mea a devenit bunica si eu am devenit bunicul meu propriu.
  Avand in vedere cele de mai sus, intreb:
  Daca copilul meu, care in acelasi timp este unchiul meu, cumnat cu tata si frate cu mama mea vitrega care e ministră, are drept să fie ministru în cabinetul Boc???

 3. Sare'n Ochi says:

  pai, conform nu mai stiu carui studiu cu gene si sprancene genetice, cu totii suntem rude si vom mai fi. pai dupa primul Potop n-a ramas decat Noe si familia lui (nepotism, frate! cum si-a permis Noe sa urce pe Arca construita din resurse publice numai rude de gradul 1 si 2?)
  dupa al doilea Potop vedem noi cum ne mai incuscrim…

 4. Sare'n Ochi says:

  si Plescoiul? unde este Plescoiul? legatura la… Antene!

Leave a Reply