Bușcu ne lasă bouche bée

Reanalizînd cu minuţiozitate imaginea de la summit-ul NATO prin ochii lui Doruleț, sîntem în măsură să clarificăm situaţia. Contactul la nivel înalt între Băsescu şi Sarkozy a fost imposibil. Preşedintele Franţei flutura mîna în aer, nervos pentru că nu-şi găsea batista. Temperament coleric, a continuat prin a-i recita proustian omologului român,  ” Ou sont les Nușouirs d’hidrant?”.

8 Responses to “Bușcu ne lasă bouche bée”

 1. Platon says:

  daca in fundal vedem cubul lu’ iaru(l) ‘ ce ne mai miram ?

 2. oare Dorulet a vazut pixelul albastru? sau numai prin batista de la patronul Ovidiu?

 3. Nea says:

  Am auzit că a prins curaj de la o vreme, de când stăpnânul nu-i mai e stăpân a început să-l scuipe în cur de la distanţa de 2 milimetri.

 4. Yeba says:

  @Nea, ajut-o pe domnisoara invidiabila sa inteleaga fenomenul optic, adica de ce Dorulet vedea pixelul in functie de culoarea batistei si, iertata fie-mi rigoarea stiintifica, in functie de pozitie.

 5. Sare'n Ochi says:

  cred ca-i o simpla problema de focalizare. si asta pentru ca s-a distrus verticala/verticalitatea celui care tinea aparatul. una-i sa ai un trepied de pe care sa faci fotografii cu timpi mari de expunere pentru a putea reda claritatea, alta-i sa-ti tremure aparatul ca l-ai pus pe un teanc imens de bani pe post de trepied. imaginea iese neclara, miscata.

 6. Nea says:

  Hei, speram ca de ziua României să nu dau pe aici mecla asta de hoţ de apometetre din subsolurile de bloc.

 7. Nea says:

  apometre, na, că mă umflă indignarea!

 8. Nea says:

  Herta Muller acum pe TV 1 la Profesioniştii:

  “Ar fi oare cu putinţă ca întrebarea despre batistă să aibă în vedere nu batista, ci acuta singurătate a omului?”

Leave a Reply