Buşkylicks

Ferice de omul pe care nu-l mai miră nimic. Omul care nu mai poate rosti o frază fără a menționa, discret, că “nu există nimic cu adevărat nou”, sau “nici un subiect (de pînă acum) nu e nou”, sau “e genul de ştire caldă expirată”. Totul s-a întîmplat, totul e bine știut, iar ăla care se minunează, mă-sa-i proastă şi ta-su pămpălău. Tot ce rostește gura lui îmbelşugată de înţelepciune, e vechi de cînd lumea. Nu ştiu cît i-a obturat gîtlejul publicarea tsunami-ului de căcat, dar cînd se apropie ziua de miercuri, omul nostru are ce să scoată pe tarabă. Cu supliment. Ceva ce s-a mai spus. Atîta doar, că intoxicările unui blogăraş se transformă, după trei zile, în minune înţelepciune.

Să nu vă mire dacă nu găsiți cele două poante din articol, originale, din laboratoarele cațavencu. Vi le spun eu: Băsescu e alcoolic și o fu întreține o relație nepotrivită cu Udrea. Nu le-am mai întîlnit pe nicăieri. Posibil, dar nu garantez, să le fi auzit la Buzdu şi Morar.

P.S. – Dacă poantele de pe Facebook şi de pe Blogary au fost plătite de Băsescu şi PDL? În fine, nici asta nu cred că l-ar mira pe omul nostru.

12 Responses to “Buşkylicks”

 1. păi nici titlul nu e original, ia uite ce zice mantzy, că-i muşat recolta 1991. ehe, an bun pentru umor.
  http://mantzy.ro/2011/03/30/e-acre-investigatiile-catavencu/

 2. Yeba says:

  M-aduc aminte si de telegrame. Si zic ca nu hidrantul se ține dupa ei, ca reputatia dupa dame, pe cind exista conceptul, ci, dimpotriva, ca nu le face față la cât sunt ei de însetați.

 3. Ivan says:

  Nu e frumos sa dati in niste oameni cazuti.

 4. Nea says:

  Ivan, poate că nu e creştineşte sau fair play.
  Dar, în cazul lor nu se pune problema de îndreptare.
  Ne-au înjunghiat pe la spate pe întuneric, pentru o mână de arginţi, în decembrie 2009, când ne era cel mai greu, de erau să ne arunce în braţele lui Iliescu şi Vântu pe încă 10 ani.
  Dacă îi lăsăm să se ridice acum, până la alegerile din 2012 îşi găsesc alt stăpân, de te pomeneşti cu Cătălin Voicu ministru de interne că are experienţă, ştie puşcăria ca pe propriul dormitor.

 5. Nea says:

  Şi chiar dacă şi-ar pune cenuşă în cap acum (ceea ce nici măcar nu au început), e doar ca să uite fraierii de reputaţia pe care şi-au făcut-o. La fel ca criminalii din puşcărie, care vor să fie eliberaţi mai repede că “au comportări” şi spun poezii la serbarea de Crăciun.

 6. Nea says:

  Da, m-am gândit eu că Ivan acolo bate.

 7. […] al doilea rînd, însă, cred că deschide gura prea des şi degeaba, după cum vedeţi mai jos, că oricum nu primeşte nimic. Deh, aşa-i cînd eşti […]

Leave a Reply