Știri dinspre Apocalipsă

Fiecare om își consumă disperarea după cum dorește: fie cu un pumn de pastile, fie cu un cuțit înfipt în inimă. Nu este nimic de râs, dar nici de plâns. În fond, vorba unui comentator: de ce nu s-au sinucis pensionarii pe când aveau doar 1 leu pensie, sau acum doi ani când aveau o pensie cu 45% mai mică? Vă și răspund – pe atunci alde Voiculescu, Antonescu, Ponta și Patriciu nu semănau Vânt pe mass media să culeagă Apocalipsă. Doar azi disperarea știriștilor de la “Jurnalul Național”, exhibată pe Antene și pe Realitatea TV, se consumă grotesc și, la cât sunt de neatenți să împroaște venin pe sticlă/hârtie, chiar hilară. Părerea unui singur medic se transformă în “părerea medicilor”, iar un cuțit înfipt lângă inimă devine un noroc chior, “altfel, orice încercare de a-l salva [pe pacient] fiind inutilă”. Să mă mai mir că, sub bombardamentul nesimțirii mediatice, comportamentul unora atinge cotele prostiei alarmante?  Când va fi rănit/omorât careva pe fondul acestei isterii, unde va fi fiind Rogozanu cu a lui revoluție a pumnilor pe sus, că pe Goțiu l-am găsit consumându-și la nivelul omului de cavernă creierul mic care se crede mare?

P.S. Ne plângem că-i criză, că guvernul e incompetent, că parlamentarii sunt nişte hoţi, dar lăudăm gestul unui imbecil care a refuzat banii unui client. Bani care acum se câştigă din ce în ce mai greu. Ghidonat de opiniile deontologice/echidistante ale ciutacilor, firelor, cetepeilor și gâzilor din mass-media, un tâmpit refuză un client, discriminându-l. Discriminarea, fie şi pe criterii politice, reprezintă un delict. Delict pe care Goţiu îl contemplă ca vițelul la poarta nouă.

17 Responses to “Știri dinspre Apocalipsă”

 1. Nea says:

  După mintea lui Goţiu, Boc ar trebui să-şi ceară scuze pentru situaţia în care a ajuns ţara după 20 ani de mineriade, privatizări frauduloase şi fanariotism securist.
  Îi ţin minte pe aceşti jurnalişti (puneţi voi ghilimelele că mie mi-e scârbă) cum li se umflau la propriu obrajii când pronunţau GGGUVERNUL NĂSTASE sau GGGUVERNUL TĂRICEANU sau PPPPREMIERUL NĂSTASE.

 2. ela says:

  Imi place poza.Poti sa-l mai tii o vreme asa?

 3. @
  nici un pixel nu oboseste))))

 4. preocupat says:

  madame blogary, from “bulgary”?

 5. preocupat says:

  Oops, madame bulgary cenzureaza!

 6. preocupat says:

  Ok, cu puristii n-ai ce vorbi ….

 7. preocupat says:

  Inca una si ma duc: La Gotiu pe blog debitezi toate prostiile, il injuri si jignesti, dar nu te cenzureaza. Oare de ce?
  La ITMorar (si def. Patrasconiu) cenzura e mai apriga ca inainte de ’89. Oare de ce?

  • nedormitul says:

   @preocupat
   comentariul 1. genial, ce să zic. nici dracu nu s-ar fi gîndit la jocul ăsta de cuvinte!
   comentariul 2. n-ai experienţa bloggingului. avem moderare automată la primul comentariu. dar asta nu înseamnă că nu cenzurăm tîmpiţii, chiar dacă nu înjură.
   comentariul 3. poţi să vorbeşti şi singur, nu te opreşte nimeni
   comentariul 4. aşa-zisa lipsă a cenzurii de pe voxpublica este o tîmpenie. în comentarii cu greu se poate lega o discuţie coerentă. şi 4.1. eu nu debitez prostii; 4.2. nu l-am înjurat pe goţiu; 4.3. jigneşti atunci cînd ai pe cine jigni. la el nu e cazul. 4.4. discută cu pătrăşconiu şi cu morar, nu e problema mea ce fac ei pe blogurile lor.

   atenţie: pe tine o să te ţin în moderare, preventiv. nu mă întreba de ce. aşa am eu chef.

 8. preocupat says:

  No bine … pa!

 9. AccesDirect says:

  Micutza, o sa te judece coledzii darwinisti pentru blasfemia asta involutionista :)))

 10. ela says:

  @acces direct:evolutionismul nu se preda la scoala,aici e vorba de apocalipsa.
  intreaba-l pe gotiu,ca se pricepe la toate.

 11. AccesDirect says:

  @ela; e plina presa de maimute fara caracter. unii insa au darul natural de a se face detestati prin satisfactia cu care plonjeaza in josnicie. cam asa e si cu zurbagiul asta sau cu leca.

 12. ela says:

  Sediul e la 2 colturi de cel al PNL,langa intrarea in spitalul Municipal.
  Si cand ma gandesc ca acum jumatate de an i-am pus pe fuga din Piata Operei!

 13. sa vedem si presa din Frantza daca va face revolutzie cu pumnii sus))). sunt curios care vor fi stirile dinspre Apocalipsa lor?
  http://www.hotnews.ro/stiri-international-7457448-reforma-pensiilor-franta-mai-dura-decat-noi-dar-fel-necesara.htm

Leave a Reply