Lecție de operație pe Societate Deschisă cu Alin Teodorescu

Alin Teodorescu este insul sărit din barca Fundației pentru o Societate Deschisă, deschise de către Soroș în vederea de a mai plasa niște facilități financiare către șogorii săi, direct în Cancelaria nepoțelului Mătușii Tamara (Adrian Premierul de Nejudecat Năstase), pentru a se deplasa apoi, cu pernuța sub braț, pe băncile Parlamentului României în calitate de deputat social democrat. Saltul de la dreapta Anei Blandiana la stânga lui Ion Ilici Iliescu i-a fost facilitat de nenumăratele sondaje de opinie păscute pe IMAS (dintre care, pentru manipulare grosolană, a fost admonestat inclusiv de către colegii din PSD ). Dacă nici colegii din PSD n-au avut încredere în ce-au plătit și comandat – atunci când interesele personale i-au cerut lui Alinel să-și numere avuția din cuibar atât cu mâna stângă, cât și cu cea dreaptă -, noi de ce trebuie să-l credităm cu ceva în direcția adevărului pe acest individ în stare să joace concomitent atât în rolul vulpii cât și al corbului – doar, doar și-a scăpa, sieși în bot, roata de cașcaval?

PS: la ora la care am scris și postat acest material, mizeria aceea de pltformă la care duce link-ul nu putea fi accesată. Poate s-a ales vaxul și de vocea publică finanțată de către Vântu cu banii furați de la pensionari.

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/alin-teodorescu-i-boc-i-a-recuperat-pe-toti-ministrii-psd-dati-afara-de-nastase-in-2003-2004-43900.html

5 Responses to “Lecție de operație pe Societate Deschisă cu Alin Teodorescu”

 1. Florina says:

  Cit de credibil mai poate fi?

 2. AccesDirect says:

  E cam tot atat de credibil cat e Patriciu. 🙂

 3. Florina says:

  AccesDirect 🙂

  Corect. 😆

 4. miratii din caraibe says:

  pina si cind era avariat un submarin, in razboi, erau salvati, din ocean, supravietuitorii. exercitiu de imaginatie: oare cit de recunoscatori erau ei fata de inamic? pina cind se vedeau cu haine uscate si mincind o ciorba calda, poate. dar nu toti.

 5. dr. ciobu says:

  a zis cineva ‘operatie’? mmm! tendoane sociale si sfinctere retarde, de partid! pun eu silexul si obsidianu pe voi! 😀

Leave a Reply