TGV liberal

semnalat și comentat de către Florina:

Cum mai bagă viteză liberalii pe principiul: sări pe burtă că-i apa mică? Păi, să vedem cum se avântă-n scris T(ușa)G(orghiu)V(osganian)-ul liberal – cu tot atâta clasă (atâtea clase?) ca numitul tren de mare viteză.

Tușa Diana, evident marcată de schimbările hormonale ce anunță mama din ea, identifică, cu sensibilitate, tragedia băsesciană. A, nu, aceasta nu are nimic de-a face cu gravitatea situației financiare a românilor tăiați/flexibilizați la bani. Tragedia președintelui constă în faptul că nu mai are adversar. Dar cum o tragedie nu e tragedie dacă nu se termină cu bine, Tușa ne anunță că adversarul a fost identificat. El este… culmea(!): Opoziția. Chiar așa, cine a mai pomenit ca adversarul Puterii să fie Opoziția?!

Gorghiu Alina. Ei îi trece prin cap ceea ce nouă, recunoaștem, ne-a scăpat. Nu despre curent e vorba, ci de grija față de deținuți. Ai căror gardieni vor fi în grevă pe 31 mai. Că Băsescu e de vină și pentru asta, nu-i o noutate. Dar că președintele ar fi zis că a fost beat atunci când a vorbit de pensia minim garantată, ei bine, acesta este chiar Subiectul. De sondaj agățat, ca mărțișorul, în pieptul de aramă al blogului.

Vosganian Varujan. Economist, matematician, poet și pianist. Și, la ce îi folosește? A, dă o moțiune în versuri, o cantată pentru suspendarea președintelui. Mai scrie și un sonat (pardon, sonet) pentru urmărirea penală a premierului – că nu strică niciodată la casa omului.

Constatăm, încă o dată: la curbe șinele troznesc.

http://dianatusa.ro/

http://www.alinagorghiu.ro/

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7323741-varujan-vosganian-pnl-solicita-inceperea-urmaririi-penale-lui-emil-boc.htm

18 Responses to “TGV liberal”

 1. val_one says:

  am făcut deja urticarie 😆 cred că am făcut alergie…cred că o să schimb şi pernele,să nu mai văd pene 😀

 2. bogdan says:

  va rog nu uitati de madama aceea cu desenele animate, pocora. e o incantare sa o asculti, vorba lu’ tata: creste inima in mine cand unu mai prost ca mine
  are si blog, evident….

 3. Nea says:

  Aş face o analogie: un membru PSD e ca un securist de pe vremuri: ştiai că lucrează la Secu şi îl ocoleai ca să nu te spurci. El îşi asuma condiţia de ticalos, uneori chiar cu mândrie.
  În schimb, liberalul este ca informatorul: îl primeai în casă ca prieten, credeai că ai ce discuta cu el şi apoi te dădea pe mâna securistului.

 4. Florina says:

  @Bogdan,
  Vom vedea si pe acolo ce gasim. Nu iertam.

  @Nea,
  Ca bine zici…

 5. capitanul pericard says:

  bai, da’ tgv-ul asta nu ramine in pana de cauciuc, in tunelul timpului? daca ar avea astia o poarta stelara, sa intre in gaura viermelui, multi s-ar inghesui sa le inchida iesirea, cu yala, sa devina ‘partidus captivus’!

 6. Florina says:

  @capitane pericard,

  Bun venit la bordul navei. 😀

 7. Blue2403 says:

  Salut. Bun găsit…
  ***val_one – May 27, 2010 la 3:11pm & 3:13pm***
  ================
  Oho, iată-mă-s citat. Te pomeneşti că mă trezesc celebru. Deja simt cum îmi creşte un soclul sub poponeaţă… 😀
  :::::::
  TGV, tuşa Gorghiu Vosganian. Mortală alăturare. Cu toate că fetele se trăduiesc, niciodată nu vor reuşi să genereţe nici măcar împreună destul venin ca să o ajungă pe Lavinia Şandru. Centurista politicii româneşti are un venin atât de acid că dacă arunci pe ea o bază (Soda caustică de exemplu) face spumă …

 8. Blue2403 says:

  P.S. Dacă aveţi ceva de spus comentat vă aştept la “Românica blues”.
  Am un mic articol nou nouţ: “Victor Ciorbea – maimuţoiul asimetric” …
  http://romanicablues.wordpress.com/2010/05/29/victor-ciorbea-maimutoiul-asimetric/
  (Am zis că îl postez în cât mai multe locuri, poate i-l arată cineva, pentru că azi m-a enervat. Aici văd că nu se postează articole că vi-l aduceam … )

 9. salut @Blue2403, bine-ai venit))))
  am fost, am citit, tzi-am lasat si-un comentariu – sper sa-tzi placa. oricum, i-ai cam dat cu barosu-n freza mitocanului)))))

 10. Florina says:

  Blue 2403,

  Eu ti-am lasat acelasi comentariu de vreo doua ori, din cauza de probleme tehnice. 🙂

 11. Blue2403 says:

  **MicutzaCeKurai**Florina** Săru’mâna…
  Da, v-am văzut şi v-am răspuns. Mă bucur că v-au plăcut textele mele. Sper că şi unele poze pe care le-am modificat pe ici pe colo, prin punctele esenţiale.
  Azi am am mai pus două chestii.
  Una, de 1Iunie, dar nu de Ziua Copilului ci de prima zi de grevă generală. 😀
  “De la mitingul pinguinilor, la greva papagalilor”…http://romanicablues.wordpress.com/2010/06/01/de-la-mitingul-pinguinilor-la-greva-papagalilor-2/ şi una, un omagiu lui Gâdea cu ocazia numirii lui ca şef la Antena3 (Director). “Buzicile lui Gâdea au devenit buzici şefe” http://romanicablues.wordpress.com/2010/06/01/buzicile-lui-gadea-au-devenit-buzici-sefe/
  Fiind nişte doamne ar putea să vă plcaă poza cu buzele lui sexoase pe care am pus-o. Nu vreau să fiu rău, dar printre dinţi i se vede un pic din limbă. Acolo pare a se vedea o picătură metalică. Oare să aibă piercing în limbă?
  ::::::::
  Florina, am văzut postarea diblă, nu-i nici un bai, uneori uploadul merge încet. Am şters prima deoarece la a doua ai mai adăugat ceva.
  ………
  MicutzaCeKurai, să vezi pe blogul pe care l-am şters câtor le-am tras în freză.
  Acel blog şi faptul că m-am legat de mătreaţa unora, mi-au adus banarea pentru mine şi toţi urmaşii mei în veacul vecilor la Antena3 forum, nu mai am ce căuta pe blogurile lui Adrian Năstase, Ion Iliescu, a Oanei Niculescu Mizil, Tolontan, M.Badea, Ciutacu şi alţii şi nu e banare pe nume ci banare pe adresă deoarece nu mai pot posta nici ca Blue.
  Nu-i bai. Noi să fim sănătoşi şi să le tragem peste bot imbecililor care îşi poartă capul pe umeri doar ca să producă mătreaţă şi să nu îi plouă în gât, iar gura doar pentru a mânca rahat.

 12. Florina says:

  @Blue,
  Sa traiesti, voinicule!
  Iti fac o vizita mai tirziu. 😀

Leave a Reply