Leca Iulian câștigând, cinstit, un ban (și acela cinstit)

Pe VaxPublica (pardon, VoxPublica) – platforma finanțată din banii șutiți de către Vântu, prin escrocheria FNI, zecilor de mii de pensionari pe care, azi, sluguțele sale (pardon, jurnaliștii salariați) îi căinează de zor -, este rușinos să-l susții pe Traian Băsescu. Deci este moral să furi banii a sute de mii de pensionari printr-o escrocherie/mânărie de tip Carias, SAFI, FNI, FMOA, Sterling, Petrom, Mătușa Tamara, Tutunul Românesc șamd și din acești bani să finanțezi zgomot de presă cu oameni mai deontologi/mai uscați/mai curați care să transfere acele furturi în ograda lui Traian Băsescu. Bun, acum acești indivizi ne numesc pe noi, cei care le batem obrazul, băsescieni – ne-au pus o etichetă să ne poată identifica și supune oprobiului publicului lor mai bine.

10 Responses to “Leca Iulian câștigând, cinstit, un ban (și acela cinstit)”

 1. Bleen says:

  Cojocăăăă! Permalink-urile!!!

 2. ela says:

  Ba mai rusine e sa devii lekakaiulian!
  Eu am fost binecrescuta cu el: I-am cerut permisiunea sa-i spun ca e un dobitoc.

 3. JohnB says:

  Cine pnm e Leca asta bre? E mai bun decat Guta, ca de la aparitia lui Guta eu n-am mai intrat pe vax?

 4. @JohnB,
  e la fel de vax ca si Gutza. n-ai pierdut decit nimic.

 5. Nea says:

  Salut ideea bestiarului de presă (cum altfel, doar eu am fost instigautorul).
  Doar că mi se pare că titlul induce puţin în eroare. Bestie înseamnă un animal, oricât de straniu, dezgustător, periculos. Sau un om cu apucături de fiară. Dar nu implică perversiune, apetenţă pentru dieta predominant fecală, poziţia de sluj sau în patru labe în faţa stăpânului. Nu însemană lins mâna care ţine banul.

 6. Ioana Maria Vlas says:

  Si totusi, in epoca Basescu, un pensionar a reusit zilele trecute sa castige un proces contra SAFI http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=299&d=Mjk5MDAwMDAwMDAxMzI5MzA* (includeti asterisc final in link).
  Pe vremea lui Constantinescu si Iliescu nimeni nu reusea asemenea performanta.

 7. @nea,
  priveste bestiarul ca pe o colectzie de derapaje deontologice/morale/sociale/politice/de interpretare. bestiarul se refera la derapajul (derapajele) in sine – iar autorii sunt taxatzi pentru acestea (poate le exorcizam monstrii))))

 8. Nea says:

  Ok, Ok, atunci să fim cu ochii pe ei.

 9. Nea says:

  Mai ales pe ăia “buni”

Leave a Reply