Madame din Blogary. Se urcă în tren şi merge mai departe.

După hotărîrea lui Mirel de a închide site-ul Blogary, exact asta voi face. Voi merge mai departe. Este, desigur, un fel de a spune, pentru că aici mă veţi găsi în continuare şi, tot ca pînă acum, pe conturile personale de Facebook şi Twitter.

Cum lucrurile s-au petrecut rapid şi m-au luat prin surprindere, urmează o perioadă, pe care o doresc a fi cît mai scurtă, de schimbare (temă, sistem de comentarii) şi de reconfigurare a site-ului. Asta nu înseamnă că închid pentru renovare, ci că site-ul va funcţiona încă un timp la fel ca pînă acum, schimbările urmînd a fi făcute din mers. În ritmul roţilor de tren, era să zic.

Aşadar, dacă sînteţi interesaţi, dacă sînteţi curioşi, staţi prin preajmă. Cred că e bine oricum să ne adunăm, să organizăm rezistenţa. La ceea ce este şi la ce va să vie. Eu cred că, şi de-om avea de rătăcit o vreme prin pustie, tot vom ajunge la rostul nostru. Al nostru, al celor care resping tirania, care resping socialismul, în orice forme s-ar prezenta, şi cu orice mijloc de transport s-ar deplasa. Şi care resping calea de mijloc, zisă diplomatic centru, dar unde poţi fi oricînd izbit şi chiar mai rău, zdrobit, din stînga, de pe sensul opus.

Acestea fiind zise, cum din Blogary a mai rămas madame, acum să mai zică cineva că femeile nu sînt statornice! :D

6 Responses to “Madame din Blogary. Se urcă în tren şi merge mai departe.”

  1. Amelia says:

    Deh, tot doamnele! Succes si calea dreapta!

  2. Nea says:


    Şi, evident, ăia doi nu joacă şah.

  3. noradamian says:

    Promiţător!Stăm pe aproape…

Leave a Reply