ARD vă urează cel puţin o lovitură de stat fericită!

11 Responses to “ARD vă urează cel puţin o lovitură de stat fericită!”

 1. SimonaM says:

  Ar cam fi timpul să-și ia oameni pe comunicare. Este absolut jenant halul în care se prezintă.

 2. SimonaM says:

  Deși ar trebui să recunosc că se încadrează în trend…

 3. Gianina Ursu says:

  am momente cînd cred sincer că sînt cretini de-a dreptul

 4. Daniel M says:

  “Felicitarea” a vrut sa ne aminteasca ca cele 2 tabere, ARD si USL, se merita una pe alta.

 5. Nea says:

  Deschideţi repede pachetele alea, abia aştept să văd ce-i în ele. Mai ales că unul are culoarea pesedelei, iar ălălalt e gălbior ca liberalul. Şi raportul între volume corespunde.

 6. Nea says:

  Nu, mă. Ei au vrut un mesaj pentru toţi românii, adică nu doar pentru cei 15% care i-au votat. Iar celorlalţi 85% le-a fost destul de bine în 2012, i-au dat cu ştampila-n cap lui chiorbete de trei ori.

  • Ia, Mihai Poliţeanu, pe Facebook:

   Mie mi-e simpatic cel care inca scrie pe pagina Alianta Romania Dreapta. Mi-l inchipui ca in Kusturica, bagat in subsol, dezinformat de Blaga si Udrea ca razboiul nu s-a sfarsit si ca alianta inca exista. Sau ca pe un kamikaze ascuns in padure, intr-o insula din Pacific, inca luptand si nestiind ca MRU & co au capitulat inca inainte sa inceapa batalia.
   Way to go, man!

 7. Ted Michael Pe Facebook says:

  ARD-ul nu are organizare de nicio culoare , sunt vraiste . Mai iese cate unu la B1 Tv si cam atat , in rest zero conferinte de presa , zero strategie si uite asa au debusolat electoratul de dreapta care habar are cu cine sa mai voteze . Uneori am senzatia ca ARD-ul sunt o gasca de capiati . Nicio strategie nimic , Ponta ia facut varza cat a fost in opozitie , le dadea-n cap cu populismu de-i spargea . Acu ARD-ul e tamaie frate , desi au o mie de motive sa toace la USL cei din ARD tac ca porcu-n papusoi si daca-i critici cica ai fi uselist sau pepededist ! Pe dracu , sa iasa la conferinte de presa , sai-si caute oameni capabili cu spirit organizatoris si sa-si retraga leprele din prima linie !

 8. Andreea Ionescu says:

  Nu le iau apararea, dar aceasta pagina de FB nu e pagina oficiala a ARD.

Leave a Reply