Cezar Preda, iubeşte-te singur!

Cel mai mizerabil atac de pînă acum la adresa lui Emil Boc. Ascultaţi-l!

Şi Cristian Hriţuc, pe Facebook:

Razboiul in PDL a inceput. Blaga da asaltul. De partea lui sunt toti cei care au pierdut. Deocamdata doar voci ca Cezar Preda care nu a castigat niciodata. Berceanu, eternul pierzator al Olteniei, Poteras primarul invizibil. Nu stim Falca, Scripcaru ,Hava, oameni care au castigat, de ce nu se raliaza acestui demers. De fapt, stim ca sunt cu Boc, dar asta nu conteaza. Hai Blaga, vei reusi sa duci partidul in siajul PNL. Promite-le tuturor o guvernare alaturi de Crin si vei castiga.

3 Responses to “Cezar Preda, iubeşte-te singur!”

 1. Nea says:

  Cum fac oamenii ăştia, de li se citeşte abjecţia pe faţă? Nici nu e nevoie să-i asculţi, e destul să-i priveşti o clipă.

 2. Sare'n Ochi says:

  USLinoasa a inceput cenzura.

  Sare, am o rugăminte pentru voi şi pentru cititorii voştri.
  Azi am discutat cu domnul ziarist Ştefan Lungu şi am hotărât să organizăm o întâlnire, pe data de 21.06.2012, la orele 17:00, în Bucureşti, o întâlnire în care să ne întâlnim noi, cei care suntem împotriva molimei roşii care a cuprins sărmana noastră Ţară şi la care vor participa doi invitaţi, domnul Sever Voinescu şi un invitat surpriză. Această întâlnire va cuprinde discuţii libere pe tema molimei pesedisto-uslamiste care ne-a sufocat fără voia noastră. Am postat aceste eveniment în cadrul a două grupuri de pe facebook, grupul Anti-PSD şi grupul Anti-USL şi am creat şi un eveniment pe facebook, în care mi-am invitat toţi prietenii simpatizanţi şi anti-jigodii roşii. Ca prin minune, pe seară, s-a întâmplat ceva ciudat.. Contul meu de facebook a fost şters, pagina evenimentului, dispărută în neant, a dispărut totul, dar, totul. Tot ce ţinea de contul meu, pozele mele, tag-urile pe care mi le-au dat prietenii, tot.. Exact ca si cum nu aş fi existat vreodată acolo.. Am aflat asta de la o prietenă, căci nu eram în faţa calculatorului în cursul serii. Aşa că, necrezând ceea ce-mi spunea prietena la telefon, m-am dus acasă şi am deschis calculatorul.. Surpriză, când am vrut să intru pe facebook, interfaţa aia grafică împuţită îmi spunea că mi-a fost dezactivat contul din cauza faptului că aveam profilul fals şi, pentru reactivare, îmi să-mi introduc numele real, complet, dar şi o poză a unui act de identitate care-mi aparţine.. Foarte interesant..
  În concluzie, Sare, rugămintea mea către voi este să lăsaţi acest comentariu la vedere, dacă se poate, undeva, unde sa-l poată citi toţi cei ce vor putea veni la întâlnirea noastră de pe data de 21.06.2012, la orele 17:00, în Bucureşti. Din păcate, nu avem încă o locaţie exactă, dar o vom comunica imediat ce vom reuşi s-o obţinem. Îi rog pe cei care vor binevoi a participa să îi confirme prin mesaj privat pe facebook, domnului Ştefan Lungu: http://www.facebook.com/jerrymouse1973

  Vă mulţumesc anticipat,
  Al vostru De Torquemada de pe facebook. (Mă rog, fost pe facebook..)

Leave a Reply