USL dă. Pumni şi picioare.

Mai 2012, în plină campanie electorală pentru alegerile locale din 10 iunie. Patru indivizi intră într-un bar din localitatea braşoveană Ticuş şi caută motiv de scandal. Un fragment din ceea ce a urmat puteţi vedea înregistrat mai jos.

 

Conflictul a pornit de la îndrăzneala victimelor de a susţine electoral pe altcineva decît pe candidatul USL, ai căror susţinători sînt cele patru brute. Un motiv suficient pentru ca o femeie să fie lovită bestial cu picioarele, iar altor cinci persoane să li se împartă pumni. Bilanţul stabilit de IML: cele şase victime au nevoie de între 7 şi 14 zile de îngrijiri medicale. Două bestii au fost reţinute de Poliţie pentru 24 de ore şi vor fi prezentate judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, avînd antecedente penale, ceilalţi doi vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Declaraţia barmaniţei bătute: ”M-a scuipat, m-a trântit acolo și mi-a dat cu pumnii și picioarele.”

Declaraţia actualului primar din Ticuş, Ioan Sima, fost candidat PNG în 2008 şi actual candidat PDL: “Cei patru au venit la barul fiului mei împreună cu Şchiopea (candidatul USL, nm), cu o dubă. Ei au intrat în bar, iar Şchiopea a rămas la maşină. Era ora 23.30. Au cerut o bere şi 50 de ml de coniac. S-au luat de fata de la bar şi au întrebat de ce nu sunt pahare de unică folosinţă. Apoi au întrebat-o de ce nu are ecuson. În final, au întrebat care primar este mai bun. Când oamenii m-au nominalizat pe mine, au început să lovească. Au dat în fata care nu are nici măcar 50 de kilograme. Unul dintre ei avea un box de metal. Doi au dat, iar ceilalţi doi s-au uitat. Se vede clar pe imagini ce s-a întâmplat. Cei patru sunt din Hoghiz, nici măcar nu votează aici. După scandal au fugit într-o curte, unde eu şi fiul meu i-am depistat. Au început să arunce cu pietre în noi. De acolo i-a luat poliţia. Nu ştiu dacă îi prindeau dacă noi nu îi urmăream. Nu e primul incident pe care îl am cu domnul Şchiopea. Acum doi ani maşina fiului meu a fost zgâriată. I-au scris pe ea Bulangiu. Sunt nişte interlopi. Nu este posibil să loveşti în halul ăla nişte oameni nevinovaţi.”

Declaraţia lui Claudiu Coman, vicepreşedinte PNL Braşov şi preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Braşov: “Voi solicita o întâlnire cu poliţia pentru a mă informa cu privire la acest incident, mai ales în calitatea de preşedinte ATOP pe care o am. Dacă cele apărute în presă se confirmă şi candidatul nostru are vreo legătură cu acest scandal problema va fi discutată în interiorul USL.”

Nu am nici un dubiu că in interiorul USL vor rămîne discuţiile. În exterior, însă, avertismentul e clar: dacă vă manifestaţi tupeul de a vă exprima o altă opţiune politică decît pentru actuala putere, reprezentată la vîrf de cel mai cinstit şi competent guvern postdecembrist, cum pretinde a fi, aţi putea avea numai de primit. Acelaşi tratament precum oamenii din Ticuş.

ADEVĂRUL

4 Responses to “USL dă. Pumni şi picioare.”

 1. Nea says:

  Noo, nu e nici o legătură între candidatul USL şi cei patru călăi care au venit cu el în maşină. Erau supăraţi doar că nu erau pahare de unică folosinţă, că aşa se bea coniacul, în plastic, ca să nu-şi piardă parfumul.

  Yeba, scuze, am zis regişor aşa cum zici şurubel, fiind peste un regăţel, respectiv pentru o găurică. Nu înseamnă că nu e important, să zicem că şurubelul ţine capacul de la un pacemaker sau te miri ce calculator al avionului în care zbori. Iar prepoziţiile nu-mi ies uneori nici în româneşte.

 2. […] USL dă. Pumni şi picioare.- Bestiar de presă ia ca e gratis. Dilema lui Daniel Constantin: Cum să-i plătească lui Voiculescu 4.728 de euro […]

 3. Doc says:

  Imi amintesc ca am vazut stirea asta la Realitatea (cred): prima stire din jurnalul principal, minute intregi de comentariu… nicio mentiune despre partidul batausilor. Niciuna!! Sigur, nu mi-a fost greu sa ghicesc ai cui erau batausii. In alte conditii, daca se intampla vreo bataie de genul asta, aflam si detalii de genul sora unuia dintre batausi este verisoara cu nepotul nasului de cununie al liderului PDL.

  • Absolut! Plus înregistrarea reluată în buclă vreo două zile şi declaraţii de la diverşi care să spună că, în general, PDL este violent, “se ştie” doar, bla bla…

   Nu mai spun ce ar fi hărţuit victimele pentru declaraţii.

Leave a Reply