Ştiri sport – turism

1. Curs de orientare politică la PNL: One way ticket, cu Eugen Nicolăescu.

“Traseismul politic din punctul meu de vedere înseamnă să pleci întotdeauna de la opoziţie la putere, că numai puterea corupe. A pleca de la putere şi a te duce la o opoziţie mi se pare de fiecare dată un lucru de atitudine ideologică, de atitudine morală, comportamentală. Cât timp constaţi că puterea devine autoritară, absurdă, ilegală, coruptă, atunci, dacă vrei să faci politică, mai bine o părăseşti.”

2. Gale. Box la Arad cu Falcă. Sau invers.

“Am fost contactat pentru o dreaptă puternică.”

3. Tradiţii – credinţă. Casa părintească e în Armenească şi De ce nu sînt politicienii uşi de biserică (via Bleen), prezintă Toader Paleologu, PDL.

“Nu a trădat un crez. Crez avem la biserică. Eu nu cunosc decât un singur crez. Partidul nu e biserică, în afară de anumite partide extremiste care au un crez în loc de doctrină, ideologie şi program. Eu nu am intrat în PDL ca în casa părintească, PDL nu e casa mea părintească, casa mea părintească e casa mea din Armenească, pe aia nu o vând, altminteri să introducem elemente din astea de sentimentalism în politică nu mi se pare justificat.”

4. Oferte speciale pentru bazine electorale: Silviu Prigoană, PDL.

“Faptul ca sunt frumos, destept, intreprinzator, devreme acasa si bogat ma reprezinta banuiesc si cred ca exista o mare parte a bazinului electoral care se regaseste in mine.”

5. Destinaţii externe. Să ne cunoaştem rudele, sugestie pentru USL.

6. Timp liber. În căutarea mafiei pierdute, traseu la liberă alegere. Sau nu. Activitate recreaţională pentru uselişti. (foto via Dana Elena Bratu)

 

 

 

16 Responses to “Ştiri sport – turism”

 1. Hongse says:

  Ciclism: La Grande Boucle – PC/USL-UNPR-USL/PC
  Piedone este purtătorul tricoului galben.

  • uitaroh says:

   N-as zice galben … totusi, mai binevenit ar fi cel alb cu buline rosii. 🙂
   A gafait la plat dar acuma in munti si-a aratat valoarea.
   Cel galben e acontat deja de altul.

 2. Nea says:

  Nu e traseism dacă n-o faci şi-n PRM.

 3. Sare'n Ochi says:

  Piedone danseza gratios intre cele doua balerine: PDL si PSD (care doar fac un schimb de slanina. Soriciul si-l pastreza sa ni-l poata prezenta pe post de obraz)
  http://sareinochi.files.wordpress.com/2012/03/piedone.jpg

  • vai ce m-ai speriat! am crezut c-au dat maimultdecîtŞtirea, un pedelist a muşcat un cîine.

   e, lasă, că tot e bine pentru ei, nu vezi că n-au pus o poză cu unu’ blînd, cu ochii umezi? gen nici cîinii nu-i mai suportă pe-ăştia?

 4. Nea says:

  A se reţine că noi, maidanezii, suntem echidistanţi, nu contează ce culoare politică are ciolanul

  • ăsta am înţeles că e partizan, dar i se iartă. 🙂 serios acum, cîinele ăsta e la un om în curte. unde-şi desfăşoară, firesc, activitatea, apără curtea.
   nefiresc îmi pare că n-au scos ăştia ştirea şi mai rău, era material serios de exploatat aici.

 5. dar adevăratele ştiri sînt în altă parte. aici, de exemplu.

  http://www.soraparaschiva.ro/

  “Sunt doctor chirurg, din cauza meseriei n-am putut sa am o relatie cu o femeie, avand varsta de 43 de ani. Tin sa-i multumesc sorei Paraschiva, mi-a dezlegat cununiile si acum sunt cu femeia dorita.”

  chirurg? dar avem chirurg şi-aici, la primăria generală.

 6. Nea says:

  Înseamnă că Sora P. l-a lăsat în şomag, dacă acum a putut avea relaţie.

 7. Yeba says:

  Mă duc să sforăi puțin, să nu vă răsuciți la stânga până revin, sub pretext că ați amorțit de când stați pe dreapta și nu se întîmplă nimic.

  A, și să aveți grijă pe mâna cui dați partidul!

  • Pataphyl says:

   M-am prins: pisica e pentru dormit (pe stînga!), pălăriuța pentru stat treaz!

   • Yeba says:

    Ce nu se vede in poza, dar se vedea in poza originala, este ca mai jos pe gard scrie Beware of the dog. In condiţiile date de bestiar, nu puteam rata! Cum îmi pun pălăriuţa, cum mă gândesc să-i dau un pumn în nas lui Cristi Preda (doi, când îmi amintesc prestaţia de la Ciutacu vs. MRU-Gâdea) – şi zilele astea n-am timp.

Leave a Reply