Adevărul şi numai adevărul

14 Responses to “Adevărul şi numai adevărul”

 1. Red says:

  Citiţi aici documentul care nu a fost găsit, deşi amuzant, păleşte pe lângă restul mesajului…

  NU PIERDEŢI! A MURIT EMIL HOSSU!

  Sunt convins că se pot face gafe mai mari, dar trebuie efort mare.

 2. Yeba says:

  Mai intai, Omagiu Oglinzii –
  ca nu indraznesc sa trec prin sufragerie, se discuta chestii – il aduc aici. Deci da, s-a reluat subiectul locotenentului, cu nuante, dar s-a reluat.

  La Constanta, zici? Deci era mana lui Base. Imposibil sa fi fost Cucui, el abia învăța sa faca clatite. Nu era la Constanta? Deci era mana lui Base sigur, ca sa-si stearga urmele, tiranul nu actiona la el in oras. Cred ca d-aia l-au sters, ca nu s-au putut hotari.
  Pielea P-in-ploaie (in dreptul meu ploua) e revoltat ca Base isi vede de programul lui, vorbeste de Consiliul European si alte alea, nu-i pasa de ce cer oamenii. Deduc ca Mme Grapini naste pui vii.

 3. Red says:

  Un pic off-topic. Aveţi cumva idee cum să fac să-i tai tatălui meu accesul la antena3 şi irealitatea? Are nişte ani, iar răcnetele care ies din televizor cresc tensiunea indiferent de ce se discută. Da, ştiu, eu am fost ăla care a pus televizoru’ pe auto-tune, nimic de făcut acum, greşeala mea. Aş putea folosi un cleşte de tăiat dar e prea evident…

 4. Yeba says:

  @Red,
  Vezi in User Manual rubrica Parental Control. 🙂

 5. Nea says:

  Red, Yeba ţi-a dat soluţia corectă, eu îţi dau o povestioară.

  Prin anii 90 lucram într-o companie moştenită de la Ceauşescu (nu de mine) şi, ca să uităm cât fură, directorul a montat pe un perete exterior nişte boxe imense care difuzau non-stop un post de radio pesedist, la un volum infernal. Partea proastă era că boxele erau chiar sub fereastra mea. Nu am reuşit să tai decât firele uneia dintre boxe, cealaltă continuând să urle.
  Am constatat însă cu bucurie că, dacă scurtcircuitam firele care intrau în difuzorul mic aflat în biroul meu, vocea pesedistă din exterior se îneca într-un gâjâit şi apoi amuţea. Simultam, toate difuzoarele din companie amuţeau. Periodic, veneau echipe de electricieni să găsească hiba, am reuşit să-i păcălesc de fiecare dată dar era să dau foc biroului fiindcă firele scurtcircuitate se încingeau.

  • la mine s-a rezolvat cu medicul de familie. tata, tot aşa, nişte ani, 85 şi – din fericire! – o singură problemă de sănătate, HTA. la un moment dat, valori din ce în ce mai ridicate. şi o spaimă indusă de ce se spune la televizor. am încercat să-l conving să renunţe să-i mai asculte, am demontat vreo două, trei tîmpenii ale ălora, nimic! ba mai mult, nu înţelegea de ce sînt eu aşa liniştită, cum de nu-mi fac griji, că uite ce dezastru e. mă privea chiar dezamăgit, se aştepta la mai mult din partea mea. în fine, n-avea rost să-i mai zic ceva, deja mă compătimea că nu-s conştientă ce ne-aşteaptă. doctoriţa i-a schimbat schema de tratament, nimic! şi-ntr-o zi vine taică-miu uimit de la control, femeia îi zisese să nu se mai uite la ştiri la realitatea şi antene. am vorbit ulterior cu ea şi mi-a zis că observase de ceva vreme că pacienţi cu HTA dintr-o anumită categorie de vîrstă nu mai răspundeau la tratament. i-a întrebat despre obiceiurile zilnice, toţi stăteau cu ochii şi urechile în teveuri şi şi-a dat seama care-i treaba. o lună i-a pus pe calmante uşoare cu recomandarea pe care i-o făcuse şi lu’ tata şi lucrurile reveniseră la normal. asta s-a-ntîmplat şi cu el, că “io pe doamna doctor o ascult!” 🙂 mai o carte, mai un film, mai un amic cu care să-şi mai amintească din tinereţe şi s-a rezolvat. ba mai mult, a avut timp să mai afle şi să se gîndească că ce spun ăia nu se potriveşte cu ceea ce trăieşte el şi cu ceea ce trăiesc alţii. acum se mai uită din cînd în cînd şi-mi zice el ce prostii se-ndrugă pe-acolo.
   şi stau acum şi mă gîndesc că-s destui pensionari protestatari din piaţă victime ale manipulării ăsteia nenorocite.

 6. Nea says:

  Florina, sună mobilizarea, o propunem pe doctoriţa tatălui tău la Nobel pentru medicină (şi pentru pace, la o adică).

 7. Red says:

  Mulţam fain şi sărumâna! 😀

  Din păcate nu pot aplica metodele propuse de Yeba şi Nea, pentru că nu vreau să fie evident că eu sunt ăl’ de a umblat cu cleştele. Lăsând la o parte că televizorul e unu’ vechi de prin ’90 iar de parental control nici nu se auzise. Apropo de aparat vechi, am pierdut o ocazie imensă; fiind vechi, TV-ul nu prinde toate canalele, de exemplu Digi-fotbal-minut-cu-minut, fapt pentru care el suferă cumplit, iar ultima oară când l-am setat habar n-aveam ce-i A3 & co, că altfel….

  Însă soluţia Florinei se potriveşte la mare fix! Mai ales că sor’mea e doctorul familiei! 😀 O pun să citească asta, după care ţinem un consiliu de familie!

 8. Red says:

  Doamne-ajută!

  🙂

 9. Alexa says:

  Am noroc, deh ! 😀

Leave a Reply