Tolontan şi vulnerabilitatea de presă

Din confesiunea lui Tolo: Eu însumi am neglijat că-s ziarist.

6 Responses to “Tolontan şi vulnerabilitatea de presă”

  1. Nea says:

    Oana Zăvoranu, du-te la Tolontan să-ţi citească viitorul şi să-ţi dezlege cu argint viu, să fugă Gongoiu, că ieşi mai ieftin ca la Melissa şi Vanessa. Un fursec, un pişcot, ceva, acolo şi e mulţumit omul.

  2. ribelalu says:

    Tolontan si cu pseudoziaristii Felix-isti, DCNews-isti, SRS-isti, CTP-isti, Elan-isti si Asesoft-isti sunt o farsa.

  3. Yeba says:

    Se creează un precedent periculos.
    ”Ultimele ştiri
    RO testează mâine rachete TROSC-POC pe graniţa cu Ucraina. Dovada în exclusivitate: draftul discursului de mâine al Ministrului, cu ocazia începerii operaţiunilor.
    hi, hi, hi, a fost o farsă, voiam să spun că Oprea e un izmenar.”

    • Tolontan, abia acum:

      UPDATE: Discursul este imaginar. L-am scris singur. Unii cititori au intuit inclusiv zonele de inspirație stilistică ale ”agenturilor străine” de la Hollywood Am preluat cifre și idei din mesajele manifestanților, din ziarele din România (în special din Ziarul Financiar), din studiile Fundației Soros, din documentele Alianței pentru România Curată și din cartea ”Marketing pe frontul de Est” a Anetei Bogdan. Cei care au considerat discursul real nu e cazul să fie supărați! Au fost atît de mulți tocmai pentru că ne-am dori să auzim așa ceva și pentru că a apărut efectul de wishful thinking. Și, la urma urmei, poate că ar trebui să avem așteptări mai mari de la cei care ne conduc și de la noi. De ce să nu sperăm într-o astfel de atitudine de la președintele Traian Băsescu? Poate că, de fapt, sensul discursului, nu forma, se va dovedi real de vreme ce lucrurile din el sînt autentice, iar soluțiile par rezonabile și sînt dorite de atît de mulți dintre români!

    • Şi mie-mi pare precedent periculos. Mă gîndesc ce-ar mai fi zis Tolontan dacă tot aşa, pe surse, s-ar fi publicat că i-a luat foc casa. Cu o pretinsă declaraţie a şefului pompierilor. Păi ar fi fost subiect de urlat pe la toate televiziunile vreo două zile, de la iresponsabilitatea jurnaliştilor care au preluat, pînă la puterea – Băsescu, în final, clar – care încearcă să intimideze presa.

Leave a Reply