Maria Băsescu preşedinte!

Propunere Plumb: ultima soluţie, în familie-o revoluţie!

UPDATE

Daciana nu ştie pentru ce se dă peste cap un preşedinte de ţară.

12 Responses to “Maria Băsescu preşedinte!”

 1. I-aș sugera doamnei Maria să-l determine pe Președinte când e deasupra.

 2. Sare'n Ochi says:

  extraordinar de cretini sunt USLinosii acestia. dar la tovarasa educatoare a lui Basea nu apeleaza sa-l puna pe genunchi pe coji de nuca ca nu vrea sa demisioneze?

 3. Yeba says:

  Acum, la A3 Oana Stanciulescu ne prezinta un tanar din Piata, Claudiu Craciun, lector univ, “ca sa unu mai auzim ca acolo sunt doar suporteri”.
  Ce sa fie? Dau pe google (tipul e chiar articulat) si ce vad? Ca este co-presedinte la Miscarea verzilor, scriitor pe criticatac si lector la snspa… A3 n-a mintit decat prin omisiune, ce-au verzii cu politica?!

  • aşa, şi ce, lectorii nu pot fi suporteri? ei nu e oameni? Oana nu ştie că-n unibuc e campionat de fotbal între facultăţi? şi cîştigă cam tot timpul ăia de la teologie, cică-i ajută Domnul. am divagat, în fine. deci, da, minte. şi pe Cernea-l dau afară din MV, că a politizat protestu’.

 4. Yeba says:

  ce update, l-au bagat pe cernea la loc? s-a tuns sau ce?

 5. Claudiu Craciun says:

  Buna ziua,
  Impreuna cu multi colegi din Miscarea Verzilor ne-am dat demisia din acest partid dupa inceperea protestelor.
  Comunicatul oficial in gasiti aici
  http://www.miscareaverzilor.eu/?q=node/132
  Va multumim si va asteptam in Piata, alaturi de cetateni cu mesaje politice dar nu partizane.

 6. Yeba says:

  @Claudiu Craciun, ați plecat si l-ati lasat pe Remus singur, din afară pare melancolizant… Dar nu comentez, voi știți ce-i mai bine pt voi și vă orientați.

  De ceilalți nu răspund, dar eu în piață nu vin, mesajele mi se par in cel mai fericit caz iresponsabile iar cetățenii civili nu reusesc să reproducă decat in anacoluturi ce aud la Mircea Badea & comp.

  „sunt pensionat de boala de 2 ani si nu gasesc loc de munca”
  „locuri de muncă garantate”
  Dogaru
  țățică de 10 ani: „să plece Băsescu, că numai răutăți a făcut în țara asta”

  Cetățeanul turmentat & discursul cu libertaua și egalitaua 🙂 (Eu am trecut nițel de 30 de ani și sunt mai de dreapta, cf aforismul cu inima și creierul.)

 7. […] asta a vorbit. Dacă în primele două dăţi s-a simţit, o dată ca la poarta nouă a mahalalei, cerîndu-i Mariei Băsescu şă-şi ia bărbatu’ acasă din funcţie şi a doua oară, ca la conferinţă de presă, de data asta s-a simţit prost. Starea i-a fost […]

Leave a Reply