Mulţi ani cu bărbăţii, băieţi!

Împlinite la maxim, falnice şi groase! Şi cînd v-o fi mai rău, măcar amuzaţi să fiţi şi voi, că de trafic aţi avut parte. Poate-poate v-o lua Iri după aia, să v-ocupaţi un pic de aia a lui mică, să i-o faceţi mare. Şi la urmă s-o găsi un chinez plin de roşu ca să pună el pe batista de pe ţambal.

7 Responses to “Mulţi ani cu bărbăţii, băieţi!”

 1. Pe ăsta nu-l amuzi decât cu hidrantu.

 2. poate c-aşa-i cînd te obişnuieşti cu penalii, ce, traficanţii de carne vie nu-s şi ei oameni, n-au şi ei nevoi?

  aştept să scrie cît de mult îi bucură pe copii dulciurile de la anumiţi belgieni. că asta le-a mai rămas înainte de a face mişto şi de victimele diferitelor atentate.

 3. Nea says:

  Chiar abuzată sau violată, cu dramele ei personale, putea să se abţină de la taifasuri cu caţavencii, ce i-o fi venit să le ofere o doză de onorabilitate nemeritată?

 4. Yeba says:

  Io zic ca astea-s fantasmele lui Mihai Radu, luzer. Ca vine Moni si-i povesteste lui ceva sau macar ii da buna ziua. Poate cauta si el motiv sa mai lase hidrantul din gura, sa-i raspunda, si voi umblati cu rautacizme.

  • Nea,
   articolul lui Mihai Radu este la rubrica Fakebook, la făcăturile lor de rahat, pretinse a fi umor. femeia asta n-a declarat niciodată ce scrie ăsta, am citit, în schimb, bucăţi din declaraţiile date de ea la procuratură în dosarul Damaschin, te înfiori. şi nu, nu mă interesează în situaţia asta cîtuşi de puţin cine este, ce a făcut şi cum a prezentat-o media pe MC, atîta vreme cît a fost victima unui traficant de minore, aşa ceva nu se face sub nici o formă. a face mişto într-o situaţie ca asta este echivalent cu a minimaliza pînă la aruncarea în derizoriu a uneia dintre cele mai condamnabile infracţiuni, şi nu numai la noi.

   de-asta şi ziceam mai sus că mai au să scrie despre copiii agresaţi de pedofili că le-au plăcut dulciurile, ca să fie nemernicie pînă la capăt.

 5. Nea says:

  Io-te, pisica din Yeba a intuit corect. Mă miram şi eu că nu se leagă, dar nici nu căutam prea multă logică la ceva emanat din direcţia caţavencii.

Leave a Reply