Da, şi mort se digeră greu

Excelentă plasarea, Hotnews! Nu-i încă momentul să se îmbete nimeni, mai ales că nu poate fi înlăturat sub nici o formă stresul. A se aştepta pînă la prima pomană, eventual. A porcului, la noi, a paiului, la ei. Dar nu sînt restricţii la consumul de orez, domnule Iliescu. În caz că-l colindaţi la înmormîntare, nu veţi rîgîi în mausoleu.

10 Responses to “Da, şi mort se digeră greu”

 1. Nea says:

  Cum s-o zice Vaclaw Havel în limba ciucă?

 2. mama evanghelistă says:

  Aura Vasile a refuzat ideea de a nu fi domnisoara de onoare la nunta Robertei si s-a dus sa se dichiseasca. Cred ca i s-a promis rochia Pippei or so.

 3. mama evanghelistă says:

  Aura Vasile, Miss UNPR pt cunoscatorii interesati de breaking news, contrabalanseaza gingas aspectul fizic al decedatului.

 4. Yeba says:

  Florina, n-o intimida pe mama evanghelista, pare dusa la biserica (ma rog, casa de rugaciuni). Nu stii nicidata cind ai nevoie de un comentator competent pe partea de nunti si inmormantari, ca pe partea de teme vaste e clar ca-s compententi toti.

  • da’ nu e deloc de mirare, tvr info le stă în gît şi mai ales emisiunea Ioanei Lupea şi a lui Mircea Marian. cît despre LHL, nu cred că mai are cineva dubii cam cît o duce caracterul.

   “A, si am uitat: limbajul d-nei Longin este exact ceea ce trebuie la A3. Mugur Ciuvica, vorbind la acest post spune ceva in genul: Ioana Lupea isi merita banii daca apare goala!!! Merita golanii astia o reclamatie la CNA?” – Mircea Marian

   asta s-a-ntîmplat duminică, parcă, la A3 şi madam LHL era de faţă. comisar sovietic, nu altceva, execuţie, pur şi simplu. iar Mircea Marian spune că filmul de care vorbeşte Gâdea era din 2010, nicidecum din 2011.
   http://inregistrari.antena3.ro/view-18_Dec-2011-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html

   am înţeles că LHL fusese şi mai devreme în emisiunea lui Radu Tudor.

 5. Sare'n Ochi says:

  După ce și-a analizat meandrele foselor nazale (chestii mai concrete decât filozofelile lui nen’su Ion Ilici Iliescu) Marean Vanghelie a realizat (în ordinea apariției) o biluță și-o idee. S-a debarasat de biluță cu un bobârnac și de idee pe piața mass media. Motiv pentru care luni de dimineață s-a declanșat un adevărat spectacol de bâlci politic: deputatul PSD Aura Vasile (o știți, femeia aceea de la autobaza Filaret – cu comportament pe măsură) și-a anunțat demisia din PSD și întregirea familiei ideologice în UNPR, zicând că s-a hotărât să se alăture foştilor săi colegi, “cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide”, menţionând că rămâne pe mai departe “războinică şi dedicată cauzei” în care crede.
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/12/20/psd-ar-intra-si-pe-bucati-la-guvernare/

Leave a Reply