Too drunk to think

Caţavenci beţi muci, dezbrăcaţi de caracter, ocupîndu-şi tot timpul celor două mandate ale lui Băsescu. Înregistrare cu microfoanele personale din camera ascunsă, dar cu  şliţul desfăcut.

11 Responses to “Too drunk to think”

 1. Nea says:

  Şi doar pentru că câteva sute de mii de emigranţi români buimaci de muncă şi Occident n-au putut sta dracu’ acasă în noaptea alegerilor, au trebuit stăpânii lor să tot treacă pe rând pe la puşcărie în loc să devină un fel de Soroşi ai societăţii penale.
  Dar poate că pentru caţavenci ar fi fost şi mai rău cu Geoană la putere, ce valoare de piaţă ar mai fi avut lătratul lor vesel?

  • mie-mi pare cam jalnic lătratul lor, la poarta oricărei curţi ar fi. şi cu Geoană la putere găseau ei ceva de scris în nota pornromâmiamare în care s-au specializat. şi cum asta le dă valoarea de piaţă, nu cred că ar fi fost vreo diferenţă. public de factura celui care să guste asemenea producţii se găseşte în ambele tabere. pe Facebook au adunat 352 de like-uri la mizeria asta. dar am constatat cu bucurie că nici un prieten de-al meu nu se afla printre ei.

 2. Nea says:

  Stăpânii caţavencilor, evident, nu ai emigranţilor.

 3. Sare'n Ochi says:

  de-atata bautura as putea ar putea sa-si ia si baietii de la Catavencii femeia visurilor lor:
  http://sareinochi.files.wordpress.com/2011/11/adrian-nastase-batrana-curva-politica1.jpg

 4. Nea says:

  Ce ziceam ieri despre Vintu?
  “au trebuit stăpânii lor să tot treacă pe rând pe la puşcărie în loc să devină un fel de Soroşi ai societăţii penale.”

  Vreţi să zic şi de Iliescu sau alt coţcar?

 5. Yeba says:

  Fii bun si, daca tot zici de coțcari, zi și de ăla micu, de Striblea, ca nu-l mai gasesc si mi-e sa nu fi fugit cu Dragoteasca la Ploiești, sa ne lase pe drumuri!

 6. Nea says:

  Yeba, îmi pare rău, magia neagră are şi ea regulile ei (aşa cum şi hidrantul le are pe ale sale, poate vi le postează zilele astea Florina). Una dintre ele este că magul negru nu poate magi decât persoane pe care le-a văzut, nu şi mecle necunoscute. Încercaţi la dna. Omida, poate ştie ea o cale.

 7. Yeba says:

  Cutremurator!
  Pai te primeste Florina sa comentezi pe blog de presa asa incompetent?! Nu-l stii pe Striblea?! De Dragoteasca ai auzit? Sunt colegi de hidrant, Dragoteasca e una mai veche in meserie. Florina, ai legatura!

Leave a Reply