Badea nu se lasă numărat

41 Responses to “Badea nu se lasă numărat”

 1. Nea says:

  E tare. Are coloană vertebrală, are gură, are pâlnie în gură, nu s-o fi gândit să candideze la preşedinţie? Şi să-l pună pe Voiculescu prim ministru ca să nu mai aibă probleme cu dosarele alea de turnător.

 2. Sare'n Ochi says:

  cum sa nu fie nesimtite intrebarile? nimic despre cate plecaciuni (pardon, spagaturi) stie sa faca! nimic despre angajamentul sau plenar fata de mult iubitul si stimatul turnator si patron de omenie Dan Voiculescu!
  si-apoi are dreptate: l-ai numarat pe el, ai numarat implicit si vreo 20 de mii de vite ce se uita-n gura lui ca la un guru.

  • păi dacă i le-ar pune cineva pe alea simţite, de le zici tu, ar fi persecutat de dictatură. redundant, de altfel. şi-adică, ce, tu conteşti unirea-n simţiri cu Felix? şi dacă da, de ce, mă rog?

   cineva zice pe facebook că-i e teamă să nu-i iasă mai mulţi la numărătoare, chestie de patologie. 🙂

 3. Yeba says:

  Off topic: deci mie nu-mi convine sa se faca publicitate extraordinara pe banii nostri acestei miscari precare zisa NR. Eu personal n-am ochelarii, nu vad extraordinarul si nici precaritatea, dar Rogo are si e foarte necajit ca puneti inca o data democratia in pericol: Voinescu scrie la Dilema, Tismaneanu si – atentie – nesimtitul de TRU.

  In schimb vad ca sunteti vigilenti cu Mirciulica Badea, facindu-va ca nu vedeti ca insasi painea lui e circul si ca asa e pe piata libera, trebuie sa fii vesnic alert ca sa ti-o cistigi, cum poti, nu ca astia care asteapta sinecuri.

 4. Sare'n Ochi says:

  unirea-n muget si nesimtiri nu i-o contest.

 5. Luminita says:

  Eu am un “hunch” legat de refuzul sau de a se lasa recenzat; inteleg ca una dintre intrebari (stupida, de altfel) este : Cine este sefu’n casa ?! cum sa fie Mirciulica obligat sa spuna ca, rolul sau in casa este de … gaina outoare buna doar de… calarit.
  Pai iti dai seama ce s-ar sifona imaginea sa de mascul alpha daca s-ar scurge informatia cu pricina !!??.

 6. Nea says:

  Pe mine mă fascinează anumiţi inşi.
  Aceia care au norocul să împărtăşească exact aceleaşi opinii cu şefii lor. Nu fiindcă şefii lor le dau bani să dea din gură şi le arată batista ca să fie cuminţi, ci doar aşa, s-a nimerit ca să aprecieze ei aceleaşi valori.
  Dobrovolschi sau Iaru nu au îmbrăţişat valorile universale ale antibăsismului din slugărnicie faţă de infractorul care se întâmpla să le fie stăpân. Nu, ci doar aşa, din spirit liberal.
  Ăsta de aici nu spune prin fiecare grimasă a sa: votaţi Felix, votaţi Cătălin Voicu, votaţi impunitatea infractorilor cu imunitate politică. Nu, el exprimă nişte idealuri înalte.

 7. Yeba says:

  @Nea, te-ai preschimbat in felina? Ma rog, cu netu’asta o fi si asta o metoda sa nu te scoata la tabla. Mai bine decit sa maninci creta. Sa dai info exacte, ca-s curioasa, ca orice pisica.

  Iaru si ceilalti erau morti de mult de disonanta cognitiva, daca le era felul sa-si puna intrebari pe trezie, astia ar fi rezistat la experimentul Pitesti fix 2 zile, nici de educatori nu erau buni! Si in fond totul a mers treptat plus ca nu le-a impus nimeni sa “iubeasca” musai pe cineva, ci doar sa urasca, or, ce poate fi mai simplu?!

  Categoria golanilor de la A3 e sub nivelul bestiarului no matter what, ca nu ne mai pot surprinde, aici ar trebui sa incapa numai Tigaia Grecu si Tzatza Pandele – si alea pe mute, doar pt design, sa ornam peretii bestiarului cu stop-cadre, un fel de expo Hieronymus Bosch.

 8. Nea says:

  Ei, ce feline, rezoluţia e proastă dar sunt 4 vulpi (sau câini în haină de vulpe).
  De Piteşti zicem Doamne fereşte, acolo nu au rezistat nici cei care aveau convingeri ferme.
  Iaru şi Dobrovolschi n-ar fi ajuns niciodată acolo, şi-ar fi trădat colegii şi s-ar fi orientat după cum bate vântul destul de devreme ca să apuce căcatul de partea curată.

 9. Sare'n Ochi says:

  sa numere numai Nastase! el stie.

 10. Nea says:

  Bravo, Sare, frumos îţi şede. Cum vezi patru vulpoi care se iau pe la spate, tu hop, “să numere Năstase”!

 11. Nea says:

  Au trecut ieri pe aici patru vulpi, acu au revenit câinii cei fideli

 12. Yeba says:

  Solicit sa mi se interzica sa comentez avatarurile comentatorilor, ca sa nu cad in pacatul exprimarii de pareri necerute, dar sincere si ferme, despre chestii care nu ma privesc, cum ar fi, de exemplu, reprezentativitatea potăilor în călduri.

 13. Nea says:

  Sigur, că mârtanii care urlă pe acoperişuri în martie sunt mai reprezentativi.

 14. Yeba says:

  …reprezentativitatea potăilor în călduri pentru un avatar omenesc, in conditiile in care sirul alternativelor care au fie dulceata, fie sare, fie umor tinde la infinit: lim a indice inferior n = 8 orizontal.

 15. Nea says:

  Ciudat că spui asta. Primul “meu” animal a fost o pisică, pe nume Smoală. Odată, fiindcă mă supărase, m-am decis să-i dau o lecţie şi i-am pus sare pe coadă, la propriu. Tocmai auzisem expresia aia. Am fost mirat de ineficacitatea procedurii.

 16. Yeba says:

  Ai incercat sa i-o tai inainte de procedura? :mrgreen:
  Câinele lui Colombo era ultrasimpatic.

 17. Nea says:

  Voiam îndreptarea păcătosului, nu ciuntirea lui.
  Câinele lui Colombo a fost exmatriculat de la şcoala de dresaj. Cunosc o cucoană care a insistat ca al ei (de aceeaşi rasă ca al lui Colombo) să facă şi ciclul doi de dresură (încă o mie de euro), deşi instructorul îi spusese onest şi păgubos că nu e cazul, fiind prea prost.

 18. Yeba says:

  Aaa, deci cei patru mușchetari sunt dresați, rasă superioară, nu latră toată noaptea printre blocuri, ci mârâie inteligent printre bloguri.
  Grafice de funcții desenează?
  Nu mai avem voie să ne legăm de alți comentatori și de pozițiile din care aleg să comenteze, bleen scris un regulament strict, numai referate inteligente la temă.

 19. Yeba says:

  Da, numai avataruri cu CNP.

 20. Nea says:

  Graficele le au la degetul mic. După poziţia din poză îmi face impresia că sunt preocupaţi de o problemă de deconvoluţie polinomială.

 21. Yeba says:

  Noua ne-a predat numai pina la convolutie, presupun ca te-ai dus la cerc. Si nu sunt de acord sa se construiasca locuinte pentru familiile defavorizate, ci numai infrastructura, inclusiv de tipul Palatul pionierilor.

 22. Nea says:

  Păi să-i bage pe defavorizaţi în palatul pionierilor şi să le dea o ciorbă cu frunze de palmier.

 23. Nea says:

  Stai liniştită, se ia doar la polinoame, nu la om.

 24. Nea says:

  Cel mult la poliedre şi poliandre

 25. Nea says:

  Şi-adică ce, madam?
  Ce dacă mă încadrez la:
  1. Atacul la persoană, instigarea la violenţă, intoleranţă, replicile antisemite sau rasiste, limbajul vulgar sau obscen, comportamentul abuziv şi ofensator, ameninţările sau hărţuirea celorlalţi participanţi la discuţie, indiferent dacă acest lucru se întîmplă în comentarii sau prin intermediul utilizării anumitor nickname-uri.
  2. Flooding-ul – postarea aceluiaşi mesaj la mai multe articole sau la acelaşi articol.
  3. Postările care nu au legătură cu subiectul de discuţie (“off topic-ul”).
  4. Spam-ul, postarea de link-uri externe fără a avea o relevanţă clară şi evidentă cu subiectul de discuţie. ??
  Nu-ţi ajunge că nu am a face cu:
  5. Postarea de mesaje publicitare.
  6. Utilizarea proxy-urilor şi a adreselor de email false?

  Să zici mersi.

Leave a Reply