Scriind cu gura plină

25 Responses to “Scriind cu gura plină”

 1. snapshot says:


  sau mai stii ?

 2. Nea says:

  Poza face cel puţin zece mii de cuvinte.
  E în ea totul:
  Şomerul mirat de cât de bine le zice ăsta, câteva fete de la Apaca, între care şi fosta lor lideră de sindicat, care şi-a luat ifon, cocalarul băiat bun, căruia nu-i mai lipsesc decât câteva cefe la grătar pentru a-şi împlini a treia bărbie, alegerile din 90, din 96, din 2000, 2004 şi 2009, conturile lui Ceauşescu, ţopăiala lui Geoană, “lume multă pe jos”.

 3. Sare'n Ochi says:

  Vuvuzel isi umple gura cu ceea ce-i place mai mult. tehnici de jurnalism prin batista.
  revin si eu cu o aducere-aminte:
  http://sareinochi.com/2011/10/08/cati-dintre-dumneavoastra-va-puteti-permite-o-matusa-tamara/

 4. Sare'n Ochi says:

  ua! “Un editorialist surpriza va scrie pentru Academia Catavencu. Cronicarul va spune 100% adevaruri dureroase si va turna in paginile gazetei verbe acide. Pentru ca omul are bile!”
  o-ho-ho, bilele le-am gasit. daca ar deschide si Badea gura, s-ar zari restul organului articulativ (ce magar sunt, sa-mi fie rusine!). dar cu verbul ce-au avut?

 5. Sare'n Ochi says:

  jos palaria pentru cei de la Toyota daca l-au amendat pe râtan!

  • iar Badea e scăpat de sub orice control

   “Mitomanul Radu Marou’ face ce stie mai bine: minte cu tupeu basist. Isi asuma ca un smenar basist lipsa reclamei Toyota de pe acest blog. Adevarul e unul singur: s-a terminat contractul. Eu conduc in continuare insa aceeasi masina.
   De aia zic, daca tot suntem atat de smecher eu si de basist tu, e momentul pentru pariul cu cancerul faza pe citostatice. Cine minte sa i se intample.

   P.S.1 Cat despre plangerea penala pentru fantamsele tale cu amenintari, fricos scopit, urmeaza un tratament medicamentos, boule, ca si asa esti prost grav, delirium tremens iti mai lipsea.
   P.S. 2 Mori !!!”

   din ce ştiu eu, ameninţarea şi blestemele au apărut numai pe blog, în emisiune a zis numai ceva gen praful şi pulberea să se aleagă de RM. dacă-l dă în judecată şi cîştigă e perfect, poate se mai curăţă şi online-ul de infecţii. de frica de a pierde bani măcar, poate se vor mai potoli nebunii şi imbecilii. şi va fi şi lumea mult mai atentă cu ce demenţi se asociază. sau măcar la potenţialul de demenţă cu care se afişează unii.

 6. Sare'n Ochi says:

  pai Badea are peste inteligenta media a celor care fac spagatul. o fi fiind mai inteligent decat Vandamme – nu stiu, ca p-ala nu l-am vazut cu vreo carte in mana in nici un film (dar nici pe Mircea Badea :))
  si sa reduci totul la Basescu, pana si in injuraturi, infantilismul depaseste orice masura!

 7. Sare'n Ochi says:

  si-nca ceva: remarc asemanarea comportamentala intre Mircica si Ponta – amandoi nu si-au terminat/incheiat pubertatea. dau la fel de mult din gura – mult si prost – si nu se remarca decat printr-o mitocanie socanta doar de dragul de a atrage atentia.

  • ar fi şi asta, nu zic nu. mai mult la Ponta. dar eu nu mai accept ca scuze infantilismul şi imaturitatea. nu cînd se ajunge la aşa ceva. mai degrabă poţi face asocierea cu Ponta în sensul iresponsabilităţii rămasă nesancţionată. şi-i clar că vrea să atragă atenţia, asta a făcut dintotdeauna ţipînd ca lovit de streche, dar de la circar la ceea ce a ajuns acum e o diferenţă. sau o evoluţie, mai degrabă. cînd unora li se spune că sînt buni chiar încep să creadă asta pînă la a fi convinşi că sînt cei mai cei. iar la faza în care fac ce face Badea ajung şi din disperarea că nu sînt recunoscuţi a fi cum se cred ei.
   iar partea cu Băsescu e de-a dreptul halucinantă. are o postare despre Marşul Panaramelor – o prostie, de altfel, dar nu ăsta e acum subiectul – în care pomeneşte de Băsescu absolut ilogic.
   mă-ntreb dacă maică-sa nu-l încuie pe dinafară după toată povestea asta. că mie mi-e greu să cred că aşa a fost crescut.

 8. Sare'n Ochi says:

  pai pana acolo au juns cu obsesia – daca le-ai spune ca pamantul este plat si-l tine Basescu in brate si de aceea sunt cutremure si valuri uriase, ca clatina omul tava din cand in cand, ar crede in tembelismul lor.

 9. Blue says:

  Mai demult, argumentam faptul că prostia are greutate proprie prin faptul că Badea era nevoit să îți pună supăot pentru a/și potea ține capul erect. De la o vreme, eram cam nelămurit. Am aflat între timp că se duce mai des la sală…. 😀

  Acum am o altă nelămurire. Cum se scrie corect ”Mircea Badea e dobitoc”? Cu ”dî” mare sau ”dî”mic. Sau, se scrie cu ”I” de la ”imbecil”?

 10. Blue says:

  Dacă ți se pare ciudat că am altă adresă… explicația e simplă. A trebui să o schimb. Am scris și eu un articol cu Badea care se pare că a fost luat în seamă. S-a mai întâmplat atunci când cu ăla cu prostia.

 11. Badea are clar probleme cu autocontrolul furiei. A fost vizibil ofticat și furios când a scris asta. A mâncat un ”r” și nu s-a autoverificat.

 12. ribelalu` says:

  Un prost bagat prea mult in seama. titusi eu nu ii inteleg pe cei de la Toyota: daca audienta lui Badea este formata in principal din asistati sociali, bugetari amarati si manipulati de bugetari superbogati si de sindicalisti multimilionari si de bogati care oricum nu isi cumpara Toyota ci ceva “peste”, pentru cine dracu faceau reclama?

 13. ribelalu` says:

  Uite ca m-am enervat si eu si am scris “titusi” in loc de “totusi” 😀

Leave a Reply