Alianţa 3 în 1 la plic promoţional

Cine-o fi dat cu bîta, Cristian, Tudor sau Popescu? Să se fi încăierat un derbedeu de inginer c-un interpol SF şi c-un jurnalist de cartier? Domnu’, ia arătaţi-le buletinu’, c-ăştia sînt în stare să pună de-o disoluţie a constituţiei lu’ matale dacă se mai cred mult partide bune!

22 Responses to “Alianţa 3 în 1 la plic promoţional”

 1. Sare'n Ochi says:

  tresar eu la un plagiat marca Evenimentul Zilei.
  acuma ca mi s-a inrosit firul telefonic 🙂 constat ca materialul din EvZ pe tema legaturilor lui Umilica cu Vintu SO este copiat cu tot cu greselile facute de co-partenerul meu de blog dintr-un material publicat in 22 aprilie anul curent. materialul este aici:
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/04/22/la-inceput-a-fost-cuvantu%E2%80%99/
  copy-paste-ul (ca ne-a fost lene sa corectam): Bacauan din text este de fapt Barcauan (cu un r in plus).
  ma duc sa fac scandal in blogosfera 🙂

 2. Sare'n Ochi says:

  noi am scris in text: “SOV si-a tras niste finantisti gen Nicolae Popa”, iar autoarea furtului, Nicoleta savin (aveam alta parere) invitata la infoTV zice de doua ori: “generalul Nicolae Popa”…
  credeam ca copy-paste-ul este numai la texte… (gen nu este general)

 3. Nea says:

  Cine ştie, general, caporal, şi Vântul avea nişte galoane pe epoleţii zeghei, poate ştie ea ceva.

 4. Sare'n Ochi says:

  nu bag mana-n foc pentru gradele detinute de Popa.
  daca pui textele unul langa celalat cum am facut si eu (si cu print-screen) se vede clar copy-paste-ul. iar NS cand a pronuntat, de doua ori, auzit cu urechi proprii si de mine si de colegul plagiat, in loc de “gen” (de felul) “general”, cred ca la fel ca un elev cu fituica la el, a pronuntat ceea ce i s-a parut c-a scris.
  in alta ordine de idei (sa ma laud, chiar daca nu ma citeaza nimeni :)), azi am fost cap de afis si cu materialul “Vama, vama, tu n-ai mama” – despre aventurile vamesului Blaga care azi ce fu dat in gat ca are legaturile despre care am scris in 10 februarie ac.
  chiar mi-ar prinde bine niste sincere felicitari 🙂 🙂 🙂

 5. Yeba says:

  Maxime felicitari, am mai citit la tine si alte chestii foarte documentate, ardelenesti, si care merita circulatie nationala. Ca d-aia te fura toti 😆 .

 6. Nea says:

  Sare, de fapt recunoaşte că tu eşti de vină. Dacă vorbeai corect (finantisti Nicolae Popa,gen) se evita orice confuzie la plagiat.

 7. snapshot says:

  am vaga impresie ca se greseste in privinta N. Savin. a recunoscut la tvr-info ca articolul contine elemente din baza ei de date, ori orice baza de date se faureste cu copy/paste. zic impresie pt ca nu am sapat prea adanc dar am prins acea zicere din cadrul emisiunii. poate ma insel.

 8. Sare'n Ochi says:

  @Nea, mea culpa!
  @snapshot – lucrez cu baze de date de cand sunt jurnalist (adica din 1990). la inceput (si multa vreme) erau niste agende in care-mi notam declaratii ale potentatilor vremii sa-i pot lua la foc incrucisat pe baza a ceea ce ziceau si credeau ca zboara si se uita. fiecare citat avea sursa (altfel cum naiba sa-i spui ipochimenului ca a grait ce a grait, cand, unde si de ce?).
  de prin 1998 am inceput sa scanez articolele de ziar de care aveam nevoie in baza de date iar nomenclatorul era pe data, sursa (denumire ziar, denumire autor), subiect. cand au aparut on-line-urile, de prin 2000 (mediafax sa traiasca!) mi-a fost mai simplu. dar nomenclatorul ramane acelasi. in plus, ca o ironie a sortii, unul dintre primele mele materiale postat pe blog contine o trimitere exact la blogul Nicoletei Savin.
  nu o banuiesc exact si intocmai de rea intentie, cat de nepasare si ingalare in exercitarea cu acuratete a meseriei de jurnalist de investigatii. chestia cu arhiva personala… as putea sa dau si eu o trimitere la una dintre agendele mele din anii 90 🙂
  o zi buna tuturor!

 9. Yeba says:

  Doamna Florina,
  Nu pot sa invat pentru teza fiindca @Nea ma ispiteste cu lecturi din Melanie Phillips. Poate vorbiti dvs. cu doamna de mate sa nu-mi strice media?

 10. Nea says:

  Măi, …
  Nu mă provocaţi

 11. Sare'n Ochi says:

  si asta am primit-o cu de dicatie de la snapshot (caruia ii multumesc din nou):
  http://sareinochi.files.wordpress.com/2011/08/carlanul-la-timona.jpg

 12. Yeba says:

  Iar au citat pe larg din Il Giornale italiano pe A3, niste mascari violente, lui Antonescu ala ii e lene sa si gindeasca, citez: „Basescu este un batrin burgez comunist si fascist, care, pe spinarea poporului…” Cum sa-i mai dam de gol?

 13. Yeba says:

  La Gadea. Sinteza zilei cred ca-i zice. Citea de pe un ecan mare, poate iese de-o captura.

 14. Yeba says:

  da, azi (adica emisiunea din 14 august).

Leave a Reply