Pe Adamescu l-au călcat hoţii

 

În noaptea de 24 spre 25 iunie, pe raza  site-ului catavencu.ro s-a semnalat dispariția firmei luminoase de pe frontispiciu. Aceasta aparținea lui Dan Grigore Adamescu și fusese cumpărată în data de 14 iunie 2011. Paguba se estimează la valoarea de 880 000 de euro.

Se pare că hoții au furat-o ca să o ducă la lada de fier vechi a istoriei.

25 Responses to “Pe Adamescu l-au călcat hoţii”

 1. Yeba says:

  mda, orice filmulet intra pe mina lui Patriciu suna fals! Aveau niste clipuri haioase, si voluntar si involuntar, si-l ratara tocmai pe asta!

 2. Yeba says:

  Plus ca eu am slabit cu Pilates :lol

 3. ElCucui says:

  Nu pot să exclam precum babele: “Vai, ce mort frumos! Uite-l, parcă doarme!” Asta din cauză că cei care l-au ucis i-au scos și ochii la plecare.

 4. Sare'n Ochi says:

  nu mai injurati ca la usa ortului! cortul de la groapa nu se mai intoarce. nu toata lumea a vut norocul lui Basescu sa aiba cate o corabie in fiecare mort. cine se-aseaman se-aduna (se-nmulteste si-alte operatiuni din acestea elementar dom’le Watson) dupa vorba, dupa porc (sau cam asa ceva – nu stiu ce-au cuvintele alea de se tot intreschimba intre dansele!)

 5. Yeba says:

  Cum sa ne certam pe stiinta? Ce, e stiinta sociala? am verificat, e bine, astept graficul functiei acceleratie (deci viteza/timp), ca despre asta e vorba. Il face @Nea pina luni, eu sunt ocupata, scriu o poezie.

  Foarte bun, Cucui.

 6. Sare'n Ochi says:

  RUGAMINTE: va rog sa comentati cu privire la intrebarea din finalul materialului (daca aveti vreo idee. multumesc)
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/07/02/invatamant-corigent-la-morala-si-profesionalism/

 7. snapshot says:

  Florina, io-te potriveala !
  https://lh3.googleusercontent.com/-F_7Q3sODnkA/Tg9TQyyMLVI/AAAAAAAAA2k/XjfKQrLzp9w/s720/potriveala.JPG
  e un neamt-tzigan cam peste tot pe unde e timis sa combata si nu m-am putut abtine. (uita-te la data comentariilor)

 8. Nea says:

  Florina, Snapshoate, cine pe cine a înjurat, nu am bunghit?

  • au fost două comentarii incalificabile ale neamţiganului, o înjurătură la adresa lui nedo şi ceva pentru mine. nu ştiu nici dacă snapshot a apucat să le vadă. acum le-a şters Răzvan.

 9. Nea says:

  Îmi pare rău că v-a jignit şi de restul.
  Oricum, aşa ceva nu e o surpriză de la el. A început să fie deplasat şi prin alte părţi, Lorena l-a altoit demult.

  • nu, Nea, nu e ceva nou. eu m-am găsit făcută în fel şi chip în locuri în care nici măcar nu comentasem. şi nici la Cucui pe blog nu e o noutate. dar din răspunsurile mele vă puteţi da seama că acum, un om, zic om, da?- ar fi luat un time out măcar. că nu se aştepta nimeni la scuze.
   în fine, fie la el şi la ei acolo.

 10. Yeba says:

  Visati, cred. Time out, my ass! Tiganul asa se simte bine, sa fie luat in seama si sa enerveze, daca nu e parastasul lui fiu-su, parastasele i se par chiar haioase.
  Sau e chiar in misiune, are el vreun Garfield amic de pahar. Anyway, e plin de frustrari, saracul. @Nea, eu ma gindeam ca ai observat ca e treaba de Szondi & comp…

 11. Sare'n Ochi says:

  eu m-am lamurit de multa vreme cum este cu tigania neamtului – el, sireacul, s-a dus la Germanica la reintregirea familiei (l-au lasat ai nostri pe vremea lui raposatu – cand i-am zis-o a reactionat urat, practic o recunoastere) – dar s-a dus cu tot cu educatia si mentalitatea de multilateral-dezvoltat. nu a invatat nimic acolo (sau te pomeni ca s-a reintregit in Germania de Est si numai 89 ce l-a dus si dincolo :))

 12. Nea says:

  Îmi amintesc că era pe blogul roz unul, parcă Octavian, din Germania, care s-a enervat la un moment dat pe Neamţu şi a început să spună chestii despre el, demontându-i mitul. N-a apucat să spună prea multe că a fost banat. Sunt curios ce o fi avut de spus până la capăt.

 13. snapshot says:

  in lumina noilor evenimente :
  Pe Adamescu l-au călcat hoţii cu bac la activ.

Leave a Reply