Singur printre golani

Săracu’ Turcescu, rău a mai ajuns! De cînd s-a  apucat de alte alea, uite cum se manifestă.  Păi să hărţuiască din senin om nevinovat, la locul lui, să-l încolţească, bietu’, cu obsesiile lui?! Şi-acu’ ce credea, că dacă-l mai şi ameninţă cu palma, ăla se-apucă să dea din casă? Păi ia să-l fi văzut, nene, mai făcea pe curajosu’ dacă băiatu’  era cu mama? Şi-ăl bătrîn, de la care mai aveam o pretenţie, măcar, acolo, şi mai al dracu’ făcea pe nebunu’!

E clar, l-a stricat anturaju’!

67 Responses to “Singur printre golani”

 1. snapshot says:

  ticalos mongoloid ! si eu am fost acolo si nu am vazut o asemenea aratare.

 2. Nea says:

  Antologică asta: Pe vremea cand lucrai la Realitatea si faceai o porcarie o faceai mai destept.

  E din ciclul Maşina lor de furat a funcţionat msi bine ca a noastră.

 3. Yeba says:

  Am o problema si cu declaratia cum a fost si cu ma-sa, ma-sa era procuroare si a continuat sa fie si dupa ’90, eu nu-mi imaginez o procuroare in functie, care reprezinta by default statul la serviciu, sa se duca in Piata in timpul liber.

 4. Red says:

  Da, dacă se ducea în timpul liber. Dar dacă era în interes de servici… eh? 😉

 5. snapshot says:

  mongoloidul a avut tupeul sa spuna (la a3_stoiceasca) ca usl a avut ideea reorganizarii teritoriale mai inainte da pdl a furat startul.

 6. Yeba says:

  @snapshot, asta spun de 2 zile, inclusiv Mircea Diaconu ieri, Crin, toata lumea. Mongoloidul nu este singur.

  Acum se afirma la Dana Grecu ca LAZAROIU este cel care i-a sugerat lui Base sa arunce pe piata chestia cu regionalizarea. Haioasa diabolizare a lui SL continua! N-au zis nimic de Bleen, il menajeaza.

 7. Red says:

  Staţi aşa un pic. Să se hotărască. Cine a avut primul idea, Victor, mama lui Victor, Băsescu, Lăzăroiu sau Bleen? Şi reorganizarea e de bine, sau e de rău?

 8. snapshot says:

  da… lilika & cepeka florile cele mai vestite dintre blogarii us-lashi

 9. Red says:

  Invitatii alaturi de lideri ai PNL
  […]
  Tema: “Au nevoie femeile politician de un cod al decentei?”

  Hmm… Asta e o întrebare cu tâlc? Mai că m-aş duce şi eu, nu de alta da-s tare curios. Atât să mă lămuresc depre ce e vorba de fapt, cât şi să aflu răspunsul la întrebare…

 10. snapshot says:

  no fo’ nimik (am vazut eu bine – vorba clipului). … nu la ora anuntata, poate in linistea serii. da nu mai ma ‘c

 11. Red says:

  Chiar pe rele nu-s pus, da’ nu mă pot abţine! 😀

  Deci necesitatea şi oportunitatea unui cod al decenţei se analizează în fapt de seară! The plot thickens…

 12. snapshot says:

  vantu eliberat/
  si iar o sa manance …

 13. snapshot says:

  scuze, n-am gasit alta rima.

 14. ribelalu` says:

  @ snapshot:

  “ce ziceti de tupeul asta ?
  http://lilick-auftakt.blogspot.com/2011/06/invitatii-alaturi-de-lideri-ai-pnl.html

  pai poate au depus coroane pentru minerii morti. (de beti)

  p.s. sunt putin decalat fata de evenimente pentru ca vizitez oaresce tari calde.

 15. Red says:

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8933847-ion-iliescu-discutiile-recente-despre-mineriade-revolutie-actiuni-provocatoare-diversiuni-pentru-abate-atentia-problemele-reale.htm

  Încă le mai ştie Iliescu-apare-soarele-răsare… “declaratii agresive la adresa Guvernului si a conducerii Televiziunii”, “in spirit de solidaritate, au sosit, in sprijinul populatiei Capitalei, grupuri de cetateni” (a uitat să zică spontan aici, mergea bine de tot) etc etc. Iat\ cum `mi stric singur weekendul, citind tot felul de prostii… 🙁

 16. Red says:

  Scuze pentru dactilografia total aiurea din comentariul de mai sus, dar am scuze… Voi ştiţi să jucaţi “drinking game”? E simplu, vă uitaţi la o emisiune sau citiţi un articol şi aveţi neşte beuturi răcoritoare la îndemână. Regulile (deschise, vă rog să contribuiţi) sunt:

  1) Ori de câte ori Iliescu zice “populaţie”, tragi un gât.
  2) “Noua structură a puterii”, mai tragi unul.
  3) “samavolnic”. Re-umpli paharul, aprinzi o ţigară.
  4) “restabilirea ordinii”, goleşti paharul.
  5) “În spirit de solidaritate”. Bei toată sticla. Direct, nu turna în pahar că se pierde timp preţios.
  6) “Doar sustinatori ai vechiului regim si oameni lipsiti de constiinta, frustrati, nemultumiti din varii motive, pot manifesta atata ura si incrancenare si dupa trecerea atator ani, impotriva celor ce au constituit obiectul actiunii teroriste din decembrie 1989” – bei tot ce ai în casă, te duci la non-stop şi reaprovizionezi. Din plin.

  PS: Da, Tismăneanu mi-a mai înseninat un pic ziua… 🙂

 17. Blue says:

  Punctat la fix… felicitări…
  Mi-a plăcut atât de mult încât am zis să-l import. şi l-am importat: http://romanicablues.wordpress.com/2011/06/17/pontanel-la-bestiar/
  Am pus titlul “Pontănel la Bestiar”, dacă mai pui şi faptul că e colorat în verde, deci mult mai frumos… te înţeleg să te oftici… 😀
  P.S. Felicitări… (… chiar mi-a plăcut.) 🙂

 18. Blue says:

  P.S. Moderarea-i frate cu cenzura 😀

 19. Nea says:

  Şi când zice bilaterale tragi un sclifoi peste balcon.

 20. Blue says:

  A, era din cauza lincului… OK

 21. Red says:

  Este “ongoing work. Clash (or shall I rather say hugs) of the generations”. Mă duceam în piaţa universităţii, sigur că da. Cu mami. – destupi sticla de şampanie. Bei, pui alta la gheaţă..

 22. Red says:

  Desigur. 😀 Nu mai deunăzi îşi asumase Ponta trecutul? Trecut glorios de altfel şi realizările unor Iliescu sau Năstase…

  ♪And here we go again♫

 23. Pataphyl says:

  Singur printre golani e periculos, de ce n-o fi luat-o și pe mamițica? 🙂

 24. Red says:

  Nu cumva Domnul Victor mergea cu mamiţa în Piaţa Univesităţii pentru că era în drumul lor spre bulivar?

 25. Blue says:

  Florina, o postare fără linc e ca macaroana fără gaură… 😀
  OK fiecare hotărăşte ce şi cum…
  Şi cum pedeapsa pentru două linciri e tot aia cu unul singur, îţi recomand două chestii. Una cu Pontănel: “Pontănel între maşinuţe electrice de partid şi limuzine social-democrate…” http://romanicablues.wordpress.com/2011/06/18/pontanel-intre-masinute-electrice-de-partid-si-limuzine-social-democrate%E2%80%A6/ şi un articol “Spovedanie pe Mess…” în cadrul căruia am importat un articol numit “Cum să te spovedeşti pe Messenger” de pe “Epistemoblogul lui Zamfy”: http://zamfy-blog.blogspot.com/2011/06/cum-sa-te-spovedesti-pe-messenger.html eu m-am distrat teribil cu acest articol cu spovedania…

 26. Blue says:

  Florina puiule, vezi că nu ştiu cum se face, dar deşi încerc să mă feresc de lincuri, în loc să intre acela singur în stare de dispariţie se înmulţeşte…Acum mi-a luat la moderat o postare cu două lincuri. (Credeam că dacă sunt cu soţ au noroc dar …) 😀 Elibereaz-o te rog. Al doilea linc conţine o chestie haiosă, zic eu …

 27. Yeba says:

  Ce avatar misto are @Florina aici, bine face ca nu-l schimba. In plus se intelege ceva si cind e mic.

 28. Yeba says:

  corrigendum, de suparare: macar se intelege ceva si cind e mic. mi-o fi trebuind vreun browser exotic, ca nu e blogary pt oricine.

 29. Nea says:

  Yeba, vezi că ai luat-o pe panta comitologiei cu control, ce notă ai luat la oficialeză?
  Că acu îl invoc pe Stamate la drum de seară.

 30. Yeba says:

  @Nea, eu la oficialeza am luat 10. Am acte in acest sens! Invoca-l repede pe Stamate, nu-l uita pe Stoian, cit nu ne vede @Florina, ca aici are ochelari, dincolo nu disting.

 31. Nea says:

  I. Stamate, I. Stoian, plimbă-ţi privirea focalizată prin rama de celuloid, agaţă-ţi cravata din coadă de şobolan cu vârful în grindă şi bagă-ţi capul în laţ.
  ɹoןǝʇǝʇɐɔ ɹoןǝʇɐɹʇăd ɐɯns nɔ ןɐbǝ ǝʇsǝ ıǝznuǝʇodı ןnʇɐɹʇăd
  Să-ţi curgă prin vene transpiraţie de şcoler la teză

 32. Yeba says:

  @Nea, esti tare! Si crud! tu vrei de fapt sa atirne cu capul in jos? Dar cu fum de ardei pe la ochi nu vrei sa le dai?! Mai rau ca bietul Nedo, copil nevinovat, sa-l puna tat-su pe Nastasescu sa-l bata!

  Eu m-am descurcat, ca imi placea si Optica.

 33. Yeba says:

  @Nea, poate il ajutam pe Nedo. Pe unul din profii care pica fetele intentionat il cheama, daca n-o fi pleznit, Constantin Manea. 2 fiice, dar nu conta, era superfrustrat, devenea isteric si in timpul cursului, in public. Initial, la inceputurile lui intr-ale carierei de taur comunal, le pica pe alea frumusele, sexoase, seraliste si tontute la Mecanica, contra favoruri sexuale, sa fim clari.

  Pentru ca la re-reexaminare se facea totusi comisie, trebuia sa fii tontuta ca sa nu treci. Am avut o colega care fiind doar frumoasa, nu si tontuta si disponibila, s-a tinut tare si in comisie a luat 9.

  Ulterior, cind a ajuns si la alea normale si mediocre, pac! Ancheta interna, comisie, partid, scandal etc. Si mai tirziu a dat-o pe bautura.

  Pe urma s-a intilnit cu un coleg de-al meu si i-a povestit, de-am murit de ris: “dom’le, eu imi salut toti fostii studenti, ca-i tin minte, dar nu stiu de ce nu-mi raspunde nimeni.”

  Chestia cu profa de engleza nu cred ca a fost la Petrol si Gaze, fiindca nu stiu decit o profa pina prin ’87, o fiinta minunata, fara legatura mizeriile, a carei memorie o pastrez cu respect. Anna, mi-as dori sa citesti rindurile astea si sa stii ca n-am uitat-o.

 34. Yeba says:

  Am uitat esentialul dpdv istoric: alta tipa, din promotia anterioara, tot frumoasa, tot comisie de re-reexaminare, tot 9, A ALBIT in 3 zile, (avea 20 de ani) – depun oricind marturie.

 35. Nea says:

  Nu ştiu cum îl chema pe ăla, dacă ştiam, normal că îi treceam numele în clar, ştiu doar că preda ceva la Ploieşti, la petrol şi gaze.
  Manea ăsta era la Ploieşti?

  Şi ce are asta cu ajutorul pentru nedo?

 36. Yeba says:

  Manea era la Ploiesti, bineinteles, nu in secuime (intre timp derivez cocoase de functii, ca sa aiba unii viata usoara contemplind tangente) despre asta vorbim. N-o fi fost singurul, dar e singurul de care am auzit ca a avut ancheta.
  Ajutorul este ca daca @nedo colectioneaza episoade, sa-l colectioneze si pe asta, cu numele unui nemernic in clar.

 37. Nea says:

  Aa, ok, dau rectificarea acolo, te citez ca sursă.
  Oricum, statistic reiese că din 3 profesori, A, B şi C(onstantin Manea), doi erau amatori de carne – unul afumată şi altul vie – iar celui de-al treilea îi plăceau fructele.
  Să se calculeze câte vagoane de carne şi de portocale a consumat întregul corp profesoral de la IPG într-un an.

 38. Nea says:

  Portocalele sigur au fost tot la Petrol şi Gaze. Poate nu era engleză, poate era franceză (deşi nu prea cred).
  Oricum, aşa cum am spus, cucoana îl trecuse de milă, nu-i ceruse nimic. Iar dacă loaza s-a înfiinţat apoi cu portocalele, ea avea obligaţia morală se le ia, pentru vitaminizarea celor din familie.
  De altfel, nu l-a apostrofat mai apoi, ci l-a întrebat mai mult amuzată dacă s-a răzgândit.

 39. Sare'n Ochi says:

  iti dai seama ce frica mi-a fost mie… 🙂

 40. Nea says:

  Las’ că vi-l scot eu pe Stoian de Sânziene

Leave a Reply