Unde-i lege, nu-i morală

Haideţi, dom’ Popescu, doar atît? Nimic despre complexul Europa? Un complex sportiv, ceva? Da’ unu’ energetic, eee…? Acu’, mă rog, oi fi avînd şi mata dreptate, de unde atîtea platforme? Sau forme plate?  Că n-am înţeles prea bine. În fine, lasă. Tot e bine, măcar n-are complexul Dragonul Roşu.

 

22 Responses to “Unde-i lege, nu-i morală”

 1. Yeba says:

  Din pacate, linkul nu poate reda capcana de logica in care s-a zbatut cu disperare live CTP pina cind moderatorii, vigilenti, au taiat navodul si au schimbat vorba.

  S-a burzuluit ca Base, abuzivul, trateaza mandatul ca pe o mosie, din care poate ceda, dupa enterese. Nu, domnule, nu! Poporul l-a votat pe 5 ani, sa faca bine sa… sa ce? Sa stea 5 ani – intra in contradictie cu fixatiile lui Stroe si Vasilache! Sa plece inainte fara scandal – intra in contradictie cu notiunea de dictator abuziv!

  Cind era pe punctul sa se inece, constatind ca dictatura-prin-cedare-si-negociere nu e un concept digerabil inca, au intervenit din studio.

 2. Nea says:

  Dom’ Popescu, dom’ CTP, ai grijă că povestirile SF nu sunt feuda ta. Ţi le-a dat Partidul (unicul, ăla comunist, ca să înţeleagă şi copiii despre ce e vorba) ca mijloc de diversiune, ca pe un fel de pulan mai subtil cu care să baţi în cap generaţiile de cititori neformaţi, să creadă ăia că citesc literatură.
  Acum văd că ai renunţat abuziv la câteva tone de maculatură SF pe care puteai să le scrii şi pozezi în ziarist justiţiar. Ăsta cum se cheamă, complexul KGB?

 3. 1 says:

  “Ministerul Muncii… păi acolo trebuie să ai o experienţă de decenii”, zice CTP.

  După logica celui mai acru ziarist romîn al tuturor timpurilor, postul n-ar mai putea fi ocupat în vecii vecilor: pentru că ai nevoie de experienţă – de zeci de ani, dar ca să ai experienţă trebuie să ţi-o capeţi fiind în funcţie, dar ca să fii în funcţie trebuie să ai experienţă şamd.

 4. Yeba says:

  Familia mea nu doar ca nu suporta oamenii care urla, dar nici nu-i intelege pe aia care ii suporta, m-a trimis sa-mi fac niste lectii.

  Asa ca acum nu va pot spune decit ca pe MUTE cea mai expresiva a fost verisoar’-sa @ribelalului, Dana G. La polul opus, Dragoteasca pare aproape normala.

  Sailor, esti super.

 5. Nea says:

  Uitati-va la Cristoiu pe MUTE, e distractiv şi instructiv. Pare o experienta de panopticum in miscare, ultima cucerire a stiintei.

 6. Yeba says:

  Oare se duce cineva ca reporter de teren la miscarile Indignados? Sa ne povesteasca si noua, aici, in provincie? Haios ar fi sa se duca chiar fostul Lăză, sub acoperire. Si sa scrie pe aici, la fel.

 7. Red says:

  Dacă antena-numărul ar subtitra, live, emisiunile lor aş putea să le urmăresc. Dar ei urlă şi-mi creşte tensiunea. Mă gândesc eu cum că a fi isteric şi să ai plămânii sănătoşi e condiţie esenţială pentru a prinde o slujbă la antene. Până şi ăia de la GSP-TV urlă. E politică de trust, cred.

  PS: Ideea cu vizionatul pe mute chiar şi fără subtitrări e bună, mulţunesc! 😀

 8. ribelalu` says:

  @ yeba:

  verisoara`mea e data dreaq…adevarul ca ce e al ei e pus deoparte. da clasa la multi alti ciutaci, ciuvici si gazi. are expresivitate, clanta ii merge nonstop, sta bine intr-un cot si arata bine cu destiu`.
  sa mor io de nu-si merita banu`. putini ar putea sa se coboare intratat si sa faca si treaba buna pentru stapan.

 9. Yeba says:

  @ribelalu, sper ca nu te superi, m-a amuzat grozav contrastul dintre comportamentele voastre, atita cit pot eu sa le compar. Asa este, sa stii ca nu-l urmaresc pe ciutacu, e palid, dar ei ii fac rating! A facut si riduri care in mod normal s-ar chema “de expresie”, ale ei sunt “de profesie”, profesionale, carevasazica.

  Si o privesc asa, fascinata, asteptind sa se coboare suficient incit sa iasa pe partea ailalta, prin Australia, vislind din tigai.

 10. ribelalu` says:

  sa stii ca in realitate este mult mai frumoasa decat la televizor (probabil agresivitatea o face mai urata) si o persoana agreabila. si nu am auzit pe nimeni din neamurile mele mult mai apropiate fata de familia ei care sa spuna ca a vazut-o sau auzit-o vreodata discutand politica in particular.

  p.s suntem totusi ruda prin alianta nu de sange. ai mei, de sange, sunt ca taurii…nu suporta rosu in fata ochilor. toti.

 11. Yeba says:

  Ca sa-i fac loc lui bleen dincolo, sa dea numai el linkuri din presa, ma vad nevoita sa semnalez aici off topic, dar inteligent:
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-basescu-patriciu-si-statul-asistential-932896.html

 12. ocaua mică says:

  i-o fi rămas în gît vreo doză de vitamina (T)B complex! cît despre constituţie, cam toţi ne-o schimbăm, îmbătrînind…

Leave a Reply