The System of Doctor Tache and Professor Bușcu*

Fazele nebuniei la nedormiţi, varianta pentru retarzi. Din motive practice, am împărţit paranoia în mai multe faze, deoarece nu încăpea pe ecran.

Circumstanţele.

Faza 1, cu ochii roşii

Faza doi a nebuniei, în care cetitorul va afla o poveste interesantă, a candidatului la medicină. Urologie, nu psihiatrie, bădăranilor!

Faza trei a nebuniei, în care cititorul nu va afla nimic. Boală grea.

Faza 4 a nebuniei, spumele la gură. s-a folosit Mozilla Firefox, din lipsă de spaţiu. Ale dreacu, cămăşile astea de forţă, deşi au mînecile lungi, nu-ți oferă deloc spațiu de manevră.

Faza terminală – decesul în chinuri, după care Doctor Tache reuşeşte “singură” mai multe lucruri. Cel mai important, diagnosticul. Mulţumim, Herr Professor Buşcu. Pentru binele *medicinei, să fie primit.

Din păcate, explicațiile suplimentare pe care le va putea oferi pacientul vor fi limitate, deoarece comunicarea cu lumea de dincolo costă și nu prea este semnal.

9 Responses to “The System of Doctor Tache and Professor Bușcu*”

  1. Sare'n Ochi says:

    QED.
    nimic de comentat – s-a comunicat totul. desi, vorba poetului Ion Muresan: “totul s-a baut (…) si, totusi, inca mai trece cate un om cu o distilerie pe umar”…

  2. edgar alan parsons poe says:

  3. Nea says:

    Sare’n Ochi, varza ca varza, dar văzuşi că retardu e a la Clui, aşa cum am intuit eu din prima?!

  4. Sare'n Ochi says:

    adicatelea scriitorul cu barba este clujean? no, ne-am procopsit cu inca un intelept c-are barba dupa Gotiu. am sa-mi rup buletinul de Cluj!

  5. Sare'n Ochi says:

    nedormitu’ sper ca n-ai barba :)!

  6. para says:

    Viaţa e frumoasă.

  7. para says:

    De data asta, vreau să spun exact ceea ce am spus. 🙂

Leave a Reply