Ăla cu cenzura de la Cațavencu se masturbează cu comentariile retarzilor cinstiți

Acest comentariu a fost postat, nu contează cînd, pe site-ul caţavencu, la editorialul aniversar, jubiliar, vezico-biliar, etc. al lui Doru Buşcu. Nu apare, nu? Nu vă îngrijoraţi, nu daţi cu pumnul în monitor, nu umblaţi la antenă, nu treceţi pe site-urile bulgăreşti. Caţavencul dumneavoastră funcţionează în parametri.

Că nu publici un comentariu, e de înţeles. Site-ul tău, problema ta. Dar să îl votezi sechestrîndu-l în negura moderării este ca şi cînd ai lucra la un depozit de gonflabile şi ai amîna sau nu ai onora o livrare pentru că îți place să te mai joci din cînd în cînd cu marfa.

11 Responses to “Ăla cu cenzura de la Cațavencu se masturbează cu comentariile retarzilor cinstiți”

 1. Nea says:

  Retard pe varză.

  • păi ăsta-i comentariu? trebuia unu’ la care să se poată răspunde cu “HAI SICTIR!PANARAMA E MA-TA, care te-a făcut, OK?”.
   mă rog, fără virgulă între “MA-TA” şi “care”, da’ respect copyrightu’.

 2. Nea says:

  Ceva îmi spune că e retard pe varză a la Clui

 3. Nea says:

  Din câte văd în poză, titlul era: V-am dat 1000 numere, vă mai dăm.

  Răspunsul este: mersi, nu e nevoie, nu vă mai deranjaţi.

 4. Mihai Radu says:

  E greu, băieți, vi se varsă fierea-n sînge! Mai studiați, mai aruncați-vă niște apă pe față!

 5. Yeba says:

  Rață pe varză a la Cluj. Nu stiu unde e a grav pe clavier.
  @Nea, tb citit in cheie psihanalitica, cine scrie corect destrama-i-s-ar si stie si cine era Stoian, stie si despre ce vorbesc! Deci am primit 360 de numere de hidrant si am mai vrea diferența, cash.

 6. Fane says:

  Are dreptate tipul ăla. Mie mi s-a vărsat fierea când am văzut că un ziar bun a putut să cadă aşa jos. Dintr-un copil teribil a ajuns un şoşonar libidinos.
  Îmi fac cruce şi cu picioarele că băieţii de la Kamikaze au avut puterea să zică nu, altfel picam noi, toţi cititorii, de păcălici.

 7. Nea says:

  Yeba, am uitat cheia psihanalitică în broască pe dinăuntru, cred că o să folosesc pontoarca etologiei. Aia, cu legătura între stimuli şi comportament.

 8. Sare'n Ochi says:

  ou sont les retards d’autommne? et a l’hiver comme a la guerre. @Nea, nu-i varza a la Cluj (aia-i fina) – e varza d-aia de sector agricol Ilfov (Buscu stie), puturoasa, de cazan. intr-o iarna am vrut s-o vindem, ca niste soldati buni ce eram, peste gardul unitatii sa o dea la porci si noi sa primim niste vin d-ala contrafacut si sa ne facem si noi ca porcii. a doua oara am fost refuzati – cica nici porcii n-au vrut sa manance mizeria de varza.

Leave a Reply