Licitaţie

Firmă serioasă, în plină expansiune,  închiriază comentatori în condiţii avantajoase de anonimat. Comisia de evaluare va fi formată din următorii:  Acciduzzu, Biroul de Investigaţii, Platon şi Aristotel. Procesul verbal va fi redactat de către Jurnal de Cotroceni.

9 Responses to “Licitaţie”

 1. Nea says:

  La mulţi ani Florinei şi cititoarelor!

 2. Nea says:

  La mulţi ani, Yeba!
  Dar, de câte ori să vă spun că absenteismul lui Crin & Co. este una dintre puţinele dovezi de patriotism (involuntar) pe care le poate da. Aş propune să li se dubleze indemnizaţiile de şedinţă atunci când absentează. Şi să li se tripleze, când absentează motivat, fiind la puşcărie.

 3. Yeba says:

  Multumesc pentru urari. De fapt caut sa ma inscriu intr-o organizatie antifeminista.

  @Nea, asta e una din putinele chestii pe care le justifica greu chiar si alegatorii traumatizati intelectual care gasesc substanta in discursul lui Crin. Lasa-ma si pe mine sa ma bucur ca o rezolvitoare premianta de chinurile demonstratiilor lor stupide.

  • Yeba, sîntem două în privinţa antifeminismului şi cred că te referi la formele absolut aberante pe care le manifestă. mi se pare degradantă situaţia în care femeile uită sau refuză să fie femei.

 4. Nea says:

  Yeba, stai liniştită la locurili voastre. Alegătorii care găsesc substanţă uscată în Crin nu vin pe aici şi, chiar dacă vin, nu vor găsi substanţă în propunerea mea, aşa că ei vor rămâne contrariaţi de absenţele domnului Crin Antonescu (na, că am reuşit să i-l pronunţ întreg!).

 5. Yeba says:

  @Florina, na! Ca te si prinsei cu discriminarea, te-ai demascat! Pai cum sa fie femei?! Ele sunt persoane.

 6. Yeba says:

  Mda, m-am dumirit. Initial era o zi pt Working Women, nu ma priveste, eu sunt lenevitoare si contemplativa by nature, nu merit urarile, doar de data asta mi le insusesc.

Leave a Reply