Violent news

Bine că nu i s-a rupt altceva.

8 Responses to “Violent news”

  1. Nea says:

    Din expresiile inteligente ale celor de pe ecran, pare că i s-a rupt coasa în capul lor, încă de când aceia erau copii cu fontanela mai moale.

  2. Yeba says:

    Urmatoarele violent news – ca de uritii astia m-am saturat – or sa fie news cu Yeba in criza de nervi pe holul PE, serios, fiindca lista alora cu care vrea AMP sa faca RO curata se deschide cu Cartel Alfa.

    Presupun ca nu e un nick de blogger, ci Hossu si Dandea. Adica rezervele față de mobilizarea Patriarhiei devin nedrepte.

  3. Nea says:

    A zis AMP aşa ceva?
    Dă-i la cap!

  4. Yeba says:

    @Nea, mie imi placea de Stamate si Stoian (SS carevasazica) ca erau seriosi, si de Rodica Trandafir, avea o culegere grea, parca de trigonometrie. Deci d-astia seriosii, domnule. Nu ma prind de glume.

    Mie mi se pare ca demersul isi pierde din credibilitate, discursul astora (Hossu si Dandea) e mai corect dpdv gramatical, dar nu prea diferit de al celorlalti. Ma rog, cit am prins eu. Crezi ca Hossu a militat pt declararea averilor liderilor de sindicat?

  5. Yeba says:

    @Florina, dictatura e in ruinuri? Deci linkuri destepte nu, ca-s linkuri, glume destepte nu, ca-s glume, bine ca le ofera cititorilor rezumatul vechilor manuale de-a VII-a bine asimilate de @eu, sa ne cotropeasca nostalgia.

  6. Sare'n Ochi says:

    AMP face Romania curtata (de catre SOV si restul gastii). auzi tu: cartel alpha!

Leave a Reply