Adevărul, savuros!

Lăsaţi porcoşeniile şi uitaţi-vă bine. Borfaşul şi comunistul ştiau cu aproape o lună înainte de alegeri că Oprescu este  primar general al capitalei!

Ori vă bateţi joc de o exclusivitate, ori n-aţi învăţat nimic din povestea pixelului albastru!

27 Responses to “Adevărul, savuros!”

 1. cocoşelul cu cioc de ornitorinc says:

  atenţiune, atenţiune, nu părăsiţi telefoanele mobile! ramîneţi pe recepţie! urmează un ‘băga-mi-aş p***’ foarte
  important pentru ţară! maestre chireac, doresc să vă iubesc în gît, prin c*r. dacă îmi permiteti şi o licenţa, prin metoda ‘ciomul sfinţeşte tractul’. bissou!

 2. Nea says:

  Păi înseamnă că nu plutim chiar la voia întâmplării, cineva acolo sus ştie cine iese primar, totul merge după plan, ce chireacul meu!

 3. dan says:

  Florino, conspiratoareo, ai incurcat datele,vezi ca discutia despre oprescu e tot pe 16 iulie …dar parca nu mai suna asa de senzational . Mai citeste …

  • Florina says:

   dan
   Nu. Mai citeste tu, e si subliniat. 20 iunie 2008, data discutiei. E indicata si ora. Ca in textul lor scrie 16 iunie, ce sa zic? Era mai bine sa citeasca inainte sa scrie. Ca sa afli cind a fost ales primar Oprescu, dai click pe cuvintul “primar”. Da, cel scris cu rosu in text.
   Eu n-am incurcat nimic, altii au facut-o. Inclusiv tu.
   Ti-am raspuns pina acum de doua ori. M-am plictisit. Vino, daca poti, cu ceva inteligent. Sau macar cu ceva umor. Ai rupt pina acum bunatate de bete pe care voiai sa le bagi prin gard.

 4. dan says:

  Florina, poti sa-mi spui un singur caz in care inregistrarile s-au dovedit mijloace de proba infailibila ? Par facaturi care pentru avocati si judecatori nu sunt probe credibile . Tu ne dai o mostra de facatura , careia ii dai o alta utilizare, ce a devoalarii unei vointe deasupra noastra care ne stabileste conducatorii. Ce crezi aceasta ,,forta” ne vrea binele ? Daca da , de ce traim rau ?

 5. nedormitul says:

  dan, tu ai un salariu? cam cît plăteşti impozit pe an? nu, nu-mi spune. compară-l cu impozitul plătit de un neamţ. nu ca procent, ca valoare.

 6. nedormitul says:

  să reformulez. aseară a trebuit să merg undeva, pe coclaurile patriei. nişte sate satelit, dacă îmi îngădui formularea. deşi se înnoptase, am avut plăcuta supriză să întîlnesc vreo trei tractoare universal 650, un tv şi cîteva dacii vechi parcate pe margine. se presupune că oamenii ăia fac agricultură şi, mai mult, scot un profit bunicel din ea.

 7. nedormitul says:

  şi ultima, ca să o lămurim definitiv. cam cu cît se vinde kilogramul de grîu la poarta silozului?

 8. dan says:

  nedormitul, stiu ca tara sufera,in agricultura sunt probleme mari cu sistema de masini,invechita, neperformanta,cu randament foarte slab,cu oameni imbatraniti, ca si utilajele pe care le-ai vazut .Un progres parca exista, au disparut boii si vacile din jug.Iti inteleg mahnirea,se vede ca esti un suflet simtitor, suferi pentru oamenii necajiti.Continua sa lupti pentru indreptarea lucrurilor,sa semnalezi in scrierile tale problemele reale ale tarii,solutii care sa usureze viata taranilor oropsiti .Te inteleg perfect, dar nu pot sa-ti spun toate elementele pretului cerut de tine, stiu sigur doar ca TVA-ul e 24%.

 9. dan says:

  galeato, cum i-or suporta nevestele?

 10. Cata vreme baietii aduc banu’ acasa, cred ca nevestele lor nu se supara.

 11. dan says:

  galeato, o discutie cu ele n-o fi ?

 12. dan says:

  sa nu fi picat pe tehnica ?

  • Florina says:

   dan
   pentru ultima oara, daca o tii asa. ce va dau eu ramine sa inteleaga fiecare functie de cit de atent citeste, ca sa nu zic mai mult.
   dar nu spune ca eu va dau o mostra de facatura careia ii dau o alta utilizare, ci ca asta ai inteles tu, adica formuleaza corect “tu imi dai…” pentru ca nu vorbesti in numele tuturor comentatorilor.
   repet, m-am plictisit. asta nu inseamna ca vor ajunge comentariile tale in spam, ci ca nu iti mai raspund.

 13. Doc says:

  Nu pare sa fie facatura, cat “typo”. Inregistrarea e facuta in 20 iunie, Oprescu a fost ales primar pe 15 iunie, parca. Au transcris din greseala iulie in articol.

  • Florina says:

   Doc
   Oprescu a fost ales primar general pe 15 iunie, da.
   In textul lor sint trei date care nu concorda. 16 iulie, posibil typo. Dar in ciuda faptului ca data inregistrarii este clara, 20 iunie, ei scriu ca a fost facuta in 16 iunie. De unde si “ori va bateti joc de o exclusivitate”, in textul meu.

 14. Nea says:

  Ei, Nedo, spune mai clar, ce era cu tractoarele alea?
  Despre mine, pot să spun că îmi doresc să ajung să plătesc statului câteva milioane de euro pe an impozit.

 15. @Nea:

  am rezolvat sa se poata comenta pe blogul meu si fara cont de gmail. S-a indurat nevasta-mea de mine si mi-a setat blogul. De fapt am pacalit-o sa mi-l seteze ea, ca tot e IT-sta.

 16. Nea says:

  Ura! Avem voie cu chat?
  Câte comentarii ne dai voie?

 17. nedormitul says:

  nea, ție îți facem o concesie. o să faci chat singur.
  găleata cu pixeli, comentariul ăla în care ai zis “vă moderez de vă sar capacele” a trebuit să-l șterg. sorry

 18. nedormitul says:

  vezi că ți-l șterg și pe ăsta! numai nea are voie să facă chat

 19. ok. chiar am vrut sa zici sa-l strgi (si pe asta, e chat)

 20. MicutzaCeKurai says:

  golanafsilor, mi-atzi furat copy-dreptul, timatilor. sau timabililor? ca nu-mi mai readuc aminte, golanafsilor!

 21. MicutzaCeKurai says:

  ambientalilor!

 22. Nea says:

  Ei, asta-i culmea. Îl întreb pe Găleata cu pixeli dacă avem voie cu chat la el pă blog şi îmi răspunde Nedormitul. Dictator expansionist, ai pus gabja şi pe Găleată?
  Dar, dacă tot mi-a dat voie, întreb şi eu:
  Ghebele pot avea nişte solzi pe picior? Sau doar pe pălărie? Că am găsit prin pădure şi mi-e frică să nu mă pierdeţi dreaq de comentator.

Leave a Reply