Romel, file de catalog

Păi, doar atît? De ce nu şi cea mai mare notă obţinută de Romel la bacalaureat? Foile matricole ale lui Romel, începînd cu clasa I, nu? Eventual, o declaraţie a profesoarei de matematică, edificatoare pentru cea mai mică notă a lui Romel. Şi, pentru o investigaţie serioasă, referinţe de la grădiniţă. Dar la creşă cum s-a descurcat?

14 Responses to “Romel, file de catalog”

 1. Platon says:

  eu vad un Bote (zatu) acolo. deci pomenitul e un model, un reper estetico-macho pentru acest criminal.

  • Florina says:

   Platon,
   Daca adopta stilul de la modelul respectiv, n-ar fi fost nici o problema. Daca il lua de model si comportamental, o tragedie n-ar fi avut loc, pentru ca modelul e o persoana pasnica. Altu-i baiul. Un articol scris pentru ce? Nici macar nu discut relevanta situatiei la bac a respectivului in context, dar un articol pentru asa ceva???

 2. Nea says:

  Feriţi-vă de absolvenţii de bacalaureat.

 3. Nea says:

  Şi de ziarele pentru absolvenţii de bacalaureat.

 4. MicutzaCeKurai says:

  non-stirea ca stire. adica a dat boul cu cutzitul c-a luat nota mica la BAC? sau asta-i una d-aia lombrosiana – uitatzi ce tendintze de criminal are dupa faciesul de la BAC.

 5. Nea says:

  Micutza, după facies ar face faţă cu brio în Mârlament, ba chiar şi în cel european (compară-l cu Vadim, Păunescu, Becali sau Voicu).

 6. Nea says:

  Oricum, desrpe ce să scrie, că doar nu despre sforăriile lui Patriciu, Vântu ş alţii ca ei? Cu ceva trebuie să umple pagina, că cerneala tipografică are efect antimolii, dacă pui ziare în şifonier.

 7. misto chestia cu Mârlamentul României)))) – merita implementat. Ce-i de comentat aici este apetitul dupa non-stire al stiristilor din presa scrisa formatzi sub conducerea cititorilor de promptere care se cred jurnalisti ejectatzi/parasutatzi in conducerile jurnalelor centrale. ei dau tonul marlaniei de presa – ei sunt primii care se lupta in scris cu stirea vorbita/televizata (s-o dea primii a doua zi).

 8. Adevaratul bacalaureat si facultate si ce scoala vrem noi, si-o va da in aia 10 ani de parnaie pe care o sa-i faca. N-o sa ii fie usor.

 9. Jurnalistii astia mananca si ei o paine amara. La naiba, am inceput sa-i inteleg pe sclavii astia de plantatie tiparita.

  • Florina says:

   AD
   Am mai auzit chestia asta cu piinea amara. Eu stiu, insa, niste oameni care au preferat, cind le era foarte greu, sa accepte mai putin dar sa mearga cu capul sus.

Leave a Reply