Lume, lume!

Hai la glume! Maestrul de ceremonii grele Victor, împreună cu papagalii săi, vă invită la un senzaţional spectacol de artă a circului. Vor evolua nume foarte cunoscute dumneavoastră prin prestaţiile cu care v-au obişnuit. Talentata Laviiiniaaa, îmblînzitoarea de Ursu, vă va delecta cu un moment special de contorsionism vocal, urmat de căţărare pe frînghie şi idee fixă. După acrobaţia la trapez, Cooorinaaa, cu un inedit număr de iluzionism, oglinzile deformante. Soooriiin, urmîndu-şi traiectoria de conversie, vă va tăia răsuflarea cu echilibristică la foarte mare înălţime. Nu vă temeţi, chiar dacă nu o vedeţi, plasa îi asigură permanent eventualele căzături. Valeeentiiin, aşa cum puţini îl ştiu, va  jongla cu măciuci şi obsesii. Tot el va fi protagonistul unui interesant număr de dresură cu un singur cîine, şi ăla de pază. Prostidigitatorul Floooriiin, surpriză! Va face să apară din joben toate libertăţile cetăţeneşti, un iepure gri şi harta României. Clovnerii şi momente comice bufe cu debutanţii Carmen, Dan şi George. Săltătorii la basculă sunt aşteptaţi să se alăture,în număr cît mai mare, colectivului.

Aşadar, divertisment, suspans şi voie bună de la stăpînirea lor. GIAP, GIAP!

10 Responses to “Lume, lume!”

 1. Nea says:

  Cum care Valentin Nicolau? Ăla care, după ce a băgat în faliment editura Nemira a fost tocmai bun să devină consilierul personal al lui Bombonel. Termopane, termopane, mă fac dom’le de… putat.

 2. morris says:

  Grupul de initiativa pt apararea presei?? Wtf? Astia ne considera prosti pe toti.Pai au luat toate grupurile de presa, nu mai e nici unul liber! Acum astept sa ia foc macar 2,3, adevarati jurnalisti( de marca), care sa faca de cacao GIAP-ul. Un CTP,Nistorescu,Chireac,…Of,,Florina..vai de soarta presei din tara asta!Sincer? Nu vad limpezire.Doar interese, nesimtire, sfidare, aviditate, ura, ipocrizie.De partea opusa: teama, lehaminte,plafonare,mediocritate rusine,s.a.

 3. Gicu Maracine says:

  Dar Mircea Toma (al’ cu monitorizarea presei) ce-o zice de “Grupul pentru apararea libertatii lui Vantu, Patriciu si Voiculescu”?!

 4. AccesDirect says:

  E clar ca astia au pierdut orice contact cu bunul-simt.

 5. Florina says:

  @Gicu
  Sa-l intrebam? 🙂

 6. Nea says:

  Da, să-l întrebăm!

 7. Nea says:

  Acces Direct: nu au avut niciodată vreun contact cu bunul simţ, nici la primele lor minciuni nevinovate de la grădiniţă. E în fibra lor, poate la urmaşii lor de peste 20 generaţii să se schimbe ceva (au făcut ruşii nişte experienţe cu vulpi, atâta e nevoie, 20 generaţii ca să nu mai fure din instinct).

 8. AccesDirect says:

  @Nea: sa se duca invartindu-se. Eu nu-mi doresc decat sa nu am de a face in viata mea cu astfel de jigodii mutante. Pentru ca sunt niste mutanti astia.

 9. Nea says:

  La fel doresc şi eu

 10. Florin says:

  Hahaha, mie mi se pare de un comic nebun, am fost pe siteul ala. Cica “Opriti cenzura!”. lol. Unii care injura la Basescu de dimineata si pina seara si in somn striga sa oprim cenzura. Niste idioti hazlii.

Leave a Reply