Ne întreabă ziariștii informatorului Voiculescu

“De ce ați rămâne în România”? Chiar așa – io de ce-aș mai face purici p-aici: din masochism, din plezirism, din stoicism, ori naționalism sălbatic?; să citesc amintiri cu nea’ Ceașcă publicate de “organul de luptă al Partidului Comunist din România”, “Scânteia”, umanizate in “Jurnalul” turnătorului de Securitate Felix Voiculescu și cum specialiștii în marxism ne dau lecții despre democrație, în speranța c-avem să părăsim România, lăsându-i doar pe ei să se joace cu timona? Sau sperând să văd că nu asist la ultima aniversare a Naționalizării – a Naționalizării averilor persoanelor ce trebuiau lustrate conform Punctului 8 al Proclamației de la Timișoara.

10 Responses to “Ne întreabă ziariștii informatorului Voiculescu”

 1. Florina says:

  Aaaa, pentru alimentele care tin celulita
  la distanta? 🙄
  Grea intrebare.
  Ma mai gindesc.

  Offtopic
  Figura asiatica a lui Ponta e in ton cu cea a bonei. Sau e de la bona si nu de la chinezi?
  Si la asta ma mai gindesc.

 2. ela says:

  Si daca ma intreaba ziaristii informatorului, ce,eu crezi ca le raspund? Ash!

 3. AccesDirect says:

  Gagica aia din poza cred ca isi baga un pic de celulita, ca sa se poata apropia de alimentele alea care alunga celulita 😉

 4. Florina says:

  @ela
  1. 😉
  2. 😆 😆 😆
  3. 😯

 5. ela says:

  Imi place Stefan Vlaston :
  “Stimati parlamentari,
  Aveti in maini si in bile viitorul acestei tari. Ganditi temeinic inainte de a vota. In caz de esec, blestemele acestui popor va vor ajunge, oriunde v-ati afla!”

 6. Florina says:

  @ela
  😆 😆 😆 😆 😆
  nimic de acatiste, anafura, voodoo?

 7. ela says:

  @ Florina:nooo,la ce?
  Asteptam martea cand isi vor tine bilele in mana. Ca a voteze,bineinteles.

 8. Blue2403 says:

  *MicutzaCeKurai* Eu am tot citit ce scrie acolo, pe foaia ta ruptă dintr-n ziar cred. Tot n-am înţelesa care e legătura dintre celulita de pe poponeaţa cuconetului şi Scânteia.
  Bine, era o vreme când mai făceau economie la hârtie ingienică dacă aveau abonamet la Scânteia, dar vremea aia eu cred că a apus, acum nu mai e la fel de moale şi plăcută hârtia ziarelor că aia pe care se tipărea Scânteia.

 9. @Blue2403,
  o fi fiind vreo legatura – desi cucoana aceea apare acolo absolut intimplator. intrebarea jurnalistilor lui Felix exista in fiecare postare a ziarului. exista o vreme cind nu prea aveai acces la hirtia igienica din motive de economie socialista multilateral dezvoltata – se folosea toata sa se tipareasca Scanteia. dar stersul la fund cu ziarul este un sport extrem pentru hemoroizi – gusta plumb de la tipar si nu se simt prea bine. oricum, mai suportabil plumbul acela decit plumbii trasi in populatzie in Decembrie 1989.

Leave a Reply