Soluţia imorală: mai ‘utem o listă

“Iată de ce Jurnalul Național va publica o “listă a ruşinii” care va nominaliza politicienii responsabili cu băgatul populaţiei în foame şi condamnarea la moarte a oricărei speranţe de redresare. Cine are acum statutul moral să impună noi suferinţe populaţiei”?

Une liste de la rouchine? On en fait, nous-aussi, ici, chez blogary!

9 Responses to “Soluţia imorală: mai ‘utem o listă”

 1. ela says:

  Maria Grapini,PC:
  “dacă doi soţi sînt bugetari, şi unuia i se taie 25 la sută, iar celuilalt , tot 25 la sută, atunci, sărmanii oameni se trezesc, adunînd banii, cu venitul tăiat la 50 la sută”

  Logica ilogica a d-nei ce furnizeaza corzi. Nu de alta chingile si corzile sunt obiectul de activitate al firmei domniei sale.

 2. mere+pere=compot de piersici. doar si PNL+PSD=LOVE, nu?

 3. ela says:

  nu uita pecicutza.Mik,mik,vrea sa fie buturuga.Si aduna aripa dura.Iese si cvt in Neadevarul cu genocidul “vătămarea gravă a integrităţii fizice sau mintale a membrilor colectivităţii sau grupului”.
  I-ar l-ati vatamat mintal?

 4. Florina says:

  Antonescu prim…nu merge, da, am gasit:
  Antonescu primadona!

 5. ela says:

  La felul in care arata in ultima vreme,l-as asemui cu Dorian Grey al lui Oskar Wilde.
  Pe masura ce isi arata goliciunea si mizeria interioara,trasaturile i se descompun,din primadona anilor ’90 a mai ramas Chuky.
  O cadana pensionata a politicii romanesti, trimisa pe centura sa cerseasca pomana tocmai calailor ilustrilor inaintasi liberali.

 6. ela says:

  Dorian Gray,scuze

 7. Florin says:

  Dorian Grey de Ogilvy Wilde

Leave a Reply