Leliucă, dragă, poate Boc era drogat (ca și golanii din ’90)

Lelia Munteanu s-a specializat pe scrierea de texte “mobilizatoare” – citite, prin filtrul celor întâmplate în istoria recentă a României, ar putea fi interpretate drept instigatoare. Poate că leliuca de la Gândul, forjată, la foc revoluționar, la Adevărul, fost Scânteia, nu mai poate să scrie decât adăpată din lupta de clasă și uită cum au luat bâte pe spate picioare în burtă și-n cap, în 1990, oameni nevinovați, numai că s-a crezut ea extrem de deșteaptă (poate și frumoasă – dar nu-i opinia mea). Să o ajutăm pe leliucă, acum de la Gândul, să nu uite că Mineriada din iunie 1990, la care a pus și ea osul, în scris (la fel de parșiv și insidios ca azi), a suprimat instituţiile Statului Român, atentând la siguranţa naţională prin transferarea puterii unor grupuri paramilitare de civili înarmaţi lipsite de orice legalitate. Poate așa ajunge să nu se înhame la înfăptuirea unei alte mineriade (cu beneficiari la fel de previzibili ca în 1990).

http://www.gandul.info/puterea-gandului/complotul-steviei-6189685

22 Responses to “Leliucă, dragă, poate Boc era drogat (ca și golanii din ’90)”

  1. Nea says:

    După mecla din poză puteam să jur că-i Iaru.
    După stil, puteam să jur că-i Dinescu, marele apărător al sărăntocilor, care îşi pune speranţele în ştevie.
    O fi vreun hibrid între cei doi, capodoperă a ingineriei genetice de Piaţa Scânteii Presei Libere

  2. hibrid, @nea (de ce esti negru-n avatar?)))), hibrid ce functzioneaza/deplaseaza/scrie/alimenteaza cu frustrari.

  3. Nea says:

    Cum adica sunt negru? Eu sunt ăla bej din dreapta.

  4. esti un patratzel negru de sus pina jos (si de la stinga la dreapta). pentru ala bej trebuie sa ma deplasez pina pe Blogary)))))

  5. Florina says:

    @nea
    asa-i de bon ton, sa fii mosier si sa te gindesti la proletari.

  6. Florina says:

    @nea,
    care ala bej din dreapta, ca bej e numai la mijloc?

  7. @ Zadkielix,
    sa te legi de inaltzimea/marimea cuiva si sa crezi ca esti plin de umor, denota doar frustrari reprimate (tudorvadimiene). revino cind itzi revii. multzumesc.

  8. Nea says:

    Florina, nu e doar de bon ton, ci si o reteta sigura pentru a ajunge mosier.
    Suntem 4 fârtaţi, la tine nu se vede aşa?

  9. Che Guevăru` says:

    Pandora contraatacă: 😆 😆 😆

    „Aveţi un blog, site, revistă sau mai ştiu eu ce minunăţie? Merge prost? Vă e teamă că vă fură Pandora’s traficul ce vi s-ar fi cuvenit? Blogary, mă auzi? În loc să vă pierdeţi vremea cu comentarii idioate şi glume proaste la texte pe care nici nu le înţelegeţi (asta când nu adormiţi şi reuşiţi să le citiţi până la capăt), ia exersaţi-vă voi talentul pe tarlaua proprie şi scrieţi mai bine şi mai mult şi o să vedeţi ce repejor o să vă crească traficul şi vouă.”

  10. Florina says:

    @nea,
    numai daca ma uit cu lupa se vede al patrulea si de cind ai zis de cel bej din dreapta am mai intrebat doua persoane cu vedere foarte buna:Citi ciini vedeti? 3 a fost raspunsul.

  11. „Armaghedon”, bătălia finală dintre „bine” şi „rău”, s-a transfomat, din nou (de fapt, a rămas așa de pe vremea în care încă-i mai așteptam pe americani), în bătălia dintre „înainte era mai bine” şi „acum ne merge foarte rău”.
    Să nu cumva să credeţi că „Apocalipsa” este invenţia creştinilor: prin anul 170 î.C., Hippolyte – scriitor şi dizident – o anunţă, la Roma, că este pe drum. Cum romanii aveau şi ei „fazanii” lor, aceştia au început să zburătăcească care încotro. Roma fiind un oraş cu ulicioare strâmte, case supraetajate şi prost construite, în panica creată şi-au găsit sfârşitul (Lumii) cel puţin 800 de persoane.
    Ei, de-aici în colo, cam la fiecare sută de ani (sfârşit de secol, sfîrşit de mileniu, în general: sfârşit de mâncare), s-a lansat câte o predicţie „Apocaliptică” (Apoca-lipsică). În anul 93, Sfântul Clement a devenit martir al Apocalipsei – după ce predicţia sa cu privire la revenirea lui Iisus pe pământ nu s-a adeverit. În 1420, câţiva oameni înarmaţi s-au refugiat într-o fortăreaţă din Praga, şi-au spus „taboriţi” şi au aşteptat, timp de 32 de ani să vină sfârşitul. Acesta a venit, în sfârşit, când câţiva praghezi de bine s-au adunat şi le-au dat foc. În 1499, un german (deci, om serios, cam ca Iohannis) – şi astrolog pe deasupra, a spus că Terra se va scufunda în oceane (un fel de topirea ghețarilor care va să zică). În 1669, având un surplus de ortodocşi pe hectar arabil, „Mişcarea ortodoxă rusă” a prezis sfârşitul lumii fix în toamnă. Pentru a scăpa (!?), 20.000 de credincioşi s-au aruncat în foc. Presupun că restul au stat şi au cules recolta.
    O experienţă inedită, făcută pe „bizonul american” de data aceasta, are loc în 1844, când evanghelistul texan William Miler convinge vreo 500 de persoane să se arunce din copaci pentru a fi „prinşi de Iisus”. Pe 20 de persoane nu le-a mai prins nimeni şi au decedat – fie pe loc, fie în drum spre spital.
    Deci, când vorbim/propovăduim (și mai ale scriem) despre derută, la modul profesionist/previzionist/apocaliptic în care o fac indivizi ca leliuca Munteanu, este bine să se mai apese pe pedală: sfârșitul lumii nu vine chiar așa cum vor ei (crinelele, puturicii, iliesctii, nepoțeii mătușilor Tamara, anteniștii lui Felix, trancașouiștii lui Vântu, vaxpopularii rogospierieni șamd: adică se ridică Boc și pleacă la braț cu Băsescu să vină prostănacii).
    N-am mai rîs aşa de tare de cînd, într-un flux de ştiri al Mediafax de la ora 11.00, s-a născut statul „Ecuator”. M-am frecat la ochi şi-am crezut că s-a-ntâmplat să i se „umfle” degetul vreunui culegător care, astfel, a tastat „t” în loc de „d”. Nici vorbă, căci mai departe citim: „Guvernul ecuatorian şi-a prezentat demisia”. Bun, înseamnă, deci, că dacă există Guvern, musai să existe şi Ţară. Atunci, „Ecuator” este acea ţară care la Nord se învecinează cu Polul Nord, la Sud (n-aţi ghicit, nu cu Polul Sud!) cu Antartica, la Est cu Antartida (şi o parte din Atlantida) şi la Vest cu „West Side Story”. Cu linie punctată, ţara „Ecuator” este străbătută de râurile Tropicul Capricornului şi Tropicul Racului şi, când plouă abundent, Paralela 45 (dar nu prea plouă). Cele mai importante forme de relief sunt Muntele lui Venus, Triunghiul Bermudelor şi Groapa Marianelor. Clima, că n-am vorbit de climă, este temperată de vânturile experienţelor termo-nucleare efectuate cu ajutorul recoltei ecuatoriene de fasole boabe. Ei bine, cred că guvernul din Ecuator ar mai trebui să-și dea, încă o dată, demisia!

  12. Florina says:

    Micutza,
    asta-i articolul de la ora 15? 🙄

  13. ela says:

    aaaa,pai sa vedeti,nu ati inteles nica;mineriada a fost efectul,nu cauza.Asa a zis un intelept.
    Sa vedeti discutii inteligente despre Funeriu la ApocalipsaTv…isi da in stamba pretena fost consilier prezidential Saftica.
    Cica liderii sindicali nu trebuie sa serveasca guvernul,ci sindicate.
    Sindicatele nu sunt infractori.
    Funeriu cica a fost instruit in strainatate,e un zbir…etc
    Talc,nene…

  14. Florina says:

    @Che Guevaru,
    am vazut. agresivitatea arata ca le titiie.

  15. ela says:

    “Funeriu da dovada de aroganta inadmisibila…”
    Directorul cpoate sa fie si lider sindical?Ce treaba are ministrul?

  16. @florina. ))))) imi prisosea.
    @ela. am intzeles. doar ce-am interpretat. caci tot ce se intimpla in Romanica noastra este interpretabil – nu vezi, inclusiv Saftica este interpreta banditzilor pe care-i linge unde-i scuipa si vitzavercea (un nou film: eu cind vreau sa scuip chiar ling; urmeaza ca Pufuletz sa se apuce de spart apartamente dupa ce termina filmarile).
    @florin. le-am scris si eu)))) – doar nu era sa le las pe fetele de la sex in cetate sa stea singure si miroiu ca vitzelusele la poarta 9 (misogin mai sunt!).

  17. Florina says:

    Micutza,
    mie imi place ce-ti prisosea. 🙂
    ma gindeam ca si altii ar aprecia.

  18. Leliuca o comite din nou:
    http://www.gandul.info/puterea-gandului/bocule-probleme-ma-6229472
    nu fac post separat ca ar trebui sa-i fac cusca separata acestei vestale a minerilor. am tastat vestala? da, vorba bancului cu cei 7 pitici in noapte nuntzii lui Alba ca Zapada: “poate-n urechi”.

Leave a Reply