Pasărea mălai viteazul

Stau niște pensionari la coadă să-și ridice pensia și trăncănesc de-ale lor, mai ales despre reducerea cu 15% a pensioarei. Tranca-tranca, la un moment dat zice unul dintre ei: băi, s-a stins ieri Popescu. Săracu’, n-avea decât 68 de ani… Ciudat, zice altul, acu’ două zile s-a stins și Ionescu. 65 sau 66 de ani avea, săracul… Păi, zice al treilea, numai săptămâna trecută s-a stins Vasilescu. Cam 68 de ani avea și el. Băi, concluzionează un pensionar, ticăloșii ăștia ne bagă ceva în pensie!

Mă-ntreb: ce i se bagă în discurs lui Crin Antonescu de delirează cu bulbuci numai împotriva lui Traian Băsescu?

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7321141-crin-antonescu-pnl-romania-conteaza-vointa-unui-singur-tara-este-condusa-dictatorial-catre-traian-basescu.htm

9 Responses to “Pasărea mălai viteazul”

 1. ela says:

  @micutza: esti sigura ca nu e android? Eu,nu.
  Asta e necazul cu oamenii care,in loc sa creasca cu Grimm si Disney,isi schimbau scutecele la Frankenstein.
  Daca-l iei si-l storci bine,nu iese decat fiere.

 2. @ela))))
  isi schimba scutecele la Finkelstein.

 3. Florina says:

  Depinde citi sunt normali.http://www.realitatea.net/antonescu–basescu-trebuie-sa-si-dea-demisia–daca-are-onoare_715421.html

  n încheiere, Antonescu a transmis un mesaj către “cei care înţeleg că România este condusă în mod iresponsabil” să conducă protestul lor” înspre zona corectă”.

 4. @)))
  da: zona zoster.

 5. ela says:

  @micutza: iar in zilele in care lipseste din parlament,il tine Patriciu la incarcat.

 6. @ela,
  eu stiam ca Chucky se taraste singur cu cutzitul in dintzi, animat de-un spirit woodoo – o fi fiind spiritul securistului caruia ii dadea raportul in tineretze?

 7. bogdan says:

  iar vorbeste chiulangiul sef? din cauza asta e idolul parazitilor, ce bugetar mai reuseste asa de bine sa nu faca nimic si sa nu mearga la munca pe un ditamai salariu?

Leave a Reply