Ciutacu – un șobolan cu privire de căprioară

Ce a născut războiul mass media cu președintele Băsescu, încrâncenarea cu care ciutacii și gâzii i-au dat cu laptop-ul în cap în direct și la ore de maximă audiență (și, din păcate, ușurința cu care președintele s-a lăsat antrenat în a le replica că-s “păsăruici”, “tonomate” și “găozari”)?  Indiferență. O “indiferență” construită cu grijă și bine (din păcate) “reprezentată” prin absenteismul de la ultimele alegeri.  Ce să înțeleagă prezumtivul alegător dintr-o mare de zgomote? Ce l-ar putea determina să alerge să pună votul în sprijinul partidului “de slugi”, ”obediente”, în care „nimeni nu mișcă în front” al unui peședinte “alcoolic”, “hăhăit” șamd (că nu merită să enumăr toate derapajele grafo-verbale ale deontologilor de presă ai neamului)?

În teoria “orizontului de așteptare” (al nivelului de mulțumire/nemulțumire la care se ridică/coboară așteptările “consumatorului” cu privire la un “produs”, chiar și politic) se arată că nu există nici “mulțumire” și nici contrariul în cifre absolute. La un “produs” cu cotă de “mulțumire” de 80% să zicem, avem 20% „nemulțumire”. Acum să vă spun ce se speră, în continuare, de la teoria “zgomotului de fond” (de ce se mai agită ciutacii și vaxpopulacii): că cei susținuți de către mogulii lor (majoritatea în pragul falimentului) vor câștiga procentele de “nemulțumire” dacă ei vor reuși să demobilizeze procentele de “mulțumire” (așa cum aproape au reușit în iarnă). Țineți-i pe “mulțumiți” acasă – acesta a fost și încă mai este rolul ciutacilor din mass media, a șobolanilor cu priviri de căprioară.

http://www.jurnalul.ro/stire-editorial/de-ce-s-ar-autodetona-politic-elena-udrea-544687.html

One Response to “Ciutacu – un șobolan cu privire de căprioară”

  1. doar mogulii la care lucrează aceste tonomate sunt suficient de dăștepți încât să-și ție banii la ciorap în ofșoruri și-n conturi prin Elveția. apoi vin să se miorlăie de-o amnistie fiscală plângând, alături de ciutac, pe umerii pensionarilor.

Leave a Reply