Prețul corect

Iată de ce nu-i tremura foaia în mînă chiar atunci cînd mințea cu nerușinare: era plătit cu  50.000 RON/lună. (din sursele mele, nu cu carte de muncă sau pe drepturi de autor ci pe microintreprindere, adică find asimilat unei firme nu unui salariat, cu beneficiile fiscale de rigoare). Nu am o problemă cu salariul vedetelor numai că Dumitrescu nu are nici o performanță de audiență la activ. Atunci de ce așa salariu baban? Naivilor care continuă să latre gratis sau pe bani puțini, pe internet sau pe aiurea, le-aș atrage atenția că mogulii noștri au plătit și plătesc foarte bine, deși se plîng de bani. Cunosc în presă pe unii (nu dau nume că mi-e jenă de jena lor) care s-au făcut anti-Băsescieni sperînd că vor lua și ei potul cel mare, precum Cațavencii sau, iată, Răzvan Dumitrescu. Deocamdată fac foamea și se plîng de rate. Copii, cereți mai mult! Fiți mai ambițioși! 50.000 RON/lună, ăsta e prețul corect al minciunii!

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-7312103-razvan-dumitrescu-pleca-realitatea-vezi-cit-cistigat-televiziunea-lui-vintu.htm

5 Responses to “Prețul corect”

 1. Motto

  Bovărele pe cîmpii/ Hai, să le-adunăm, copii!

  Bravo! Bună rubrică! Rubricornul şi faptele. Să ne giugiulim cu copitatele.

  Uf! Bine că pleacă RD de la Realitatea! Îl cumpără Becali? (Nu, nu postul, că mai ţine două. De Paşti şi de Crăciun). Mă refer la Răzvan-Inimă-de-Mileu.

 2. servilia says:

  Excelent!

 3. banul la taliban trage! (nu trege, dom’ Semaca!)

 4. Nea says:

  Ok, începe să se facă lumină.
  Dar vrem mercurialul complet:
  Care e preţul pentru un lătrat aiurea,
  pentru un pieptănat când ţara arde, etc.

 5. Gata, am salvat postul..:)

Leave a Reply