Om cu om, vot cu vot și Ponta și-o ia în bot!

Om cu om, vot cu vot și Ponta și-o ia în bot!

Dacă Ponta iese președinte, e sfîrşitul viitorului. Dacă stați acasă nu înseamnă că nu votaţi cu Ponta. Înseamnă altceva: că nu votaţi cu Iohannis. Şi dacă nu votaţi cu Iohannis, votaţi pentru sfîrşitul viitorului. Al viitorului vostru de români, în România. Dacă staţi acasă, votaţi cu Ponta. Că are cine să-l voteze Preşedinte, dacă voi nu-l opriţi, votîndu-l pe Iohannis. Iar Ponta, dacă iese Preşedinte, nu va întoarce România în anul 2004, cînd a pierdut Năstase, ratînd ocazia de-a pune el capăt viitorului, prin partidul-stat PSD. Ponta nu va întoarce România nici în 1996, cînd a pierdut Iliescu, cu partidul-stat FDSN. Ponta va întoarce România în 1989, la partidul-stat PCR al lui Nicolae Ceauşescu. Al cărui continuator de-abia el este. Cu tot cu spectacole nord-coreene pe stadion, cu tovarăşa lui de viaţă politică alături şi cu obscenul cult al personalităţii de pe Antena 3 şi România TV (Sebastian Ghiţă TV).

Ponta e Ceauşescu Next Generation. E PCR Next Generation. Atît le-a luat ca să vină cu Noua Generaţie. Normal. O generaţie biologică umană apare cam la 25 de ani, una politică tot aşa, din momentul în care forma de viaţă umanoidă îşi descoperă organul politic. Forma de viaţă Ponta a optat, cu organul lui, pentru ciuma roşie, nu pentru sănătatea ţării lui. Iliescu şi Năstase erau din vechea generaţie, a lui Ceauşescu. Au eşuat fiindcă, pur şi simplu, ei nu erau Ceauşescu. N-aveau cum. Poate exista doar un singur Ceauşescu pe generaţie. În sfîrşit, îl au. După 25 de ani, noua generaţie ciumată în roşu a ajuns la maturitate. În 2014, Ceauşescu se numeşte Victor Ponta.

Sănătatea e preferabilă ciumei. Nu? 

Aţi auzit. Forma de viaţă propune “România unită”. Ceauşescu zicea un pic altfel: “Strîns unită”. No problem! Dacă iese Preşedinte, Ponta o să-i strîngă pe toţi ăia care refuză unirea cu el şi-o să-i rezolve. Unul să nu mai mişte! Exact cum au făcut şi comuniştii. Fără perturbatori, fără duşmani ai poporului, ţara va fi nemişcată, strîns unită în jurului partidului unic, în frunte cu unicul conducător. N-o vor face? Aşa au zis şi înaintaşii noştri, după 1945. Ziceţi că acum nu mai sînt ruşii cu tancurile peste noi? Decît că sînt foarte aproape, peste graniţa cu Ucraina. Ziceţi că ne apără SUA, NATO, UE? De ciuma din interior nu te mai apară nimeni! Dacă ai lăsat-o să ia toată puterea, vor trage un cordon sanitar, ca să nu vină molima şi peste ei. Şi gata. SUA, NATO, UE te apără doar dacă văd că eşti, totuşi, majoritar sănătos. Nu ciumat.

Sănătos la cap, da. Ciuma roșie la cap se localizează

Iohannis nu e răul cel mai mic. E binele pe care-l putem avea, imediat, ieşind la vot. Acum! Cu familia, cu prietenii, cu colegii, cu vecinii! Măi urbane, care eşti tu urban. Măi orăşene, care eşti tu orăşean. Mai tinere, care eşti tu tînăr! Ăia, la ţară, sînt prizonieri, săracii. Numai tu poţi să-i eliberezi. Votînd cu Iohannis. Urbane, orăşene, tinere, numai tu poţi să-i scapi pe fraţii tăi rurali de primarul ticălos care îi pune să voteze cu Ponta, că altfel le taie ajutoarele, de miliţianul ticălos care închide ochii, că tot miliţian e… Şi, evident, de popii ticăloşi care le cer şi în biserică, la Sfînta Slujbă, să voteze cu Ponta. Şi care vor arde în flăcările iadului, desigur, fiindcă au luat în deşert numele Domnului. De păcatul asta nu pot fi iertaţi. Părinţeilor, ştiţi, nu? Că iadul e al vostru. Sau nu credeţi că există? Atunci ce sînteţi? Popi fără credinţă? Haidaaa! Iad garantat, părinţeilor! Vedeţi voi dacă există sau nu.

Libertatea nu cade din pom, bre! Fă și tu ceva!!!

Revenind la cele lumeşti (că aici votăm, nu în Cer), într-o Românie care este cam 47% rurală, urbanul a înclinat, mereu, balanţa de partea sănătăţii mintale, nu a ciumei roşii. Că pontomacii sînt într-o relaţie interesantă cu sănătatea mintală, e evident. Mint la unison cu Cîrmaciul lor. Deşi, ce-i drept, greu ţin pasul cu el. Patologia minciunii la Victor Ponta e aceeaşi ca la Ceauşescu. Doar el mai minţea poporul la televizor într-un hal similar. Sigur, nu-l ajutau nici dicţia, nici mintea. Ponta e net superior, fireşte. Doar e Ceauşescu Next Generation! Progres, ce candela mă-sii! E Supremul Ortodox, care declara la Striblea, pe România TV (Sebastian Ghiţă TV), că e creştin maxim, mai ales vizavi de chestiile alea cu “nu fura” şi “nu minţi.” Ha! Măcar de plagiatul tău ai auzit, neică? De furtul tău intelectual, despre care minţi că nu există?

Urbane, zici că n-o vezi pe asta, că Ponta e Ceauşescu 2.0? Nici n-o s-o mai vezi, cînd o să-ţi umfle ăia ochii, sub Preşedintele Ponta, fiindcă ai ieşit să protestezi, cum te obişnuiseşi. Dar o s-o simţi. Pe toată. Pînă la cotor. Aşa că deschide ochii cît mai poţi să-i ţii deschişi. Urbane, de tine depinde. Tu trebuie să ne scapi de ăştia, după 25 de ani de minciună şi de mizerie! Tu trebuie să înclini bălanţa, ca de fiecare dată cînd ciuma roşie n-a luat tot. De pildă, România n-are cum să fie majoritar normală, cu Iohannis, dacă Bucureştiul e majoritar anormal, votînd cu Ponta. Te-ai prins? Explică-le, de asemenea, părinţilor şi bunicilor că dacă votează cu Ponta pentru pensie, sigur şi-o pierd. Prin politici de stînga, PSD, PDSR, FDSN, FSN, ex-PCR, au gonit din ţară patru milioane de români din populaţia activă, care le plăteşte lor pensiile! Dacă îl votează pe Ponta, mai pleacă încă patru milioane şi adio! O să le plătească pensiile chinezii, somalezii şi pakistanezii pe care o să-i aducă Ponta ca să fie români model, nu? Că vidul de populaţie se umple cu cine nu gîndeşti.

Klaus, Klaus, Klaus! Și scăpăm de Mickey Mouse! 

PSD este o mafie. Exact ca şi PCR. Doar că ăştia de acum nu mai scot comunismul clar în faţă. Scot naţionalismul. Cu care defila şi Ceauşescu. Patriotul Total! Nici anexarea popilor nu e nouă. Patriarhul Teoctist n-a încetat să-l binecuvînteze pe Ceaşcă nici cînd cretinul s-a apucat să demoleze biserici. Iar părinţii Cîrmaciului fuseseră pictaţi în biserica din Scorniceşti cu discrete aureole de sfinţi. Păi nu? Comunism înseamnă o mafie care spune că vrea puterea totală ca să facă bine la tot poporul. Fix programul PSD. Şi forma de viaţă Ponta vrea puterea totală pentru mafia lui. PCR Next Generation. Ceaşcă 2.0, cu upgrade. He, he. Nici nu trebuie să schimbe poeziile pupincuriste din vremea lui Ceauşescu. Merg perfect! De la “Partidul, Victor Ponta, România” la “Trăiască-n sănătate şi linişte poporul/ Trăiască Victor Ponta, Trăiască Tricolorul!” Acelaşi număr de silabe, acelaşi program.

Urbane, tu eşti, tată! Tu eşti fulgerul !!! Tu eşti laserul!!! Luke Skywalker şi Prinţesa Leia!!! Tu, tată! Care ai tu internet pe mobil şi citeşti chestiile astea. Tu poţi să aduci la Cotroceni primul Preşedinte al României care n-a avut legătură cu mafia PCR. Băsescu, oricît a fost el de anticomunist cu fapta, nu doar cu vorba, venea din sistemul ăla. Constantinescu, la fel. Iohannis e foarte bun, ai văzut, şi n-a fost băgat cu mafia comunistă şi cu progeniturile ei. Votează cu românul nostru neamţ şi scăpăm de ciuma roşie! Atît trebuie: să votezi cu Iohannis. A, dă un telefon şi la ţară, să le zici şi lor. Poate te cred, doar ai ajuns la oraş! Oi şti şi tu ceva! Hai, că sigur se poate! Om cu om, vot cu vot  şi Ponta şi-o ia în bot!

Kamikaze

Leave a Reply