Golden eye cu negru

Ucenic versus maestru.

9 Responses to “Golden eye cu negru”

  1. Nea says:

    Nici palestinienii nu se lasă mai prejos, au trimis o brigadă specială de lăţei să acţioneze în România sub acoperirea chiloţilor.

  2. Sare'n Ochi says:

    🙂 daca era specie protejata? (apropos, era circumcis – sau nu se pune fiind vorba despre aceleasi practici?) si cum naiba-l fac sa marturiseasca – ii ameninta urmasii, vulturoaica? il jumulesc? i-au citit drepturile? (ma opresc, ca deja nu ma mai pot tine de tastatura)

    • Florina says:

      Acu’, specie protejată sau nu, ce mai contează? Important e că îl protejează Realitatea. Poate scapă, la presiunea organismelor internaţionale şi na, nu trebuie să fie deconspirat. Are şi el o reputaţie de apărat în rîndul păsăretului, poate are familie şi nu trebuie expusă. Să vină toţi să se zgîiască în cuibul lui de cîte ori va face un ou? E, uite, BBC nu s-a gîndit la chestia asta. Modelul românesc BBC, însă, da! Meritoriu pentru ai noştri, dar inutil, se pare. Le-a scăpat un aspect. Era deja cunoscut de ceva vreme.

      http://www.animalwebguide.com/Vulture.htm

  3. para says:

    Unde zbori tu, vulture?…

  4. Sare'n Ochi says:

    @Florina, i-ai pus vulturului cu negru la ochi sa nu fie recunoscut? e minor sau ai dorit sa nu devii un Asange feminin?

    • Florina says:

      😆 😆 😆
      Eu, nu. Ei, da. Acum observ, insa, ca linkul nu mai duce la articolul cu pricina. Tastati in Google titlul articolului, si vedeti apoi unde va directioneaza. Dar mai am o captura. 😉
      Asadar, revin imediat.

  5. Yeba says:

    La multi ani!

    Atita zic si-i dau inainte cu critica, ca zodiile de metal sunt zodii criticoase: Adica tocmai in Bestiar sa n-aiba loc transmisiile din balcon din cauza unui biet agent Mossad? Desi recunosc ca protectia oferita de NewsIn e geniala.

    Dar jurnalistii fini si analistii subtili ai fenomenului dictatorial, intrupat de dna Somaldoc, si al agresarii opozitiei nu merita si ei un rind in Bestiar?

    @Nea, am citit Intilnire. Vii cu niste oglinzi…

    @Florina, ca sa nu arunce trictatorii cu apa peste off-topicul meu, te rog pe tine sa-i spui lui Bleen ca, citit pe hirtie, textul pare si mai articulat decit pe blog. Nu mai stiu citi tinichigii batrini mai citesc 22 pe hirtie, in orice caz, ca profil, sunt altii decit aia online si cred ca ar fi fb (inclusiv pt revista) sa mai scrie.

    • Florina says:

      Surprizaaaa! S-a remediat. Cineva s-a miscat foarte iute. Acum click pe “ucenic” sau in Google si vedeti cine protejeaza vulturul. 😉

      • Florina says:

        Yeba
        Pai daca “agentul” era protejat prin acoperirea ochilor, spre deosebire de executorul judecatoresc care n-a fost protejat de jandarmi… 😉
        Despre analisti si jurnalisti, de la fiecare ce spune/scrie si fiecaruia ce merita.
        Daca nu-i spui tu lui Bleen pe pagina principala, dau eu un copy/paste. Noi nu stropim cu apa. Numai cu sampanie! 😀

Leave a Reply