Cenaclul “Totuşi jelirea”

Nu, nu vă gîndiţi la pomeni sau donaţii. Nu că nu ar fi bine primite, dar poate nu vă număraţi printre cei cu posibilităţi  pe măsura nevoilor lui. Dacă doriţi, oferiţi-i unul sau mai multe locuri de muncă. Vîrsta înaintată este compensată din plin cu  experienţa vastă. Cît despre sănătate, chiar nu aveţi a vă face griji. Omul a zis în repetate rînduri că e pe moarte, doar că fatalitatea a crezut, de fiecare dată, că-i 1 aprilie.

Este policalificat şi poate, cu uşurinţă, să practice următoarele meserii: culegător maşină turnat rînduri, asamblor-legător structuri din paie, reparator-înfierător elemente refractare, prelucrător sisteme de epurare, şlefuitor carcase şi produse abrazive, formator-călitor scule, asistent celulă de electrocriză, verificator cercuri de butoaie, detector pierderi gaze, laborant medical probe digestive, aburitor cu pluta, creator tehnic de construcţii artificiale, lucrător curăţătorie tradiţională piei şi blănuri, preparator gogoşi, rămar-poleitor cu materiale fibrolemnoase, creator-modelier ansambluri interioare şi exterioare, calibrator maşini etichetat, operator compuşi organici ai sulfului, bobinator-miezuitor, fixator lacuri, vopsele, uleiuri, impregnator spume, manipulator elemente organice, asistent studiu laboratoare zoologice, proiectant acoperitori cu tablă, confecţioner şabloane, retuşor produse din deşeuri, răsucitor fire de înaltă influenţă, defectolog.

Cunoaşte la perfecţie limbaje de operare ode, omagii şi elogii.

Limbile nu constituie o problemă.

12 Responses to “Cenaclul “Totuşi jelirea””

  1. Platon says:

    nu stiu daca mai are coccis acest speculant de sentimente dar, de cate ori ii vad mutra “martirizata” de speculanta-i actorie, parca i-as da un impuls in loc de munca.

  2. Platon says:

    … in loc de loc de munca !

  3. alex says:

    FLORINA, NU E FRUMOS CE FACI…

  4. Nea says:

    Nu ştiu dacă aţi observat, Păunescu a dus cameleonismul până la limitele anatomice, lombroziene.
    Pe vremea lui Ceaşcă, craniul lui avea configuraţia tipică de activist-miliţian: fălci late, toată jumătatea de jos a feţei hiperdezvoltată, fruntea teşită de doi centimetri jumate şi mult mai îngustă decât fălcile.
    După 1990, până şi oasele i s-au modificat, acum e mai îngust la fălci decât la tâmple, ce mai, spiritualizare, asceză, pesedeză. Crezuse, prostul, că vin intelectualii la putere.

    • Florina says:

      @Platon
      Intre timp a primit. Voia mai mult, cred. De munca.
      @Nea
      Interesanta analiza!
      @alex
      Nu fac eu, cu asta se ocupa platforma, primul comentariu intra la moderare. Si cele care contin linkuri.
      @Galeata cu pixeli
      😆 😆 😆 Exceptional! Va recomand tuturor linkul.

  5. Intr-adevar, e gretzos si jalnic Paunescu. Din poetul orgolios al natiei a ajuns un coate-goale, care cerseste nedemn, atentie si compasiune.

    Moare pre limba lui, care va sa zica.

  6. As fi vrut sa spun: ce trista decadere a unui om mare, dar intotdeauna a fost un om mic.

    • Florina says:

      Cu toate că nu mă aşteptam la ceva bun, avînd în vedere perioada antedecembristă şi episodul Ambasada SUA, urmate de 12 ani în Parlament, nici la exhibarea unei aşa mizerii nu mă gîndeam c-o să asist.

  7. MicutzaCeKurai says:

    nea,
    am vazut un documentar despre porci. porcul este singurul animal care poate sa-si modifice craniul – osul frontal (ala care-i sustzine botul si fruntea), in functzie de starea in care se afla: in salbaticie osul i se curbeaza inspre exterior (sa-si poata folosi botul precum o sapa in cautarea de radacini), in crescatorie (captivitate)))), osul se curbeaza inspre interior – botul devenind numai bun pentru a sorbi laturi.

  8. 204 says:

    Ofer muncă sezonieră, pentru el! Cazare gratuită.
    La prăşit-plivit, la legat via, curăţat livada de crengi, cules cartofişi alte leguminoase din pămîntul PATRIEI noastre dragi !
    Să-i fac oferta ….public?

Leave a Reply